• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buranın seviyesi dip yaptı. Kusup yatcam
Seviye zaten sizle dip olmustu beyınsız tarzı söyleminiz var
Biz de azıcık yukarı çıkarlım diye hymene çevirdik olayı hani latince var olan
Korteks (beynın hepsını temsil etmıyor ama)
Latince ama bazı insanlarda yok olan

Hayır hayır yanılıyorsun o tatlı yok. Baklava ustasının beceriksizliği sadece. Baklava yapmaya çalışmış ve olmamış. O tatlı yok. İngilizce var ama. Donut diyorlar. O var.
İngilizcesinin tadı aynı değil banane. :110:

İyiki çevrem sizin gibi hemşerilerle dolu değil. Galiba ab deki Türkler şanslılar sizin gibilerden uzak yaşadıkları için. Gene de ülkemi seviyorum.
Ülkemizde büyük bir duygu seli yaşanıyor şuan. Eksiklerimizi mazur görün lütfen 😌😌

Seviye zaten sizle dip olmustu beyınsız tarzı söyleminiz var
Biz de azıcık yukarı çıkarlım diye hymene çevirdik olayı hani latince var olan
Korteks (beynın hepsını temsil etmıyor ama)
Latince ama bazı insanlarda yok olan
Cortex herşeyi ben mi öğreteyim? Biraz kitap kültürüne katılsanız. Seviyeniz de yükselmiş olur

İyiki çevrem sizin gibi hemşerilerle dolu değil. Galiba ab deki Türkler şanslılar sizin gibilerden uzak yaşadıkları için. Gene de ülkemi seviyorum.

Çevrenizde bizim gibi insanlar olsa hiç böyle dertleriniz olmazdı.
2 gramlık doku için adam öldürenler sizin çevrenizde; 2 gramlık dokuya kafayı takıp eşini tehdit etme potansiyeli olan erkekler sizin çevrenizde; yaptığı şeyin arkasında duramayacak kadar ezik, hayat arkadaşını kandırmak isteyecek kadar sinsi insanlar sizin çevrenizde ama sorun bizde mi? asdfghj

Aklıma kendi arkadaşım geldi 🤣 kendisi ilk sevgilisiyle birlikte olmuştu “nasılsa evleniriz” kafasıyla,sonra çocukla ayrılınca “nasılsa bir kez oldu anlaşılmaz” kafasına girdi.Sonra hayatına başkası girdi iş ciddiye bindi yüzükler takıldı bunu bi telaş sardı.Yatağın kenarına jilet koymayı filan planlamıştı ciddi ciddi... 🤢 ama hiçbirine gerek kalmadı 😂 Bir gün iyilik olsun diye motorla evine bıraktım ertesi gün nişanlısı olacak hanzo milletin ortasında üzerime yürüdü.Meğer çocuğa gidip ağlamış,bikergirl’in arkasına bindim rampadan geçerken motorun selesi darbe indirdi artık bakire değilim ühühühühü diye... 😒😏

Aklıma kendi arkadaşım geldi 🤣 kendisi ilk sevgilisiyle birlikte olmuştu “nasılsa evleniriz” kafasıyla,sonra çocukla ayrılınca “nasılsa bir kez oldu anlaşılmaz” kafasına girdi.Sonra hayatına başkası girdi iş ciddiye bindi yüzükler takıldı bunu bi telaş sardı.Yatağın kenarına jilet koymayı filan planlamıştı ciddi ciddi... 🤢 ama hiçbirine gerek kalmadı 😂 Bir gün iyilik olsun diye motorla evine bıraktım ertesi gün nişanlısı olacak hanzo milletin ortasında üzerime yürüdü.Meğer çocuğa gidip ağlamış,bikergirl’in arkasına bindim rampadan geçerken motorun selesi darbe indirdi artık bakire değilim ühühühühü diye... 😒😏
Caps gibi yemin ederim. Küçükken düştüm aşkım ühüü annemler bilmiyo aşkım ühüü 🤣

Buna inanan erkek arkadaşın o gece aklına kan felan gelmezdi zaten😂

Eki Görüntüle 2680192

Tamam insanlık görevi olarak tane tane anlatıyorum şimdi. Hymen, doku, kızlık zarı, şukufe, Mahmut adının ne olduğu mühim değil. O lanet şey şu yukarıdaki tatlıya benziyor. Ortası açık. Çünkü ortası açık olmasa regl kanı nereden gelecek değil mi? Bu arada hayır oradan işemiyoruz. Işemek için başka delik var.

Neyse bu ortasında açıklık olan ve yukarıdaki tatlıya benzeyen yapının asli görevi pipiyi def etmek değil. O yapı doğuştan var olan, nadiren görülse de bazılarında da doğuştan var olmayan bir yapı ve var olmasının sebebi yineliyorum pipi düşmanlığı değil. Buraya kadar anladık bence.

Şimdi bu yapının tıpkı vajina şeklinde olduğu gibi bazı farklı modelleri mevcut. Evet evet herkesin vajinası da aynı değil. Neyse konuyu dağıtmayalım. Mesela daha sert ve kapalı bir şekli olabilir ve ilişkide acıya sebep olabilir. Cerrahi müdahale gerekebilir. Pipilinin becerisi ve mutluluğu ile alakasız bir şekilde doğuştan o yapı sert, neredeyse kapalı olabilir. Bunun dışında o yapı "esnek" diye tabir edilen şekilde de olabilir. Hiçbir şekilde kanamayacak ölçüde esnek olması mümkündür. Bu da doğuştandır. O pipiliye söyleyin konunun onunla alakası yok. Çok becerikli olduğu için kanamamış değildir.

Bununla birlikte orta halli yapı da olabilir. Ortanca çocuk gibi. Kanayabilir de kanamayabilir de. Bu noktada pipiliye iş düşebilir bak. Şımarsın hakkıdır. Anatomi kitaplarından hatırladığım görseller zihnimde dönüyor şu an. Sanırım 4 farklı şekli vardı bu yapının. Bakmaya üşendim şimdi. Bilmeniz gereken kadarını yazdım zaten.

Eyyorlamam bu kadar. Ben artık zarıma nazike diyeceğim.
anaaa ker.ane tatlisi 😂😂
tek tek tane tane çok guzel anlatmissiniz ama keşke dilberin dudagini koysaydiniz.
cocuklugumdan beri en sevdigim tatliydi simdi yerken aklima neler gelecük

Cortex herşeyi ben mi öğreteyim? Biraz kitap kültürüne katılsanız. Seviyeniz de yükselmiş olur
Kitap kültürüne ben katıldım bir defa ama ikinci sezonda açmadılar tekrar. İngilizcesi açılmıştır ama işte ona da dil yok bizde, yani var da ingilizcesi yok. :(

o nasıl bir hikaye ya 😂😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back