- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.039
- 748
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
Kegel egzersizi dediğimiz şey de aslında zarı yeniden tamir etmemizi sağlıyor. Evet. Altı yıllık evliyim hala bakireyim. İşin sırrı bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şokO Mann die armen Männer in der Türkei . Was für kranke Frauen die aushalten müssen. Das tut mir grad sehr weh. Am liebsten will ich jetzt alle retten
O Mann die armen Männer in der Türkei . Was für kranke Frauen die aushalten müssen. Das tut mir grad sehr weh. Am liebsten will ich jetzt alle retten
O Mann die armen Männer in der Türkei . Was für kranke Frauen die aushalten müssen. Das tut mir grad sehr weh. Am liebsten will ich jetzt alle retten
Allah mesut bahtiyar etsin.Şu an 1,5 yıllık evliler ağustos başında da bebekleri oldu ama naber
adam ciddi ciddi yedimi ya bu numarayiŞu an 1,5 yıllık evliler ağustos başında da bebekleri oldu ama naber
ne diyo buO Mann die armen Männer in der Türkei . Was für kranke Frauen die aushalten müssen. Das tut mir grad sehr weh. Am liebsten will ich jetzt alle retten
Almancı akrabalarımın Türkiye’de yaptıkları o boş havayı kendim yanlarına gittiğimde birebir gördüm ya o kötü oldu işte metroda,otobüste o ırkçı bakışlar,okullarda çocuklarının yaşadığı o ırkçı sorunları birebir gördüm.Oysa bir anlatıyorlardı ki Alman komşuları bunların evinden çıkmıyormuşta çocuklarını çok seviyormuşta..O evlerinden çıkmayan komşu Alman “siyahkafalarla aynı asansöre binmem” diye merdivenlerden çıktı oysa ki ..O Mann die armen Männer in der Türkei . Was für kranke Frauen die aushalten müssen. Das tut mir grad sehr weh. Am liebsten will ich jetzt alle retten
Ay ben salondayım vallahi rahat rahat gülüyomEşim uyandı sesime ya
Ne bileyim bu konu buralara geLecek bende giderdimAy ben salondayım vallahi rahat rahat gülüyom
Tuvalet de temizliyolar mıydı öyle derler ya.Almancı akrabalarımın Türkiye’de yaptıkları o boş havayı kendim yanlarına gittiğimde birebir gördüm ya o kötü oldu işte metroda,otobüste o ırkçı bakışlar,okullarda çocuklarının yaşadığı o ırkçı sorunları birebir gördüm.Oysa bir anlatıyorlardı ki Alman komşuları bunların evinden çıkmıyormuşta çocuklarını çok seviyormuşta..O evlerinden çıkmayan komşu Alman “siyahkafalarla aynı asansöre binmem” diye merdivenlerden çıktı oysa ki ..
Kasiyor nedense bazi insanlari buradaki yasam. Sen ne görmüssün böyle? Bubam 17 alman 31 de yabanci calistiriyorAlmancı akrabalarımın Türkiye’de yaptıkları o boş havayı kendim yanlarına gittiğimde birebir gördüm ya o kötü oldu işte metroda,otobüste o ırkçı bakışlar,okullarda çocuklarının yaşadığı o ırkçı sorunları birebir gördüm.Oysa bir anlatıyorlardı ki Alman komşuları bunların evinden çıkmıyormuşta çocuklarını çok seviyormuşta..O evlerinden çıkmayan komşu Alman “siyahkafalarla aynı asansöre binmem” diye merdivenlerden çıktı oysa ki ..
Yedi tabi.Şu an evliler.Ama ne tiyatrolar dönüyor evliliklerinde orasını bilmiyorumadam ciddi ciddi yedimi ya bu numarayi
kadin nasil masumu oynadiysa artik
bir arada salça sürenler vardı
tuzu hesaba katmayip yandi gülum keten helva olup acillik olanlar
Kasiyor nedense bazi insanlari buradaki yasam. Sen ne görmüssün böyle? Bubam 17 alman 31 de yabanci calistiriyor
Her ilişki ilk günkü gibi diyorsun. Duymuştum da inanmadıydım, yarın deneyeceğim. Arkadaşlar deneyip yazalım ihtiyacı olan faydalansın.Kegel egzersizi dediğimiz şey de aslında zarı yeniden tamir etmemizi sağlıyor. Evet. Altı yıllık evliyim hala bakireyim. İşin sırrı bu.