- 7 Mayıs 2015
- 2.412
- 5.865
- 158
- Konu Sahibi foreigner1
-
Bende sorun var galiba. Ben annemin en basit tahlillerini saatlerce gunlerce doktor arkadaslarimla arastirdim. Temiz cikana kadar uc gunde saclarim beyazladi. Her anim aileme birsey olacak korkusuyla geciyor.burda ablama kkda hep beraber agladik. Bende bir bireyim ki benim kadar fellik fellik gezen yoktur. Bir dunya dostum vardir hepsine ayiracak zamani yaratmisimdir. Esimle aramda zamaninda cok buyuk sorunlar olsada onunlada zamanim olabildigince oluyor.ama annem babam olunca mevzu hepsini iptal eder onlara kosarim.
sanki atla deve dedikleri bu olsa gerek. hayata gökten bu yaşınızda bu şekil de inmediniz bunu biliyorsunuz değil mi?
ne yaptılar küçükken size? yapmış olsalardı anlatırdınız diye düşünüyorum.
keşke keşke babam hayatta olsaydı da yapacağım 1 kap yemek olsaydı.. keşke annem evime gelse de her gün beraber yesek.. allah herkese hayırlı evlat versin..
sana tamamen hak veriyorumKayinvalidem yan binada oturur rahatsiz etmemek icin cok ozen gosterir gelir gider ama sinirlarini cok iyi bilir bir kac hafta onlarla yasadim biz yalniz kalalim esimle diye evden cikip giderdi, onlarla cok daha iyi anlasiyorum. Sadece annem ve babamin sorumluluklarina ortak olmaktan yoruldum cocuklugum hep boyle gecti 7 yasindan beri butun kavgalarina arabuluculuk yapmakla gecti, hayirsiz evlat oldugumu dusunmuyorum haksizlik edilen bir evlat oldugumu dusunuyorum
Bu demagoji, herseye yesilcama baglamak neden? Sonucta onlar bizi dogurdu diye, ömür boyu tesekkür modunda olmamiz gerekmiyor. Konu sahibini gayet hakli buldum. Aile hasta yada yatalak degil. Bilgisizde degil. Niye insan kendi yapabilecegi sey icin, evladini rahatsiz ediyor? Yada damadini rahatsiz ediyor?
Keske Türk kültüründe bu anne baba = cocugun sahibi düsüncesi yikilsa. Anne babaya saygi duyulmasi gerekiyor, ama anne babada evladina saygi duymasi, onun bir birey oldugunu anlamasi gerekiyor.
konu sahibini bir birey olarak görmeseler zaten hal ve hareketleri farklı olurdu, konu sahibine sen yapamazsın sen edemezsin sen beceremezsin denilmiyor konu sahibinden yardım isteniyor. isteyen kişiler yedi kat el değil anne-baba..
çok zor olmamalı bir insanın babasına çay veya yemek yapması, size göre normal mi babasını yük olarak görmesi?
ayrıca hiç bir şeyi yeşilçama bağlamıyorum okuduğum şeye yorum yapıyorum, ben 9 yaşımda babamı kaybettim, güzel bir şekilde evlatlarını büyüten anne babalara yapılan vefasızlığı kabul edemiyorum sadece.
Yardim, kendin birsey yapamadiginda istersin. Sirf keyif icin insan rahatsiz edilmez, karsindaki evladin oldugunda bile.
Babani kaybettigine üzgünüm, basin sagolsun fakat bu demek degil ki cidden annesi babasi hakkinda sorun yasayanlarin vefasiz oldugunu. Yani yazilan iki satir ile konu sahibini yargilamakta bana dogru gelmiyor.
Ben sizi anladim annenizle sakin sakin konussaniz cok yoruldugunuzu (birazcik duygu somurusu yapin gerekirse )Kayinvalidem yan binada oturur rahatsiz etmemek icin cok ozen gosterir gelir gider ama sinirlarini cok iyi bilir bir kac hafta onlarla yasadim biz yalniz kalalim esimle diye evden cikip giderdi, onlarla cok daha iyi anlasiyorum. Sadece annem ve babamin sorumluluklarina ortak olmaktan yoruldum cocuklugum hep boyle gecti 7 yasindan beri butun kavgalarina arabuluculuk yapmakla gecti, hayirsiz evlat oldugumu dusunmuyorum haksizlik edilen bir evlat oldugumu dusunuyorum
++++++++1☆☆☆☆☆☆☆♡ben konu sahibine bu kadar yüklenilmesini anlayamadım. herkesin kendi sınırları var, demek ki konu sahibi ayrı bir birey olduğunun hatta eşiyle ayrı bir aile olduğunun kabul edilmesini, kendisine göre düzeni ve öncelikleri olduğunun idrak edilmesini ve buna saygı duyulmasını bekliyor ki çok haklı bir istek.
benim aklıma babanıza sürekli ' baba biz ayrı bir aileyiz, kendi önceliklerimiz var, elbette her konuda yardımcı olmaya çalışırız ama lütfen siz de benim aile hayatıma saygı gösterin ki evimde huzurum olsun' demenizden başka çare gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?