Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buranın seviyesi dip yaptı. Kusup yatcam
Seviye zaten sizle dip olmustu beyınsız tarzı söyleminiz var
Biz de azıcık yukarı çıkarlım diye hymene çevirdik olayı hani latince var olan
Korteks (beynın hepsını temsil etmıyor ama)
Latince ama bazı insanlarda yok olan

Hayır hayır yanılıyorsun o tatlı yok. Baklava ustasının beceriksizliği sadece. Baklava yapmaya çalışmış ve olmamış. O tatlı yok. İngilizce var ama. Donut diyorlar. O var.
İngilizcesinin tadı aynı değil banane.

İyiki çevrem sizin gibi hemşerilerle dolu değil. Galiba ab deki Türkler şanslılar sizin gibilerden uzak yaşadıkları için. Gene de ülkemi seviyorum.
Ülkemizde büyük bir duygu seli yaşanıyor şuan. Eksiklerimizi mazur görün lütfen

Cortex herşeyi ben mi öğreteyim? Biraz kitap kültürüne katılsanız. Seviyeniz de yükselmiş olur

İyiki çevrem sizin gibi hemşerilerle dolu değil. Galiba ab deki Türkler şanslılar sizin gibilerden uzak yaşadıkları için. Gene de ülkemi seviyorum.

Çevrenizde bizim gibi insanlar olsa hiç böyle dertleriniz olmazdı.
2 gramlık doku için adam öldürenler sizin çevrenizde; 2 gramlık dokuya kafayı takıp eşini tehdit etme potansiyeli olan erkekler sizin çevrenizde; yaptığı şeyin arkasında duramayacak kadar ezik, hayat arkadaşını kandırmak isteyecek kadar sinsi insanlar sizin çevrenizde ama sorun bizde mi? asdfghj

Aklıma kendi arkadaşım geldi kendisi ilk sevgilisiyle birlikte olmuştu “nasılsa evleniriz” kafasıyla,sonra çocukla ayrılınca “nasılsa bir kez oldu anlaşılmaz” kafasına girdi.Sonra hayatına başkası girdi iş ciddiye bindi yüzükler takıldı bunu bi telaş sardı.Yatağın kenarına jilet koymayı filan planlamıştı ciddi ciddi... ama hiçbirine gerek kalmadı Bir gün iyilik olsun diye motorla evine bıraktım ertesi gün nişanlısı olacak hanzo milletin ortasında üzerime yürüdü.Meğer çocuğa gidip ağlamış,bikergirl’in arkasına bindim rampadan geçerken motorun selesi darbe indirdi artık bakire değilim ühühühühü diye...

Caps gibi yemin ederim. Küçükken düştüm aşkım ühüü annemler bilmiyo aşkım ühüü

Buna inanan erkek arkadaşın o gece aklına kan felan gelmezdi zaten

anaaa ker.ane tatlisi
tek tek tane tane çok guzel anlatmissiniz ama keşke dilberin dudagini koysaydiniz.
cocuklugumdan beri en sevdigim tatliydi simdi yerken aklima neler gelecük

Cortex herşeyi ben mi öğreteyim? Biraz kitap kültürüne katılsanız. Seviyeniz de yükselmiş olur
Kitap kültürüne ben katıldım bir defa ama ikinci sezonda açmadılar tekrar. İngilizcesi açılmıştır ama işte ona da dil yok bizde, yani var da ingilizcesi yok.

o nasıl bir hikaye ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…