Eki Görüntüle 2680192
Tamam insanlık görevi olarak tane tane anlatıyorum şimdi. Hymen, doku, kızlık zarı, şukufe, Mahmut adının ne olduğu mühim değil. O lanet şey şu yukarıdaki tatlıya benziyor. Ortası açık. Çünkü ortası açık olmasa regl kanı nereden gelecek değil mi? Bu arada hayır oradan işemiyoruz. Işemek için başka delik var.
Neyse bu ortasında açıklık olan ve yukarıdaki tatlıya benzeyen yapının asli görevi pipiyi def etmek değil. O yapı doğuştan var olan, nadiren görülse de bazılarında da doğuştan var olmayan bir yapı ve var olmasının sebebi yineliyorum pipi düşmanlığı değil. Buraya kadar anladık bence.
Şimdi bu yapının tıpkı vajina şeklinde olduğu gibi bazı farklı modelleri mevcut. Evet evet herkesin vajinası da aynı değil. Neyse konuyu dağıtmayalım. Mesela daha sert ve kapalı bir şekli olabilir ve ilişkide acıya sebep olabilir. Cerrahi müdahale gerekebilir. Pipilinin becerisi ve mutluluğu ile alakasız bir şekilde doğuştan o yapı sert, neredeyse kapalı olabilir. Bunun dışında o yapı "esnek" diye tabir edilen şekilde de olabilir. Hiçbir şekilde kanamayacak ölçüde esnek olması mümkündür. Bu da doğuştandır. O pipiliye söyleyin konunun onunla alakası yok. Çok becerikli olduğu için kanamamış değildir.
Bununla birlikte orta halli yapı da olabilir. Ortanca çocuk gibi. Kanayabilir de kanamayabilir de. Bu noktada pipiliye iş düşebilir bak. Şımarsın hakkıdır. Anatomi kitaplarından hatırladığım görseller zihnimde dönüyor şu an. Sanırım 4 farklı şekli vardı bu yapının. Bakmaya üşendim şimdi. Bilmeniz gereken kadarını yazdım zaten.
Eyyorlamam bu kadar. Ben artık zarıma nazike diyeceğim.