• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tamamen arkadaşımla ilgili lütfen yorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
terbiyenizi takının.hem suçlu hem güçlü gelip burda hakaret edemezsiniz.bugün binlerce ölen ve hastalanan varsa bu kafa yüzünden var!
bana bir şey olmaz, aman zaten 2 sokak var, ay zaten aynı evde yaşıyolar bilmemne
Pardon neden hem suçlu hem güçlüyüm? suç olan ne burada açıklayın bakalım? :D
 
Şu twitterda dolaşan Korona partisine katılan tiplerden biri mi arkadaşınız? Neticede o da ev partisiydi :KK70: bu arada konunuza başta “arkadaşlarının yanına gitmiş içmişler” yazmıştınız ne ara ev arkadaşları ile evde içti oldu ilginç. İnsanlar tabi ki kınayacaklar herkes ZORUNLU olmadıkça dışarı çıkmayın diyor, sağlık durumunuz ne yazık ki sadece sizi etkilemiyor artık toplumu etkiliyor... Yarın öbür gün ailenizden biri yakalanırsa (Allah korusun) o vakit anlarsınız durumun vehametini, bu olmadıkça asla anlayamayacaksınız. Hadi kendilerini düşünmüyorlar muhatap oldukları annelerini, komşularını, market çalışanlarını, onların ailelerini ve nicesini de düşünmeyip yaşıyorlar ya pes...Unutmadan istese de meyhanede barda falan içemez kapatıldılar zira. Konuya gelince alkole dayanıksızlık diye bir şey yok, bilinçaltı çabuk gün yüzüne çıkıyor işte. Demek ki ‘sadakat’ konusunda zayıf ve hayatındaki insanı gerçekten sevmiyor. O çocuk yanı başında olsaydı belki de mesajla flörtleşmeden çok daha fazlası olacaktı. Hayatındaki insanın bilmeye hakkı var bence. Aynı konu kız arkadaşlarınızdan birine erkek arkadaşı tarafından yapılsaydı neler der/düşünürdünüz? Ya da size sevgilisi olan bir erkek içip mesajla asılsaydı hakkında neler derdiniz? Bu tür durumlarda EMPATİ yapmak yeterli bence.
 

Eklentiler

  • D2CB25D8-C72A-4D57-83B7-231192813696.jpeg
    D2CB25D8-C72A-4D57-83B7-231192813696.jpeg
    45,4 KB · Görüntüleme: 39
  • 2F9B469C-D984-4376-AE5A-85ECE50D8422.jpeg
    2F9B469C-D984-4376-AE5A-85ECE50D8422.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 38
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back