- 3 Şubat 2018
- 25.542
- 109.978
- 598
- Konu Sahibi SevgiVeOnur
Yani işin ucunda rezil olmak olduğu için 10.000 bile olsa verilir diye düşünüyorum.
Hayvanla evlenmekten vazgecmek bedava ama..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani işin ucunda rezil olmak olduğu için 10.000 bile olsa verilir diye düşünüyorum.
Bu doğru bencedeAhhh, erkekler şu kanama olayının çoğu zaman kendi beceriksizliklerinden kaynaklandığını bi bilseler, hiç bu toplara girmezler.
Eskiden kızardım ülkemdeki ailelere çocuklarını okula göndermiyorlar diye. Şimdi onları anlıyorum. Üzücü
Gerçi bir yerde haklısın.Hayvanla evlenmekten vazgecmek bedava ama..
teşekkür ederimGerçek bir ANNECidden yorumunuza hayran kaldım
Hah çok şükür konu ekonomiye geldi...Dolar firlayinca herşey fırlamış bu ne ayol![]()
Teşekkür ederim. Zaten gereksiz sorular sorarak konuyu şişirsiniz. “ niye yaptı, bilmiyor muydu?” Gibi sorular yardım amaçlı olarak sorulmadığının farkındayım. Ailevi ve başka özel sorunlarınızı yerinde çözseniz ? Benim konumu meşkul ederek değil. İçinizde alakasız kininizi yerinde kuzsanız size belki daha çok faydası olur. İyi gecelervalla ben evimde huzurlu huzurlu oturuyorum şu an. konu sahibi kendi derdini düşünsün .parmağımı kıpırdatmam gerek yok![]()
Tamam artık yeter konu kapansın.![]()
Hah çok şükür konu ekonomiye geldi...
Burdan doğalgaza geçelim ordan altına ordan hop sahilddie yazlık ev alıp emeklilik hayallerimizi paylaşalım
Zar nedir yaw bana bunlarla gelin![]()
![]()
![]()
burda ne zaman bahsettim ailevi sorunlarımdan ha ha ha.bana sarmayın lütfen siz çokkkkk önemli konunuza odaklanınnTeşekkür ederim. Zaten gereksiz sorular sorarak konuyu şişirsiniz. “ niye yaptı, bilmiyor muydu?” Gibi sorular yardım amaçlı olarak sorulmadığının farkındayım. Ailevi ve başka özel sorunlarınızı yerinde çözseniz ? Benim konumu meşkul ederek değil. İçinizde alakasız kininizi yerinde kuzsanız size belki daha çok faydası olur. İyi geceler
Ustune basa basa israrla soylemissiniz ama gercekten mesleginizi merak ettim.ancak kadin dogum uzmaniysaniz bu dediklerinize ikna olurum.28 yasindayim simdiye kadar boyle birseyi ilk defa sizden duydum.yetmedi internette arastirdim bu dusunceyi savunan sanirim tek kisisiniz:) ben demiyorum git bütün kadın doğum doktorlarına sor aynı cevabı söyleyecektir sana
Yok kardeşim anlatamazsın kızlık zarı diildir o ya belki böbreğini falan almışlardır baktır bi
Her şeye olmaz demiş, sonuç nedir biriniz yazsa ya oku oku bitmedi. Dikime para mı topluyoz napıyoz?
Özellikle o üyenin şahsına sormamıştım aslında, konu oradan yürüdüğü için ona sormuştum. Her türlü cevaba açığım o yüzden.Ben cevap veriyim buna , bana sormamissin ama
Turkiyede bir doktor hastasina , kizlik zari diye birsey yok dese , hastasi ona hadi be ordan der cikar gider , bir ay sonunda o doktorun hastasi kalmaz , cimere sikayet edilir vs vs
Artik yeni nesil doktorlar sagolsunlar gercekleri aciklama cesaretine sahipler
Binlerce yildir var olan bir bilgiyi degistirmek hele ki bizimki gibi bor toplumda cok cok zordur
Yani bir hasta ben kizim dese cok nadir doktor ona zar yok ultrasonla muayene ediyim der ve hastasi da kabul etmez zaten
Su konuda bile kadinlar ne kadar inatla ve at gözlüğü ile karsi ciktilar , dinlemek bile istemediler , neden zar yokmus diye merak bile etmediler , cok aci gercekten
Hymen tamamen kapalı bir yapı değil, ortasındaki açıklık sayesinde regl kanı akabiliyor. Bakirelere bildiğim kadarıyla en küçük boy tampon öneriliyor eğer kullanacaklarsa, dolayısıyla vajina duvarındaki parçaya çok zarar vermemesi sağlanıyor.var mı yok mu bilmiyorum kendisiyle tanışmadım ama soruna soruyla cevap vereyim tampon peki o kullanılabiliyor.
Ustune basa basa israrla soylemissiniz ama gercekten mesleginizi merak ettim.ancak kadin dogum uzmaniysaniz bu dediklerinize ikna olurum.28 yasindayim simdiye kadar boyle birseyi ilk defa sizden duydum.yetmedi internette arastirdim bu dusunceyi savunan sanirim tek kisisiniz
Evet toplayıp düğün salonunda anons ettirelim![]()