• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
iPhone a İPON mu diyorsunuz?
ideal-kadinin-tarifi_1757381.jpg

Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum

Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.

kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Yani ne diyelim burada biz diktirsin mi diyelim?Adam madem çok deger verıo boyle seylere ayrılsın.Guvendıgı bırıyle olsun.

Bu videoyu ucuncu kere falan paylaşıyorum bu konuda 🤦🏼‍♀️
İzle lutfen , Banu hanim cok degerli ve başarılı bir doktordur, arastirabilirsin kendisini
Ozellikle 5.dakikadan itibaren göstererek anlatiyor

ben izledim şimdi.
kadında aslında aynı şeyi söylüyor Lyanna Mormont Lyanna Mormont ile çeper var yani genişleyen. e zorlanınca kanar senin dediğin gibi.

Hayır tatlım rapor düzenliyorlar. Cinsel muayene hukuki dayanağı olan bir muayene. Hatta kanun metnini de paylaşayım.
“Cinsel organlar veya anüs bölgesinde yapılan muayene de iç beden muayenesi sayılır (75/4). Bu işlemlere, Cumhuriyet savcısı veya mağdurun istemiyle hâkim veya mahkeme tarafından karar verilir.”

Hakim kararı gerekiyor yalnızca.
Ben de Ondan dedim işte yoksa kendi başlarına yapamyprlar anlamında

Kızlık zarını bozdurup buraya konu açanlara sinir oluyorum çünkü kandırıldıklarından dolayı veya tamam bunu yaşadım deyip cesurca yeni başladıkları ilişkilerinde bundan niye söz etmiyorlar , biz ne yapa biliriz zamanı tersine döndürme imkanımız yok
Kızdığımızda da kızıyorlar yani her konuda olan kadına oluyor , erkek yine rahat ona hesap soran yok, beklenti yok

Bekarete önem veren birisi değilim ancak şunu merak ettim. Kızlık zarı diye bir şey yoksa dikimi nasıl oluyor🤔 Malum diktirenler oluyor, duyuyoruz.
Şöyleymis vajina içerisinde bı bölgeye dikim yapıyorlar ve içine cisim girişi olduğunda ordaki dikis patlıyor ve kanama ondan dolayı oluşuyor.yani cinsel ilişkiden önce orada bı yara oluşturuyorlar ve ilişki sırasında kan o yaradan geliyor gibi de düşünebiliriz.bu yüzden ki dikim işlemi ilişkiden en geç bir hafta önce falan yapilmaliymis.mesela şimdi dikim yapılıp bir ay sonra ilişkiye girse bı ise yaramıyor çünkü yara ve dikiş o zamana kadar iyileşmiş oluyor.yani aslında geri dikilen bı şey yok.sadece kan akışı sağlamak için yapılan yara ve dikiş işlemi var

Yahu elbette konu seks degil
Tonla insan sormus ya neden kaniyor diye , onu yazdim bende kanamasinin sebebi pipilinin beceriksizligi diye

Değil işte değil. Ben de diyorum ki bu mıçtığım doku diyorum her kadında aynı şekilde olmuyor diyorum. Bak yukarıda arkadaşımız yazmış müdahale edildi diye. Çevrende görmemiş, duymamış olabilirsin amenna. Ancak birçok örneği var. Mesela yakın arkadaşımın gittiği doktor acılı denemeler sonucunda gitti bu arada. "nadir görülen bir zar yapısına sahip olduğunu, neredeyse kapalıya yakın bir yapıda olduğunu, birleşmenin imkansız olmadığını ama çok fazla acı verebileceğini, dilerse cerrahi müdahale yapabileceğini" söyledi ona. Bunu diyen doktor. Uzmanlığı olan bir doktor. Sandığın gibi ataerkil zihniyete sahip olduğu için değil, gerçek bu olduğu için söyledi bunları.

Yapma Milana yahu. Erkeğin becerisi ile alakası yok bunun. Tamam seni anlıyorum. İlk ilişkide çok fazla kasılmaz ise kadın, erkek de sabırlı ve becerikli olursa kanama olmayabilir. Çok haklısın bu konuda. Bu dediğin mümkün ve doğru. Ancak her kadında durum aynı değil. Erkek Johnny sins bile olsa o yapı daha sert ve kapalı ise fayda etmez. Kanar ve acıtır.

Değil işte değil. Ben de diyorum ki bu mıçtığım doku diyorum her kadında aynı şekilde olmuyor diyorum. Bak yukarıda arkadaşımız yazmış müdahale edildi diye. Çevrende görmemiş, duymamış olabilirsin amenna. Ancak birçok örneği var. Mesela yakın arkadaşımın gittiği doktor acılı denemeler sonucunda gitti bu arada. "nadir görülen bir zar yapısına sahip olduğunu, neredeyse kapalıya yakın bir yapıda olduğunu, birleşmenin imkansız olmadığını ama çok fazla acı verebileceğini, dilerse cerrahi müdahale yapabileceğini" söyledi ona. Bunu diyen doktor. Uzmanlığı olan bir doktor. Sandığın gibi ataerkil zihniyete sahip olduğu için değil, gerçek bu olduğu için söyledi bunları.

Yapma Milana yahu. Erkeğin becerisi ile alakası yok bunun. Tamam seni anlıyorum. İlk ilişkide çok fazla kasılmaz ise kadın, erkek de sabırlı ve becerikli olursa kanama olmayabilir. Çok haklısın bu konuda. Bu dediğin mümkün ve doğru. Ancak her kadında durum aynı değil. Erkek Johnny sins bile olsa o yapı daha sert ve kapalı ise fayda etmez. Kanar ve acıtır.
Yalnız johnny üzer idrak anlayan anladı

Kızlık zarını bozdurup buraya konu açanlara sinir oluyorum çünkü kandırıldıklarından dolayı veya tamam bunu yaşadım deyip cesurca yeni başladıkları ilişkilerinde bundan niye söz etmiyorlar , biz ne yapa biliriz zamanı tersine döndürme imkanımız yok
Kızdığımızda da kızıyorlar yani her konuda olan kadına oluyor , erkek yine rahat ona hesap soran yok, beklenti yok
Aslında insanlar ardında duramayacakları şeyleri yapmasalar sorun kalmayacak. Yaptıktan sonra nasıl gizlerim derdine düşeceksen yapmayacaksın. Mesele erkek ya da kadın olmakla ilgili değil. Duruş meselesi.

Valla okudugumu anlamamisim demek ki , cunku kizlik zari vardir dedin diye anladim ve çok sıkıldım bu mevzudan , daha da birsey yazmayacagim , kim neye inanmak istiyorsa ona inansin , hayatim boyunca umurumda bile olmayan bir mevzu icin bu kadar vakit tukettigime inanamiyorum gercekten 🤦🏼‍♀️
Kızlık zarı = hymen = var.
Hymen çünkü. Latince olunca var Türkçe olunca yok değil.
Bizdeki karşılığı saçma sadece.
Sizin videoda da hymenin varlığını reddetmiyor, hatta hymenin yapısını inceliyor. bence videoyu tekrar izleyin.

Daha da bir şey yazmayacaksanız benim de son cevabım olsun, iyi geceler.

ben izledim şimdi.
kadında aslında aynı şeyi söylüyor Lyanna Mormont Lyanna Mormont ile çeper var yani genişleyen. e zorlanınca kanar senin dediğin gibi.
Evet aynı şeyi diyoruz, hymen deyince var kızlık zarı deyince yok sanki.
Terim bazında diyorum ben sadece.

Bence esas onemli detayi atlamissi
Koca bir bebek cikan seyden iceriye bebegin onda biri kadar sey girerken kanamasinin sebebi o pipilinin beceriksizligi , beraber oldugu kadını tatmin edemedigi icin kanamaya sebep oluyor , on sevismeyi bilmedigi icin vs vs
E o zaman bu kadar kızlık zarı konusunun çözümü basit. 2-3 bin vermeye de gerek yok. Kanı önemseyen bir gelişmemişle evlenen kadınlar kendini ilk gece kassın, bu tip adamlar sevişmeyi zaten gir çık bildiği için de önsevişme hak getire... E oldu mu size mis gibi "kızlık zarı" kanaması.
Doktorlar dikim yaparak da insanları kandırıyor demek ki bu kadar kolay bir çözümü varken ay madem sektörü var para kazanalım demişler üşenmemişler.

Uluslar arası terimler ne zaman Türkçe oldu 🤣

Yurt dışı uçuşlar kapandığı dönem himenoplasti demeye başladık biz. Sonra öyle kaldı işte.
Bu konuyla ilgili çeşitli documentler sunmak isterdim ama objective bakamayacağınızı düşündüğüm için uğraşasım yok. Yapmam gereken designler var.
İyi akşamlar :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back