• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum

Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.

kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Oncelikle uzuldum fakat bunu su sekildede kurtarir azicik baska biseyin kanini carsafa dokup o is bitti gostermek aklima tek bu geldi bnim basima gelmedi fakat olsa heralde sevdigim ugruna bu kucuk amma ciddi oyunu oynardim

Her ilk vajinal sekste kan akacak diye bir kural yok sonuçta. Arkadaşın illaki gizlemek istiyorsa ilk gece ilk defa sevişiyormuş gibi yapacak. Hatta ilk gece korksun kassın kendisini diğer gecelerde birlikte olsunlar. Sonra kan akmayınca da erkek kişisi sorarsa herkeste akmıyormuş diye belirtsin kız. Oğlan yok mok derse kız da sen bana güvenmiyor musun diye üste çıksın. Hatta her zaman kanamaz yazan internet yazıları bulsun okutsun.
Nasıl.yalam söylenir nasıl ilk defa birini oluyormuş gibi davranilir vay be profesyonel yalancılık eğitimi.

işlemın adı himenektomi
koca hastane benı neden kandırsın ayol yuzlerce hastaya yapılıyor bu ıslem :KK70:
aldıgım yanı verdıklerı o rapor da bırkac doktorun da onayından gecıyor ustelık
yok mu koca sitede bir jinekologg jinekolog aranıyor hanımmmm hem de şimdi lazımmmmm

yok mu koca sitede bir jinekologg jinekolog aranıyor hanımmmm hem de şimdi lazımmmmm
ya hayır cok sukur gerızekalı falan da degılım bızzat amelıyatını yasadım dıyorum ıslemın adını da soyluyorum ama :D
arkadaslar ısme takılmıs tamam kızlık zarı degıl hymen :D

işlemın adı himenektomi
koca hastane benı neden kandırsın ayol yuzlerce hastaya yapılıyor bu ıslem :KK70:
aldıgım yanı verdıklerı o rapor da bırkac doktorun da onayından gecıyor ustelık
Ya cidden olduğun şeye bile yok canm sen olmamissin diyorlar:)))

Ama işte doktorların hipokrat yemini var böyle bir şey olacağını sanmıyorum :KK43:
cnm doktorlar kadının hayatı söz konusu olunca söylüyorlar bi tanıdığımızın başına geldi. o şekilde söylemişti. kız tecavüze uğramıştı.inşallah öyle bi doktora denk gelir. ama bu kızda illaki evlenecek ve bunu karşıdaki kişiye söylemesi taraftarı değilim. insan oğlu çiğ süt emmiş. en ufak bi kavgada başına kakılır ve evlilik yürümez.

ya hayır cok sukur gerızekalı falan da degılım bızzat amelıyatını yasadım dıyorum ıslemın adını da soyluyorum ama :KK70:
arkadaslar ısme takılmıs tamam kızlık zarı degıl hymen :KK70:
Yani şu konuya bi tane ciddi yorum yapasım gelmiyor Allah affetsin.

Ama git bir sürü tetkik yaptırıp bıçak altına yat ameliyat ol. Sonrada desinler ki orda zar yok seni keklemişler...

Şebeke suyuna antidepresan mı atıyorlar yahu kafalar hep güzel hep güzel....

Bu evreye gelene kadar neden saklamış ? Evlenince birsey demez diye mi düsünmüş? Eşi olcak kişiyi ne kadar kandırabilir ki?

Tam şarkıdaki olay oluyor hanımlar bakın şimdi benim kız kardeşim olsaydı evlenmeden ilişki yaşasaydı çok laf etmezdim yargılamazdım ama kızardım yalan yok ; ama BİR İNSANI KANDIRMAK HELEKİ MÜSTAKBEL EŞİNİ DOĞRU DEĞİL BANA GÖRE ☹

Kızlık zarı diye bir şey yoktur boynuma asmak istiyorum bu yazıyı kızlık zarı diye bir şey yoktur kadın ilişkide kasınca kendini kanama olur 🤦🏻‍♀️
Kadın doğum uzmanları bekarken neden o zaman sadece ultrasonla bakıyor? Neydi alet adını unuttum onunla bakmıyor yahut elle muayene etmiyor

Yani şu konuya bi tane ciddi yorum yapasım gelmiyor Allah affetsin.

Ama git bir sürü tetkik yaptırıp bıçak altına yat ameliyat ol. Sonrada desinler ki orda zar yok seni keklemişler...

Şebeke suyuna antidepresan mı atıyorlar yahu kafalar hep güzel hep güzel....
:))))) Hay sen çok yaşa

Nedense bu konuyu okuyunca bu yöntem geldi aklıma tek ironi yapıyorum kesinlikle denemeyin 😅

Eklentiler

• IMG_20200824_223502.jpg
    IMG_20200824_223502.jpg
    330,2 KB · Görüntüleme: 56
Hayır kızın ailesi. Aşırı ata erkil. Ve adam anlarsa ilerde kızın her bir hatasında tehdit edebilir
Bende bakire değildim. Eşime evlenmeden söyledim. Hatta benim ailem yenge olarak geldiler güya çarşaf alacaklar. Eşim de kovdu hepsini oldu bitti. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Tek şey iki damla kana onu oraya sokmadan da neler yapanlar var.

Ayrıca halamın kızı bakireydi. Evlendiği gece kanaması olmamış. Eşi sorun değil demiş. Kız da illa doktora gidelim kimsenin aklında birşey kalmasın demiş doktora gitmişler doktor kovmuş bunları.hamile kalınca eşiyle birlikte doktora gitmişler daha kızlık zarın bozulmamış demiş. Herşey iki damla kan kadar olsa keşke :işsiz:

Hala carsaf olayi varmi ya Allah askina aklim almiyor boylelerini yil olmus 2020 neyin kafasi bu
arkadasiniz esine kesinlikle soylemesin zaten soylerse sonu olur hem onun tarafindan hem kendi ailesinden cunku her kavgada bu konu acilacak bence ya diktirin yada esini biraksin biraksinda bu kizlik zari hep sorun olacak ya hic evlenmesin ozaman ne diyelim biraz beklesin para biriktirip diktirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back