• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok mu? O zaman ben biyoloji dersinde kitabi ters okumuşum. Maalesef var öyle bir zar
Kadın kendini kasarsa var, rahat bırakırsa-yeterli islakliga karışırsa ve ortama tamamen hazırsa yok.
Deneyim konuşuyor, kaçıncı yüzyildayiz hala neler konuşuluyor...

Çoğu zaman ilk ilişkide kadınlarda kanama görülmez. Hatta doğal olanı budur. Eğer rahat bir şekilde ilişkiye girildiyse kanama olmaması gerekir. Aşırı zorlama durumunda kanama olur. Kızlık zarı sanıldığı gibi vajina girişinde bulunan bir zar değil. Orada bir kapı geçit gibi bir şey yok yani. Dr banu çiftçinin bu konuları anlattığı videoları var açın izleyin istiyorsanız. Zaten arkadaşınız bakire olsa da normal şartlarda kanama olmayabilirdi yani.

Çoğu zaman ilk ilişkide kadınlarda kanama görülmez. Hatta doğal olanı budur. Eğer rahat bir şekilde ilişkiye girildiyse kanama olmaması gerekir. Aşırı zorlama durumunda kanama olur. Kızlık zarı sanıldığı gibi vajina girişinde bulunan bir zar değil. Orada bir kapı geçit gibi bir şey yok yani. Dr banu çiftçinin bu konuları anlattığı videoları var açın izleyin istiyorsanız. Zaten arkadaşınız bakire olsa da normal şartlarda kanama olmayabilirdi yani.
Ben kendimi kastığım için kanama oldu maalesef ama olmamasını çok isterdim

Sadece bir dr söylemiyor bunu Banu çiftçi de söylüyor evlilik öncesi ve sonrası muayene için gittiğim (zar muayenesi için değil fiziksel bir engel var mı yok mu İlişki için diye Muayene olduğum) iki dr da aynı şeyi söyledi
bazı doktorlar doku kalıntısı bazısı hymen dıyor bız halk arasında kızlık zarı dıyoruz
bosuna amelıyat olmadım heralde :D himenektomı hatta ıslemın adı
kızlık zarı cıkarma amelıyatı dıye gecıyor
kadın dogum hastanesınde oldum amelıyatı ve bayagı bayagı kızlık zarı cıkarma ıslemı dedıler raporumda bıle oyle yazıyor
amelıyatımı yapanda jınekolojı baskanıydı

bazı doktorlar doku kalıntısı bazısı hymen dıyor bız halk arasında kızlık zarı dıyoruz
bosuna amelıyat olmadım heralde :KK70: himenektomı hatta ıslemın adı
kadın dogum hastanesınde oldum amelıyatı ve bayagı bayagı kızlık zarı cıkarma ıslemı dedıler raporumda bıle oyle yazıyor
niye çıkması gerekiyor ki dursa olmuyor mu yavv iyice karıştı kafamm kaç yaşın :KK48: da kadınım

:) ben demiyorum git bütün kadın doğum doktorlarına sor aynı cevabı söyleyecektir sana
cidden bu yaklasimi da ilk defa goruyorum. yani var olan bir seye yok demek. googlea bile yazip bakmamak! anatomide kizlik zari ve ya hymen diye aratin.

Anatomik olarak kızlık zarı vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, en sık görülen şekliyle ortasında adet kanının ve vajinal salgıların akmasına yarayan ufak bir delik bulunan yarı esnek, ince bir yapıdır. Bazı kadınlarda bu yapı çok sert veya çok esnek olabilir....

Allah'ım bu yazıdan bu sonucu çıkardın ya pes. Doktorların hepsi bunu düşünmez bu bir ikinciis aslında orda bir zar yok bir yapı var demek.istyr bir et parçası var. Üçüncüsü olmayan şeyin ismi olmaz Latince ismi hymendir tıp derslerinde çokça var kızlık zarı diye bunun bir önemi yok diyor Dr Banu çiftçi

Demek boşu boşuna başkan olmuş 🤣😜

İşte hymen çeşitleri var ben de evlilik öncesi dr muayene oldum ilişkiye fiziksel bi engel olup olmadığını öğrenmek istiyordum doktorun bana direkt söylediği şey kız

Buyrun izleyin lütfen kendisi çok ünlü bir kadın doğum doktoru. Kızlık zarının nasıl sanıldığı gibi bir zar olmadığını çok güzel açıklıyor.

hay ağzına sağlık 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Bazen burada saçma sapan yorumları okuyunca ....

anlamadıysanız 10 kere okuyun akıl erdirdikten sonra yorum yapın. Burada millet saçma sapan yorum okumak için konu açmıyor
Açtığınız konunun bi mantığı olmayınca ve yapılan mantıklı yorumlara da ukalaca cevap verince biz mi akıl erdirememiş oluyoruz. Ne duymak istiyosunuz söyleyin onu yazalım bari

Allah'ım bu yazıdan bu sonucu çıkardın ya pes. Doktorların hepsi bunu düşünmez bu bir ikinciis aslında orda bir zar yok bir yapı var demek.istyr bir et parçası var. Üçüncüsü olmayan şeyin ismi olmaz Latince ismi hymendir tıp derslerinde çokça var kızlık zarı diye bunun bir önemi yok diyor Dr Banu çiftçi
Ama videosunu da izleyin lütfen kadın yeterince hazırlanırsa kanama olmayacaktır lütfen izler misiniz

Burda bir ceylaniş vardı adet gününü düğün gününe denk getirmeye çalışan o geldi aklıma...

Neyse konuya geri dönersek kızlık zarları tek çeşit değil esnek zar varsa kanama olmuyor zaten .bir arkadaşım doğum yaparken ebe söylemiş kızlık zarın hala duruyor diye doğumda bozuldu kadının bekareti. Bayağı güldük...

Ha kızlık zarı yok diyen de olmuş bence de yok olsun ama biyolojiye göre var yani yapçek bişi yok. Zarlı zarsız mutluş mutluş bir yaşam diliyorum...

Nasıl olçek onu da pek bilemedim ama ...

İşte hymen çeşitleri var ben de evlilik öncesi dr muayene oldum ilişkiye fiziksel bi engel olup olmadığını öğrenmek istiyordum doktorun bana direkt söylediği şey kız

hay ağzına sağlık 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
hah sımdı oldu hymen var ve cesıtlerı var
sız dırekt kızlık zarı yok dedınız :) bız halk arasında kızlık zarı dıyoruz
hymen veya doku kalıntısı tıpdakı adı farketmez cesıtlerı var dogustan olmayan sadece normal dogumda yıpranan cok esnek olan kucuk kucuk suzgec gıbı delıkcıklerı olan gıbı cesıtlerı var cunku o doku kalıntısı kımınde daha ınce kımınde daha kalın yanı... ha zar ha hymen ha doku farketmez ama orda bırsey var :KK70: cunku amelıyat oldum o lanet seyden kurtulmak ıcın :KK70:

Verdiginiz kaynak youtube videosu.
Ben bildiklerimi yazayim
Kizlik zari bir organ değildir ama vardır.
Cesitleri vardir, 6-7 belki daha fazla
Ilk cinsel iliskide kanama olacak, aci duyulacak diye bir sey yok ama kanamanin kadinin kendisini kasmasıyla hic alakasi yok
Doku yirtiliyor sonuçta ve kaniyor.
Kiminde kanamıyor
Kiminde daha sonra kanama oluyor vs.
Ama kizlik zari diye bir sey yok, kanama kadinin kendini kasmasi diyen doktorun diplomasını kontrol edin derim.
Cok haklisiniz. Yillarca derslerde bunlari ogrendik. Ve ayan beyan kendinde de gorebilirsin bunu. Orada perde bir doku var ve hasar almasi sonucu kanama oluyor.Yanı bir daaha hiç kasilmiyor o yüzden mi kanamıyor. Yoktur diyenleri bende anlamıyorum. Bugün Kendimi kasım kanasın öyle şey olur mu. Gerçekten çok ilgincler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back