- 24 Mart 2017
- 684
- 536
-
- Konu Sahibi karakedi85
Oldu aşılama canim 9 gün olduSenin ikinci oldumu kuzum aşılama adet gününü mu bekliyorsun simdi
Inşallah güzel haberlerini alirz kuzum ya inş dua edecegim senin için bizede umut olrsun insOldu aşılama canim 9 gün oldu
İnşallah canım. Allah razı olsun. Rabbim sana da her isteyene de şafi ismiyle şifa versin bizi evlatlarımıza kavuştursunInşallah güzel haberlerini alirz kuzum ya inş dua edecegim senin için bizede umut olrsun ins
Aminnnnnnİnşallah canım. Allah razı olsun. Rabbim sana da her isteyene de şafi ismiyle şifa versin bizi evlatlarımıza kavuştursun
Ben kaldım ,ilk aşılamamda ikiz gebelik geçirdim.Ancak genetik olarak pıhtılaşma faktörlerimde mutasyon vardı ve doktor dış gebelik geçirdiğimi sanarak kan sulandırıcı iğneyi yapmadığı için, yaşadığım kabusların ardı arkası kesilmedi.Kahli olup aşılama yöntemiyle hamile olan varmi arkadaşlar yada duydunuzmu
Çok geçmiş olsn canm üzüldüm adınaBen kaldım ,ilk aşılamamda ikiz gebelik geçirdim.Ancak genetik olarak pıhtılaşma faktörlerimde mutasyon vardı ve doktor dış gebelik geçirdiğimi sanarak kan sulandırıcı iğneyi yapmadığı için, yaşadığım kabusların ardı arkası kesilmedi.
Çok uzun süre klomen kullanımı endometrium inceliği yapabiliyor.Yeterince denenmiş bundan sonra iğneye geçmesi daha faydalı olur.İğneler klomenden daha etkili.Ya bende 6 kez klomen kullandığımı söylememe rağmen doktor bana yine klomen başladı aceba bilmiyormu şüpheye düştüm doktorla alakalı
Bu doktor neden bana hala klomen veriyor yaaÇok uzun süre klomen kullanımı endometrium inceliği yapabiliyor.Yeterince denenmiş bundan sonra iğneye geçmesi daha faydalı olur.İğneler klomenden daha etkili.
Bende aradım alagölü gerçekten fiyatı uçuk o kadar tahmin etmemiştim. Ben Cerrahpaşa’ya gideceğim bakalım iyi bir doktor bulursam yazarım.???yokmu iyi bir doktor önericek kimse
Oralardan randevu almakta gitmekte çok zor Ama alternatif bi doktor kesn bulmam lazımBende aradım alagölü gerçekten fiyatı uçuk o kadar tahmin etmemiştim. Ben Cerrahpaşa’ya gideceğim bakalım iyi bir doktor bulursam yazarım.
İstanbulda kolay gidilen yer yok malesef. Ben gittim bugün önce dahiliyeye gidiyosun orası endokrine gönderiyor onlarda hemen bakmıyor tabiki randevu veriyor. Bu kadar zor olmak zorunda mi bu işler anlamıyorum.Oralardan randevu almakta gitmekte çok zor Ama alternatif bi doktor kesn bulmam lazım
Malesef öyleİstanbulda kolay gidilen yer yok malesef. Ben gittim bugün önce dahiliyeye gidiyosun orası endokrine gönderiyor onlarda hemen bakmıyor tabiki randevu veriyor. Bu kadar zor olmak zorunda mi bu işler anlamıyorum.
Benim doktorum rahmi kalinlstirmak icin igne kullandirdi 5 gun Gonal F kullandim ve yumurtalar guzel buyudu rahim de kalinlasti cok sukur. Doktorunuzla bu bilgiyi paylasabilirsiniz canim.Bu doktor neden bana hala klomen veriyor yaakorkmaya başladım kas yapayım derken göz çıkarırlar diye
Canm hadi güzel haber inşallah ya çok sevindim adına senin için dua edeceğim. Klomen kullandım gittim yumurtanın biri çok büyümüş kistmi yumurtamı anlayamadılar yarın tekrar çağrdi bakalım süreç nasl geçer BilmiyormMerhaba arkadaslar, birkac aylik bekleyisin sonunda nihayet embriyo transferim gerceklesti.3.gun 3.kalitedeydi bizim minik. 23 Mart test gunum. Hayirlisiyla bekliyorum sonucu belki mucize olur diye umut ediyorum
Tesekkur ederim canim ben de senin icin dua edicemCanm hadi güzel haber inşallah ya çok sevindim adına senin için dua edeceğim. Klomen kullandım gittim yumurtanın biri çok büyümüş kistmi yumurtamı anlayamadılar yarın tekrar çağrdi bakalım süreç nasl geçer Bilmiyorm
Baktı evet ama yoktu o zaman kist falan. Sağol kuzum güzel dileklerin içinTesekkur ederim canim ben de senin icin dua edicemkist falan degildir insallah o gorunen.yani Kisa zamanda cok buyuyebilen kist oluyor mu onu da bilmiyorum da biraz mantiksiz geldi yumurtadir tahminimce. Cunku klomen kullanmaya baslamadan once illaki bakmistir muayenede gorurdu degil mi kist olsa