Değil işte değil. Ben de diyorum ki bu mıçtığım doku diyorum her kadında aynı şekilde olmuyor diyorum. Bak yukarıda arkadaşımız yazmış müdahale edildi diye. Çevrende görmemiş, duymamış olabilirsin amenna. Ancak birçok örneği var. Mesela yakın arkadaşımın gittiği doktor acılı denemeler sonucunda gitti bu arada. "nadir görülen bir zar yapısına sahip olduğunu, neredeyse kapalıya yakın bir yapıda olduğunu, birleşmenin imkansız olmadığını ama çok fazla acı verebileceğini, dilerse cerrahi müdahale yapabileceğini" söyledi ona. Bunu diyen doktor. Uzmanlığı olan bir doktor. Sandığın gibi ataerkil zihniyete sahip olduğu için değil, gerçek bu olduğu için söyledi bunları.
Yapma Milana yahu. Erkeğin becerisi ile alakası yok bunun. Tamam seni anlıyorum. İlk ilişkide çok fazla kasılmaz ise kadın, erkek de sabırlı ve becerikli olursa kanama olmayabilir. Çok haklısın bu konuda. Bu dediğin mümkün ve doğru. Ancak her kadında durum aynı değil. Erkek Johnny sins bile olsa o yapı daha sert ve kapalı ise fayda etmez. Kanar ve acıtır.