• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekarete önem veren birisi değilim ancak şunu merak ettim. Kızlık zarı diye bir şey yoksa dikimi nasıl oluyor🤔 Malum diktirenler oluyor, duyuyoruz.
Kızlık zarı diye birşey var.
Ancak amacı bekareti belirlemek değil. İşlevi o değil. Bir kadının bakire olup olmadığı kan ile anlaşılmıyor yani.

iPhone a İPON mu diyorsunuz?
Tamam konuyu dağıtmayalım lütfen, şimdi arkadasiniz birini seviyor ve ileride evlenecek. Ama bu adam daha önce sevişmiş kadın istemiyor. Arkadaşınız da ailesinin zoruyla evleneceği için azıcık ısınmış ve ipini salamıyor adamın. Kaçmaya da korkuyor. Hee bir de 'hiç sevişmemiş ki' olmak için parası yok. Konu bu.
Hmmmm, ne yapsak ki?

Evet canım yoktur lütfen araştırıp bilinçlenelim kanama olayı tamamen kadının kendini kasmasından kaynaklanıyor
Kızlık zarı diye bir şey vardır ancak adı Kızlık zarı değildir. Vajinanın 2-3 cm içerisinde ortasında delik bulunan hymen adlı zardır. Ortasındaki delik adet kanının dışarı akmasını sağlar ancak ilişki sırasında penisin geçebileceğin kadar geniş olmadığından bir miktar yırtılma ile damla şeklinde kanama normaldir. Yani kanama sadece kadının kendini kasması veya erkek beceriksizliğinden kaynaklanmaz. Bazı kadınlarda zar esnek olduğundan rahatça genişleyebildiği için kanama olmaz.Tamamen yapısal bir şey. (sebepsizce bu bilgilendirmeyi yapmak İstedim 🤣)

Kızlık zarı = hymen = var.
Hymen çünkü. Latince olunca var Türkçe olunca yok değil.
Bizdeki karşılığı saçma sadece.
Sizin videoda da hymenin varlığını reddetmiyor, hatta hymenin yapısını inceliyor. bence videoyu tekrar izleyin.

Daha da bir şey yazmayacaksanız benim de son cevabım olsun, iyi geceler.

Evet aynı şeyi diyoruz, hymen deyince var kızlık zarı deyince yok sanki.
Terim bazında diyorum ben sadece.

bu konudan anladığım konu hakkında ne kadar bilgisiz olduğum oldu.
bunca yaşına insan merak etmez mi şurda zar var diyorlar ne menem şeymiş bu aç oku dimi :olamaz:

Yurt dışı uçuşlar kapandığı dönem himenoplasti demeye başladık biz. Sonra öyle kaldı işte.
Bu konuyla ilgili çeşitli documentler sunmak isterdim ama objective bakamayacağınızı düşündüğüm için uğraşasım yok. Yapmam gereken designler var.
İyi akşamlar :KK51:
Bana ispatlamanıza gerek yok ne kadar terim bildiğinizi. Umrum bile değil. Gene de aferin 👏

Şöyleymis vajina içerisinde bı bölgeye dikim yapıyorlar ve içine cisim girişi olduğunda ordaki dikis patlıyor ve kanama ondan dolayı oluşuyor.yani cinsel ilişkiden önce orada bı yara oluşturuyorlar ve ilişki sırasında kan o yaradan geliyor gibi de düşünebiliriz.bu yüzden ki dikim işlemi ilişkiden en geç bir hafta önce falan yapilmaliymis.mesela şimdi dikim yapılıp bir ay sonra ilişkiye girse bı ise yaramıyor çünkü yara ve dikiş o zamana kadar iyileşmiş oluyor.yani aslında geri dikilen bı şey yok.sadece kan akışı sağlamak için yapılan yara ve dikiş işlemi var
Hayır.
Kalıcı ve geçici kızlık zarı dikimi işlemleri var.
Geçici olan düğüne yakın, kalıcı olan istediğin zaman yapılıyor. Kalıcı yaptırdıktan sonra istersen 2 3 yıl sonra beraber ol yine kanıyor.

Kızlık zarı diye bir şey vardır ancak adı Kızlık zarı değildir. Vajinanın 2-3 cm içerisinde ortasında delik bulunan hymen adlı zardır. Ortasındaki delik adet kanının dışarı akmasını sağlar ancak ilişki sırasında penisin geçebileceğin kadar geniş olmadığından bir miktar yırtılma ile damla şeklinde kanama normaldir. Yani kanama sadece kadının kendini kasması veya erkek beceriksizliğinden kaynaklanmaz. Bazı kadınlarda zar esnek olduğundan rahatça genişleyebildiği için kanama olmaz.Tamamen yapısal bir şey. (sebepsizce bu bilgilendirmeyi yapmak İstedim 🤣)
Abovv her şey yeniden başlıyor şu an :D

Hymen kim ayfona ne olmuş. Zara çare bulundumu 24 sayfa okuyamadim :skandal:
Himen gölgelerin gücü adına savaşmaya devam ediyor, ayfona güncelleme gelmemis yazılımı hatalı. Zar için soğan kabuğu kaynatıp üç gece yatak odasına buharını tutturmayı düşünüyoruz. Kafanız iyice karıştıysa hoş geldiniz. :)

Görüyorum ki banlı olduğum sıralarda çok derin mevzulara girilmiş :KK53:

Yalnız Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi beni en sevdiğim tatlıdan soğuttun, nimetleri böyle konulara iliştirmen guzum 😌😂

Aman ne hassas mideniz var arkadaş. O tatlı sevilir mi hiç? Adında meymenet yok. Aslında o tatlı yok. Ataerkil zihniyetin uydurması hep.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back