- 28 Kasım 2010
- 41.719
- 138.260
- 798
- Konu Sahibi foreigner1
-
Valla arttık supe ediyorum ama ins olmazlar ya allah herkese kendi gibi evlat verir diye düşünüyorum annesiz babasız hayat gecermi ya babam dedem öldüğünde 40 yasindaydi tek söylediği kelime Babam gidince kendimi 6 yaşında ucurumun kenarında gibi hissediyorum demişti kıymet bilmeyenlerde anlarYok kız sev çocuklarını ben 2,5senedir evliyim hamileyim ama hala anneci babacıyım :))
amin evladım bundan 20-25 sene sonra anne babasını istememezlik yapmaz inşallah
Anneannem öldüğünde annem 33yaşındaydı ve 8aylık hamile ydi kardeşime. Doktorlar gelip başınız sağ olsun dediklerinde annem bayıldı, yıkıldı yere. Acil sezeryana aldılar, kardeşim doğdu. 12sene geçti ardından. Annem şimdi 45yasında.2torunu var babaanne oldu. Yakında anneanne olacak. Hala annem yanımda olsaydı diye ağlarValla arttık supe ediyorum ama ins olmazlar ya allah herkese kendi gibi evlat verir diye düşünüyorum annesiz babasız hayat gecermi ya babam dedem öldüğünde 40 yasindaydi tek söylediği kelime Babam gidince kendimi 6 yaşında ucurumun kenarında gibi hissediyorum demişti kıymet bilmeyenlerde anlar
Aynen öyle ınsss allah annenizi size size evladiniza evladinizida size bagislasin allah acılarını gostermesin ınsss saglikla kucağına al inssAnneannem öldüğünde annem 33yaşındaydı ve 8aylık hamile ydi kardeşime. Doktorlar gelip başınız sağ olsun dediklerinde annem bayıldı, yıkıldı yere. Acil sezeryana aldılar, kardeşim doğdu. 12sene geçti ardından. Annem şimdi 45yasında.2torunu var babaanne oldu. Yakında anneanne olacak. Hala annem yanımda olsaydı diye ağlar
O annesine ağlıyor ki, ben sağ anneme Allah seni başımızdan eksik etmesin diye ağlıyorum.
Ben anneme ağlıyorum ki, benim karnımdaki yavrum da benim değerimi bilecek.
Allah büyüktür. Biz annemize yapmadık ki, evlatlarımız bize yapsın canım.
İnşallah canım inşallah cümlemizi. Rabbim seni de evlatlarına ve ailene bağışlasın. Acılarını göstermesinAynen öyle ınsss allah annenizi size size evladiniza evladinizida size bagislasin allah acılarını gostermesin ınsss saglikla kucağına al inss
BacımAllah allah heralde ben anlatamıyorum. Kendimi bildim bileli böyle diyorum, kocama meraklı olduğumdan aileme sırtımı dönmüş değilim. Psikolojik olarak zorlandığımı anlatıyorum omların beklentilerini karşılamaktan yorulduğumu gerilmekten yorulduğumu anlatmaya çalıştım fakat hem içime yapışıp kalmış bu gerginlik hem de onlara olan saygı sevgımı nasıl dengeleyeceğimi bilmiyorum bu yüzden bu halim. Size soruyorum nasıl düşünmeliyim diye bir yüzüme tükürmediğiniz kalmış
Tabiki babam evime geliyor gelme demiyorum buyur diyorum 5 kere buyur dediysem altıncısında işim var evden çıkıyorum dediğimde bozulunması hoşuma gitmiyor sadece
Kınayanlara da bir şey demiyorum , allah sizin gibi evlat vermesin biz yapmadık bizim çocuğumuz da yapmaz vs vs
Kim ne yapar ilerde görürsünüz...
Senin kim ne yapar demenle çocuklarımız bize bişey yapmaz Allahın izniyleAllah allah heralde ben anlatamıyorum. Kendimi bildim bileli böyle diyorum, kocama meraklı olduğumdan aileme sırtımı dönmüş değilim. Psikolojik olarak zorlandığımı anlatıyorum omların beklentilerini karşılamaktan yorulduğumu gerilmekten yorulduğumu anlatmaya çalıştım fakat hem içime yapışıp kalmış bu gerginlik hem de onlara olan saygı sevgımı nasıl dengeleyeceğimi bilmiyorum bu yüzden bu halim. Size soruyorum nasıl düşünmeliyim diye bir yüzüme tükürmediğiniz kalmış
Tabiki babam evime geliyor gelme demiyorum buyur diyorum 5 kere buyur dediysem altıncısında işim var evden çıkıyorum dediğimde bozulunması hoşuma gitmiyor sadece
Kınayanlara da bir şey demiyorum , allah sizin gibi evlat vermesin biz yapmadık bizim çocuğumuz da yapmaz vs vs
Canım benim sen ilk mesajında bunlardan bahsetmediğin için bu tepkileri alman normal.Burda kim ne anlatıyosa ona göre yorum yapılıyor. Baş edemiyor isen terapist yardımı almalısın hem aile ilişkinde ve ilerki anneliğin için çok daha sağlıklı olur.Allah allah heralde ben anlatamıyorum. Kendimi bildim bileli böyle diyorum, kocama meraklı olduğumdan aileme sırtımı dönmüş değilim. Psikolojik olarak zorlandığımı anlatıyorum omların beklentilerini karşılamaktan yorulduğumu gerilmekten yorulduğumu anlatmaya çalıştım fakat hem içime yapışıp kalmış bu gerginlik hem de onlara olan saygı sevgımı nasıl dengeleyeceğimi bilmiyorum bu yüzden bu halim. Size soruyorum nasıl düşünmeliyim diye bir yüzüme tükürmediğiniz kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?