• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şunu hiç anlayamadım bu kişiler bu kadar pişman olacağı bir şeyi nasıl yapar ? hiç sevgili leri falan olmaması gerekir. yok bekarete önem vermiyorsan zaten önemli değil. haa asıl mesele bekaret te değil. dindarsalar önemli olan zina etmemek. kanın ne önemi var mesele zina .

Evet canım yoktur lütfen araştırıp bilinçlenelim kanama olayı tamamen kadının kendini kasmasından kaynaklanıyor
Kızlık zarının tipleri vardır. Esnek olan da kanama olmayabilir ama perde şeklinde olan kanamalı olur. Yoktur diye birşey yok yani.

şunu hiç anlayamadım bu kişiler bu kadar pişman olacağı bir şeyi nasıl yapar ? hiç sevgili leri falan olmaması gerekir. yok bekarete önem vermiyorsan zaten önemli değil. haa asıl mesele bekaret te değil. dindarsalar önemli olan zina etmemek. kanın ne önemi var mesele zina .

Beşer şaşar diye boşuna dememişler her insan her yaşta hata yapabiliyor Olabilir

Sefirin kızı dizisinde kız bakire olmadığı için gerdek gecesinde kapının önüne atmıştı çok saçma bir dizi izleyenleride kınarım ne kadar dizide olsa gerçek hayatta da var böyleleri ve hala ısrarla o kendine zulüm yapan / yapacak olan adamın peşinden giderler tamam aşıktır seviyoedur ama mantıklı olmak zorunda kapıya koyarsa ne yapacak ? Söylediğiniz gibi bekarete önem veren biriyse kızı ya kapının önüne koyar boşar yada hayatta hep yüzüne vurur bunu kendisi bakire miymiş orası muamma ama ! Arkadaşınıza pembe dünyadan çıkıp mantıklı bakmasını söyleyin yoksa en acı şekilde tecrübe edicek bu olasıdır. Birlikte olduğumuz her erkek maalesef olgun olmuyor anlayışlı olmuyor bu bir gerçektir

Konu neden böyle alaycı yorumlarla şişiriliyor anlamadım. İşsiz güçsüz çok galiba. Konuyu anlamadan dalıp kendini akıllı zannedenlerin vay haline. İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .

konuyu ciddiye alıp mantıklı yorum yapan arkadaşlardan özür dileryerek söylüyorum.
kimse kınamıyor siz önce ne sordunuz üyelere onu bir okuyun da geri dönün bize.

fızyolojık olarak ılıskıye gırmeme engel oluyordu maalesef olması gerekenden fazla dokulu yapısı varmıs hem kızlık zarı cıkarma amelıyatı oldum hem vajına gelısletme bunun ıcınde bayagı raporlar tutuldu kac kez muayeneler oldum :)
:)

Kuzum seni baya kandirmislar 🤦🏼‍♀️
Yani ameliyat olmussundur da sana kizlik zari dedikleri sey zar falan degil , yukarida bir video yayinladim seyret onu

Her ilk vajinal sekste kan akacak diye bir kural yok sonuçta. Arkadaşın illaki gizlemek istiyorsa ilk gece ilk defa sevişiyormuş gibi yapacak. Hatta ilk gece korksun kassın kendisini diğer gecelerde birlikte olsunlar. Sonra kan akmayınca da erkek kişisi sorarsa herkeste akmıyormuş diye belirtsin kız. Oğlan yok mok derse kız da sen bana güvenmiyor musun diye üste çıksın. Hatta her zaman kanamaz yazan internet yazıları bulsun okutsun.

Konu neden böyle alaycı yorumlarla şişiriliyor anlamadım. İşsiz güçsüz çok galiba. Konuyu anlamadan dalıp kendini akıllı zannedenlerin vay haline. İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .

konuyu ciddiye alıp mantıklı yorum yapan arkadaşlardan özür dileryerek söylüyorum.
Kimsenin bişey kınadığı falan yok. ...

Madem çok istiyorsunuz ciddi yorum yapayım
Madem annesi babası çok tutucuydu hanım kızımızın madem illa çarşafa bakacaklardı. O zaman nefsini tutsaymış. Ha tutamamış kendine bir kumbara alıp kızlık zarı ameliyatı için para biriktirmeye başlasın...

Burda yardım fonu açıp ameliyat için para toplayacak halimiz yok..

Nasıl ciddi yorum ama...

olan olmuş cnm samimi bi dille tevbe etsin. büyük günahlarınızı kimseye söylemeyin. Allah büyüktür. adamada söylemesin. adamda kendince haklı tabiki herkes kendinden sorumlu ama maalesef erkeklerler her haltı yer kadın temiz olsun der. ama arkadaşın kendisi için tevbe etsin cnm. nasipte varsa evlenir. adam istersede doktora gitsin. doktorda artık kadınların hayatını riske atmaz esnek der. kız doktordan ricada bulunur. inşallah o duruma gelmez ama durumu kesinlikle hiç kimseye söylemesin.

Alkış canımsın kanla olacak.ia değil bu

Yapılacak bir şey yok ki. Ya adamı bırakacak ya da diktirecek. Başka türlüsü olmaz. Alır kızı doktora bile götürmeye kalkar bekaret testi için.

Ee şimdi ne yapalım yani yapmıcaktı zamanında önemsememiş şimdimi önemli oldu kızlık zarı ya da ona göre biriyle evlenecekti önemsemeyen erkek daha önce ilişkiye görmediyse bence öğrenmeye hakkı var

olan olmuş cnm samimi bi dille tevbe etsin. büyük günahlarınızı kimseye söylemeyin. Allah büyüktür. adamada söylemesin. adamda kendince haklı tabiki herkes kendinden sorumlu ama maalesef erkeklerler her haltı yer kadın temiz olsun der. ama arkadaşın kendisi için tevbe etsin cnm. nasipte varsa evlenir. adam istersede doktora gitsin. doktorda artık kadınların hayatını riske atmaz esnek der. kız doktordan ricada bulunur. inşallah o duruma gelmez ama durumu kesinlikle hiç kimseye söylemesin.
Ama işte doktorların hipokrat yemini var böyle bir şey olacağını sanmıyorum :(

cidden bu yaklasimi da ilk defa goruyorum. yani var olan bir seye yok demek. googlea bile yazip bakmamak! anatomide kizlik zari ve ya hymen diye aratin.

Anatomik olarak kızlık zarı vajinanın hemen giriş kısmında yerleşmiş, en sık görülen şekliyle ortasında adet kanının ve vajinal salgıların akmasına yarayan ufak bir delik bulunan yarı esnek, ince bir yapıdır. Bazı kadınlarda bu yapı çok sert veya çok esnek olabilir....

Yuzyillardir erkek doktorlarin kandirmacasindan baska birsey degil bu hikaye
Bir de isinin ehli kadin doktorlardan dinleyin zar nedir diye

Kızımın başına gelirse...
İstemediği bir birliktelik olduysa bunun onun suçu olmadığını, onu değersiz kılmadığını anlatır/hissettirir cinsellikten soğumaması için uğraşırım.
Kendi isteğiyle yaptıysa hayatın onun olduğunu ama sağlığına dikkat etmesi gerektiğini anlatır, bu yönde eğitimler veririm.
Başka beddua?

İnşallah sizin kızlarınızın başına gelmez. Ama insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş .
Bu yorum ne zaman gelecek diyordum, çok bekletmediniz teşekkür derim.

Peki ısrarla size sorulan soruya niye yanıt vermiyorsunuz?
Bizden ne istiyorsunuz?
Arkadaşınız evlenecek, eşine söyleyemiyor, diktiremiyor.
Yardımcı olun diyorsunuz.
Tam olarak nasıl yardımcı olacağız? Söyleseniz keşke.

Kuzum seni baya kandirmislar 🤦🏼‍♀️
Yani ameliyat olmussundur da sana kizlik zari dedikleri sey zar falan degil , yukarida bir video yayinladim seyret onu
işlemın adı himenektomi
koca hastane benı neden kandırsın ayol yuzlerce hastaya yapılıyor bu ıslem :KK70:
aldıgım yanı verdıklerı o rapor da bırkac doktorun da onayından gecıyor ustelık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back