• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kasiyor nedense bazi insanlari buradaki yasam. Sen ne görmüssün böyle? Bubam 17 alman 31 de yabanci calistiriyor 😁
Ben Almanya’da 4 ay staj yaptım nedense hiç kasmadı 🤗 her senede çağırıyorlar tekrar gel diye.Belki “du” ve “Sie” arasındaki farkı kavradığım içindir 🤗 bubanıza bol hayırlı kazançlar.

Kasiyor nedense bazi insanlari buradaki yasam. Sen ne görmüssün böyle? Bubam 17 alman 31 de yabanci calistiriyor 😁
bısey soracagim almanyadami yaşıyor arkadaşlarıniz bu kafayla
soyle yapin arkadasinizin nisanlisinim yanima gidim ve hemen bakire olmadigini kabul etmesi gerektigini cunku babanizin 17 alman 31 de yabanci calistidigini soyleyin sorun hallolsun 🙈

Hahhahaa alamancı ya alamanca yazıyor çok kültürlü
Kültürü işte türk olan bir sitede yabancı dil kullanmak kültürsüzlüğüne dayalı

ya bunlar demiyırmuydu?
Irkıçılır ıyrımcılır tırklırı sıvmıyırlır
Aöyleyeyim mi evet tarihten gelen illaki sevmemezlik var ama bizim buradan işçi olarak giden alamancılar(ataların herhalde) kültüre entegre olmayı başaramadılar biraz da ondan bu durumdasınız

Orada zor adam yerine kondugunuzu az çok biliyoruz
Gelmiş almanca yazıyor

Aklıma kendi arkadaşım geldi 🤣 kendisi ilk sevgilisiyle birlikte olmuştu “nasılsa evleniriz” kafasıyla,sonra çocukla ayrılınca “nasılsa bir kez oldu anlaşılmaz” kafasına girdi.Sonra hayatına başkası girdi iş ciddiye bindi yüzükler takıldı bunu bi telaş sardı.Yatağın kenarına jilet koymayı filan planlamıştı ciddi ciddi... 🤢 ama hiçbirine gerek kalmadı 😂 Bir gün iyilik olsun diye motorla evine bıraktım ertesi gün nişanlısı olacak hanzo milletin ortasında üzerime yürüdü.Meğer çocuğa gidip ağlamış,bikergirl’in arkasına bindim rampadan geçerken motorun selesi darbe indirdi artık bakire değilim ühühühühü diye... 😒😏
Son bakire bükücü bikergirlaea 😂😂

Adamda ne safmış kıyamam yada saf ayağına mi yatmış artik orası bilinmez 🤪

Son bakire bükücü bikergirlaea 😂😂

Adamda ne safmış kıyamam yada saf ayağına mi yatmış artik orası bilinmez 🤪
Yahu hadi onu geçtim bu herif ortak çevreye “motora binen kız sağlam kalmıyor” demiş.Ben yıllardır biniyorum acaba bi doktora filan mı gitsem?Şimdi yarın bi gün adamın biri çıksa “motora binerken oldu” desem inanmazda ha 🤣😝

Kegel egzersizi dediğimiz şey de aslında zarı yeniden tamir etmemizi sağlıyor. Evet. Altı yıllık evliyim hala bakireyim. İşin sırrı bu.
bu kegel egzersizi ilerde alta kacirma sorunu olmasin diye yaptiğımiz sık bırak hareketi degilmiydi

Hahhahaa alamancı ya alamanca yazıyor çok kültürlü
Kültürü işte türk olan bir sitede yabancı dil kullanmak kültürsüzlüğüne dayalı

ya bunlar demiyırmuydu?
Irkıçılır ıyrımcılır tırklırı sıvmıyırlır
Aöyleyeyim mi evet tarihten gelen illaki sevmemezlik var ama bizim buradan işçi olarak giden alamancılar(ataların herhalde) kültüre entegre olmayı başaramadılar biraz da ondan bu durumdasınız

Orada zor adam yerine kondugunuzu az çok biliyoruz
Gelmiş almanca yazıyor
Evet Cok zor. Sükür cogumuz is vereniz. Ama adam yerine konmuyoruz!!! 🤣

Kesinlikle öyle kan geldi hatta çok kan geldi diye sevinen erkekler biliyorum ama farkında değil eşinin canını nasıl yaktığından halbuki nazik davransa eşini ilişkiye hazırlasa kan gelmeyeceğini ve bunun da çok güzel bir olduğunu bilirdi
E o zaman neyi diktiriyor bu millet ayol lafam karıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back