• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama anlamayana bir türlü anlatamıyoruz. :/
20 sayfadan 4-5 kısı kızlık zarı dıye bırsey yok dedı
bızde dıyoruz kı nasıl yok var
mevzu kanayıp kanamaması degıl cesıtlerı var hepsı kanayacak dıye bırsey yok
var olusunun reddıne karsı gelıyoruz

hymen yok turkıyede doktorlar soyleyemıyor doktorlar hastaya zar dıye bırsey yok deseler hasta kaybederler dusuncesı yanlıs dıyoruz
zira yurt dısında da soruyorlar bakıre olup olmadıgını altdan muayene ıcın.

Videonun ilk dakikasından yanlış bilgi veriyor,gerisini izleme ihtiyacı duymadım. O muayene yoksa adli tıp kurumunun yaptığı muayene ne? Doktor hanım bilgiçlik taslarken haddini aşmış, bari paylaşıp insanları yanlış yönlendirmeyin.
Ya doktorların kendisi rapor haline falan gwtıremıyor aslında yapması da yasak diye biliyoeum

Videonun ilk dakikasından yanlış bilgi veriyor,gerisini izleme ihtiyacı duymadım. O muayene yoksa adli tıp kurumunun yaptığı muayene ne? Doktor hanım bilgiçlik taslarken haddini aşmış, bari paylaşıp insanları yanlış yönlendirmeyin.

Valla su konu beni inanipmaz sasirtti , guvendigim kk kadinlarina kar yağdı
Bir avukat olarak siz bile videonun devamini seyretmeyip acaba adli tip neden bunu yapiyor diye izlemediyseniz , sizin kadar egitimli olmayan kadinlar ne yapsin?
Yani evet doktorlar kizlik zari var demeli cunku ulke sizin gibi dusunen kadinlarla dolu maalesef , biraz bakis acisini gelistirip sadece merak bile etseydiniz dunya kadinlar icin bambaska bir yer olurdu

Ve elbette herkes istedigine inanmakta serbesttir , ben hayatim boyunca bilime inanmayi tercih ettim yine bir bilim insanina inanacagim
Belki 50 yil sonra bu doktorlar cogalacak ve dunya bambaska olacak kadınlar icin

Hymeonoplasty. Gözümü çıkaran bir yazılım hatası var. Madem yabancı kelime kullanma meraklısınız bari düzgün yazın

Yanlış yazdığınız şeyin doğrusu "hymenoplasty"; Türkçesi de "himenoplasti".
Televizyona television demediğinizi varsayıyorum tabii.

Böyle detaylara takılacağınıza bizden ne beklediğinizi açıkça yazsanız artık. Hani konu sizin, yardıma ihtiyacı olan sizin arkadaşınız ya o bakımdan :KK51:

images.jpeg

Tamam insanlık görevi olarak tane tane anlatıyorum şimdi. Hymen, doku, kızlık zarı, şukufe, Mahmut adının ne olduğu mühim değil. O lanet şey şu yukarıdaki tatlıya benziyor. Ortası açık. Çünkü ortası açık olmasa regl kanı nereden gelecek değil mi? Bu arada hayır oradan işemiyoruz. Işemek için başka delik var.

Neyse bu ortasında açıklık olan ve yukarıdaki tatlıya benzeyen yapının asli görevi pipiyi def etmek değil. O yapı doğuştan var olan, nadiren görülse de bazılarında da doğuştan var olmayan bir yapı ve var olmasının sebebi yineliyorum pipi düşmanlığı değil. Buraya kadar anladık bence.

Şimdi bu yapının tıpkı vajina şeklinde olduğu gibi bazı farklı modelleri mevcut. Evet evet herkesin vajinası da aynı değil. Neyse konuyu dağıtmayalım. Mesela daha sert ve kapalı bir şekli olabilir ve ilişkide acıya sebep olabilir. Cerrahi müdahale gerekebilir. Pipilinin becerisi ve mutluluğu ile alakasız bir şekilde doğuştan o yapı sert, neredeyse kapalı olabilir. Bunun dışında o yapı "esnek" diye tabir edilen şekilde de olabilir. Hiçbir şekilde kanamayacak ölçüde esnek olması mümkündür. Bu da doğuştandır. O pipiliye söyleyin konunun onunla alakası yok. Çok becerikli olduğu için kanamamış değildir.

Bununla birlikte orta halli yapı da olabilir. Ortanca çocuk gibi. Kanayabilir de kanamayabilir de. Bu noktada pipiliye iş düşebilir bak. Şımarsın hakkıdır. Anatomi kitaplarından hatırladığım görseller zihnimde dönüyor şu an. Sanırım 4 farklı şekli vardı bu yapının. Bakmaya üşendim şimdi. Bilmeniz gereken kadarını yazdım zaten.

Eyyorlamam bu kadar. Ben artık zarıma nazike diyeceğim.

Babası uygun görmüş😭 onun da hayır deme şansı yok. Kızıyorum kaç git hayatını kurtar diye. Korkusundan kaçmıyor bile.
O kadar da korkmuyor bence. O kadar korksa hiç sevişmezdi. Anlaşılırdı yani o kadar korktuğu.
Anladığım kadarıyla evleneceği adama aşık olmuş, kaçırmak istemiyor aklı zarda olan bu adamı. O sebepten de ne yapsak da şu zar olayından sıyırsak diye düşünüyor.

Belki daha paylaşılmıştır öyleyse affola.fakat lutfen şu videoyu izleyin izlemediyseniz.kizlik zarı diye bı şey yoktur ortada yirtilcak ve geri dikilecek bı zar yoktur.hymen vardır ve kanayan odur.kaniyorsa da 1-2 damla anca kanar.kisi hiç mastürbasyon bile yapmamış olmasına rağmen ilk cinsel ilişkiye girdiğinde kanama olmaması gayet görülür bı durumdur.bildigimiz yanlış bilgileri duzeltelim.anlatan kişi doktor ve çok güzel anlatiyor

Bekarete önem veren birisi değilim ancak şunu merak ettim. Kızlık zarı diye bir şey yoksa dikimi nasıl oluyor🤔 Malum diktirenler oluyor, duyuyoruz.

Eki Görüntüle 2680192

Tamam insanlık görevi olarak tane tane anlatıyorum şimdi. Hymen, doku, kızlık zarı, şukufe, Mahmut adının ne olduğu mühim değil. O lanet şey şu yukarıdaki tatlıya benziyor. Ortası açık. Çünkü ortası açık olmasa regl kanı nereden gelecek değil mi? Bu arada hayır oradan işemiyoruz. Işemek için başka delik var.

Neyse bu ortasında açıklık olan ve yukarıdaki tatlıya benzeyen yapının asli görevi pipiyi def etmek değil. O yapı doğuştan var olan, nadiren görülse de bazılarında da doğuştan var olmayan bir yapı ve var olmasının sebebi yineliyorum pipi düşmanlığı değil. Buraya kadar anladık bence.

Şimdi bu yapının tıpkı vajina şeklinde olduğu gibi bazı farklı modelleri mevcut. Evet evet herkesin vajinası da aynı değil. Neyse konuyu dağıtmayalım. Mesela daha sert ve kapalı bir şekli olabilir ve ilişkide acıya sebep olabilir. Cerrahi müdahale gerekebilir. Pipilinin becerisi ve mutluluğu ile alakasız bir şekilde doğuştan o yapı sert, neredeyse kapalı olabilir. Bunun dışında o yapı "esnek" diye tabir edilen şekilde de olabilir. Hiçbir şekilde kanamayacak ölçüde esnek olması mümkündür. Bu da doğuştandır. O pipiliye söyleyin konunun onunla alakası yok. Çok becerikli olduğu için kanamamış değildir.

Bununla birlikte orta halli yapı da olabilir. Ortanca çocuk gibi. Kanayabilir de kanamayabilir de. Bu noktada pipiliye iş düşebilir bak. Şımarsın hakkıdır. Anatomi kitaplarından hatırladığım görseller zihnimde dönüyor şu an. Sanırım 4 farklı şekli vardı bu yapının. Bakmaya üşendim şimdi. Bilmeniz gereken kadarını yazdım zaten.

Aaaa şey tatlısı değil mi bu?

Eki Görüntüle 2680192

Bu tatlıyı nerde görsem bugünü hatırlıçem ve seni asla affetmiçem....

Bir Nesil bu tatlıdan böyle soğutuldu. Yazıklar olsun :KK70: :kızgın:

Eki Görüntüle 2680192

Bence esas onemli detayi atlamissi
Koca bir bebek cikan seyden iceriye bebegin onda biri kadar sey girerken kanamasinin sebebi o pipilinin beceriksizligi , beraber oldugu kadını tatmin edemedigi icin kanamaya sebep oluyor , on sevismeyi bilmedigi icin vs vs

Yanlış yazdığınız şeyin doğrusu "hymenoplasty"; Türkçesi de "himenoplasti".
Televizyona television demediğinizi varsayıyorum tabii.

Böyle detaylara takılacağınıza bizden ne beklediğinizi açıkça yazsanız artık. Hani konu sizin, yardıma ihtiyacı olan sizin arkadaşınız ya o bakımdan :KK51:
Okulda hocalarımız Aleksandır yazardı mesela özel ismi bile. 👍🏻

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back