• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşımın bekareti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah aşkına madem sen öneri sunsana malum arkadaşın için biraz da seni dinleyelim. Senin önerin ne ? Napsın arkadaşın ..

Hadi anlat aydınlat bizi neferimiz ol....
Ben kendisinin ne zor durumda olduğunu bildiğim için , söylememesini önerdim.
Çünkü yaşadığı ortamı biliyorum. Urfa maalesef biraz sorunlu bu konuda.
Kendi kanını sürmesini önerdim onu da nasıl yapacağına bir fikrim yok

Herkes bozulan zarından bir parça verse orayı tamamlarız herhalde bundan dolayı hani çünkü tek yol kalıyor cerrahi operasyon hani
Herkesin zarı kendine.... :KK70: :KK70:

Aslında bu kadar özel şeylerin böyle konu edilmesi çok üzücü .hani tüm günün stresini şurada atıyoruz tamamda konu aslında trajikomik yani...

daha önce cinsel bir birlesim yasamamissa spekulumu yadirgar belki diye :KK70: :KK70:

kadin dogum uzmani yok mu bu sayfada.. herkesin akli karisti :KK45:

avrupada da soruyorlar.. daha önce cinsel bir birlikteligin olup olmadigini.. olmamissa ultrason ile muayene ediyorlar

Acaba yurtdışında bu uygulamayı yapmalarının sebebi ne zar yüzünden mi yoksa başka bir şey mi Araştırmadım hiç , konuyu görünce aklıma geldi eğer sebebi zarsa var demektir ama belki başka bir sebebi vardır bu uygulamanın.

Gerçi katoliklerde de seks yasak heralde evlilik öncesi onlarda da bekaret takıntısı olabilir.

benim bakire arkadaşlarım kanamadı hiç. Sadece diktirenlerden kan geldi.

benim için hala muallak bir konu 😂

Çünkü yaşadığı ortamı biliyorum. Bizim Urfa maalesef biraz sorunlu bu konuda
tek cozum ayrılmak baska yolu yok
evlenıp evlenırken kandırmak cozum degıl
evlendıkten sonra eskı bırlıktelıgınden bırı serefsızlık yapsa bırının kulagına tabırı caızse su kacırsa ben bu kızla bırlıkte olmustum dıye daha buyuk daha kotu sonuclar yasanır

Çünkü yaşadığı ortamı biliyorum. Bizim Urfa maalesef biraz sorunlu bu konuda
Tamam o halde bundan sonrasını yaşayıp görecek .. Ama benim bildiğim Urfa'da başına çok iş açar karşı tarafta şüphe uyanırsa işi bayağı zor.

Urfa'da daha kadının pantolon giymesi bile ayıp karşılanıyor...

Üye onu sormuyor ki.

Bakire hastalara niye jinekologlar spekulumla bakmıyor diyor. İlişki muayenesi haricinde.

Normal muayenede diyor, bakire olduğunuzu söylediğiniz diyor, doktorlar diyor, spekulum sokarak bakmıyor diyor, neden diyor.

Ben cevap veriyim buna , bana sormamissin ama
Turkiyede bir doktor hastasina , kizlik zari diye birsey yok dese , hastasi ona hadi be ordan der cikar gider , bir ay sonunda o doktorun hastasi kalmaz , cimere sikayet edilir vs vs
Artik yeni nesil doktorlar sagolsunlar gercekleri aciklama cesaretine sahipler
Binlerce yildir var olan bir bilgiyi degistirmek hele ki bizimki gibi bor toplumda cok cok zordur
Yani bir hasta ben kizim dese cok nadir doktor ona zar yok ultrasonla muayene ediyim der ve hastasi da kabul etmez zaten
Su konuda bile kadinlar ne kadar inatla ve at gözlüğü ile karsi ciktilar , dinlemek bile istemediler , neden zar yokmus diye merak bile etmediler , cok aci gercekten

Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum

Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.

kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Öncelikle böyle düşüncede bu tarz kafada olan bu erkekten şimdiden kurtulsun. Bunu sorun edicek olan erkek ileride herşeyde suratına vuracaktır en ufak biseyde dahi ve arkadaşının zamanla pskolojisi bozulcak ağır kelimelere maruz kalıcak şimdiden vazgeçmesi en mantıklısı

Konu sahibi burada bir arkadaşım ekolünü kullanmış gibi hissettim 😂 eğer diktirecek maddiyatı yoksa evlenmesin bence başına büyük belalar açılacağı belli.. ilerde karşısına bunu sorun etmeyecek biri mutlaka çıkacaktır

Lütfen konuyu şimdi topa tutacak yargılayacak olanlar yazmasın benim için çok hassas ve üzücü bir durum

Arkadaşım 29 yaşında ve ilerde düğünü olacak. Çocuğu çok seviyor ama bakire değil . Bunu ona söylemesi imkansız çünkü bakir olmasını istiyormuş eşinin. Arkadaşım söyleyecekti lakin adamın anlayışla karşılamayacak. Ağzını bir çok kez yoklamış.

kızın ailesi de çok dindar be bu birinin kulağına gelirse kızın sonu olabilir. O iğrenç çarşafı da en çok bizimkiler isteyecek diyor.Lütfen yardım edin ona zarar gelmesini istemiyorum. Diktirmek maddi açıdan imkansız.
Ben çocuğu birak dedim kendisine ama çok seviyor. Ben hep bu korkuyla yaşayamam diyor . Erkeklerin eline koz geçerse ve ailesini tanıdıktan sonra hepsi bunu kullanabilir diyor. Hak veriyorum ve de çok üzülüyorum.
Erkek arkadaşı onu seviyorsa zaten bunu umursamayacaktir mesela kendimden biliyorum 24 yaşındayım 1 yıl önce evlendim eşim hiç evlenmemisti ben bosanmistim ve çocuğum var hicbiseyi gizlemedim ailesi istemedi ama o vazgeçmedi ve cocugumada babalık yapıyor hicbizamanda yüzüme vurmadı biseyi

Hep bir arkadasin basina geliyor yav bu tatz konular.
Ayrica aile duyarsa oldurecekse bunu neden yapiyor bu arkadas.

Cozum basit. Gireceksiniz bir ise. Para kazanip biriktireceksiniz. Sonra da diktireceksiniz..

Pardon ya siz degil arkadasiniz
Ben o işi çoktan gördüm ailem de biliyor🤣🤣🤣

Yani maddi anlamda durum yoksa eğer kızlık zarı esnek falan desin bilmiyorum paniklemesin doktora gidelim desin araştırsın şaşırmış gibi yapsın yani doktora söylediğinde anlattığında doktor anlayışla karşılayıp Esin’e söylemez bence yani kız değil diye gittiğinde doktor zaten anlar anormal bir durum olmazda getirmez daha kötü olmaması için de doktorda anlayış göstererek durumu böylelikle kapatabilirsiniz bence 🤷🏻‍♀️

Acaba yurtdışında bu uygulamayı yapmalarının sebebi ne zar yüzünden mi yoksa başka bir şey mi Araştırmadım hiç , konuyu görünce aklıma geldi eğer sebebi zarsa var demektir ama belki başka bir sebebi vardır bu uygulamanın.

Gerçi katoliklerde de seks yasak heralde evlilik öncesi onlarda da bekaret takıntısı olabilir.

benim bakire arkadaşlarım kanamadı hiç. Sadece diktirenlerden kan geldi.

benim için hala muallak bir konu 😂

zar veya hymen ile alakasini olmadigini düsünüyorum. dedigim gibi belki yadirganir veya hassas bir durum oldugu icin doktorlar hic cinsel iliski yasamamis birine ultrason uyguluyorlardir. yani en azindan avrupada öyle. tersi olsaydi cevremde veya arkadaslarimdan duyardim simdiye dek. sonucta zar takintilari yok genelinin.

doktorlar savcılık kararı olmadan kısının kızlık zarına bakıp hasta yakınına bılgı falan vermıyor arkadaslar haberınız olsun
sız kendınız tek basınıza gıdıp muayene olup bılgı almak ıstıyorum dersenız o baska ama hasta yakınıyla gıderse
yanı kadın esıyle gıtse esı karım bakıre mı dese doktor bu sekılde muayene yapamıyoruz yasak adli vaka olursa savcılık kararıyla bu sekılde beyan verebılırız dıyecektır.

hıc bır doktor evet senın karın bakıre degıl demez dıyemez

cunku yasak

Evet herhalde beş kere falan gönderildi bu video konunun başından beri.

Zar derken tül perde gibi bir şey hayal etmiyor kimse zannımca. Zaten konuşulan şey hymen. Kanama olmaması da normal, kanama olması da.

Konunun başında direkt "zar yok yea" diye lafa girilince kavram kargaşası başladı. Hymenin varoluşuna temelden bir red yükseldi :KK53:

Ay aman bana ne, kendisiyle yolumuzu ayırdık zaten, üstüne tavuk boğazlamış gibi kanama ama sıfır acı sıfır rahatsızlık oldu (ki bu başlıkta öğrendim bu da olamazmış, ben nasıl becerdiysem artık).

Sadece tek bir sorum var ama hala onun yanıtını alamadım :KK43:

var mı yok mu bilmiyorum kendisiyle tanışmadım ama soruna soruyla cevap vereyim tampon peki o kullanılabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back