- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 872
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlıyor musun canım sürece
Benim de dondurulmuş oldu canım 1 ay dinlendirip transfer etti Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsiin
Başlıyor musun canım sürece
Benim dondurulmuş olmuştu rahim dinlendirme yaptı. Yani yumurtalar toplandı döllendi donduruldu. 1 ay adet geçti. Transfer oldu kuzum. Taze transfer Şeyma hocadan hiç duymadım bende bahsetmedi bile bilmiyorum
Bugün sordum hastanın durumuna göre değişiyor ama genelde dondurulmuş transfer yapıyoruz dedi.Benim de dondurulmuş oldu canım 1 ay dinlendirip transfer etti Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsiin
Ayy heyecanlı Allahın izniyle inşallah pozitif gör sağsalim kucağına al bebeğini canımBugün sordum hastanın durumuna göre değişiyor ama genelde dondurulmuş transfer yapıyoruz dedi.
Evet gonal f 250 ile başlıyoruz çok şükür
Ay amin inşallah çok heyecanlı gerçektenAyy heyecanlı Allahın izniyle inşallah pozitif gör sağsalim kucağına al bebeğini canım
Bence mart adetine sarkıtırlar canım çünkü şuan gonalf başlamışsın ya adetin şuan, bitecek adetin sonra yumurtalar toplanacak onları donduracaklar derken şubat adetin gelir yumurta toplamadan sonra ohss olabilirsin yumurtalıklarında sancı şişme olabilir benim olmuştu o yüzden riske atmayıp martta yaparlar benceAy amin inşallah çok heyecanlı gerçekten
Peki dondurulmuş olursa şu an adetliyim ya şubat ayındaki adette mi mart ayında mi transfer oluyor
Ay hadi ya o kadar sarkar mı eylülden beri gidiyorum geliyorum sabırsızlanıyorum artıkBence mart adetine sarkıtırlar canım çünkü şuan gonalf başlamışsın ya adetin şuan, bitecek adetin sonra yumurtalar toplanacak onları donduracaklar derken şubat adetin gelir yumurta toplamadan sonra ohss olabilirsin yumurtalıklarında sancı şişme olabilir benim olmuştu o yüzden riske atmayıp martta yaparlar bence
Sabırsızlığını çok iyi anlıyorum canım bende 2. Transferi 4 ay gecikmeli olmuştum bir türlü süreç tam ilerlemiyordu bi covid oluyordum bi stresten rahmim kalınlaşmıyordu bir adet olamıyorum derken 4 ay beklemiştim ama emin ol vakti ne zamansa o zaman olsun en hayırlısı güzeli ne zamansa o zaman olmasında vardır bir hayır merak etme dualarım seninleAy hadi ya o kadar sarkar mı eylülden beri gidiyorum geliyorum sabırsızlanıyorum artık
Benim 22 yumurtadan 7 tane empriyo oluştu ilkinde taze tek transfer oldu ama tutmadı. Geri kalan 6 empriyo dondurmustum İki yıl sonra donuk embriyo transferi yapıldı iki tane bi tanesi çok şükür tuttu 24+4 olduk Rabbim sana da güzel haberler aldırmayı nasip etsin ama bence donuk transfer ol 1_2 ay bekle
Sabırsızlığını çok iyi anlıyorum canım bende 2. Transferi 4 ay gecikmeli olmuştum bir türlü süreç tam ilerlemiyordu bi covid oluyordum bi stresten rahmim kalınlaşmıyordu bir adet olamıyorum derken 4 ay beklemiştim ama emin ol vakti ne zamansa o zaman olsun en hayırlısı güzeli ne zamansa o zaman olmasında vardır bir hayır merak etme dualarım seninle
Evet araştırmalarımda da hep dondurulmuş trasnferin daha iyi olduğunu gördüm.Benim 22 yumurtadan 7 tane empriyo oluştu ilkinde taze tek transfer oldu ama tutmadı. Geri kalan 6 empriyo dondurmustum İki yıl sonra donuk embriyo transferi yapıldı iki tane bi tanesi çok şükür tuttu 24+4 olduk Rabbim sana da güzel haberler aldırmayı nasip etsin ama bence donuk transfer ol 1_2 ay bekle
Benimde donmus transferimizdi ve ilk denemede sukurler olsun tuttu.Şuan 35+5deyiz dogum icin gun sayiyoruzrabbim isteyen herkese nasip etsin..Evet araştırmalarımda da hep dondurulmuş trasnferin daha iyi olduğunu gördüm.
Hayırlısı inşallah bakalım ne olacak.Çok teşekkür ederim kızlar
Ay maşallah 35’ler görmek çok güzelBenimde donmus transferimizdi ve ilk denemede sukurler olsun tuttu.Şuan 35+5deyiz dogum icin gun sayiyoruzrabbim isteyen herkese nasip etsin..
Diğer doktorları bilmiyorum ama Şeyma hocayı sorduğumda daha belli değil dedilerKızlar konak doğum ücreti ne kadar olmuş 2024’te bilginiz var mı? Şeym hanım ve diğerlerinün ücreti nedir
Ben erkan beye gidiyorum gecen hafta sordugumda henuz zam gelmemisti ama beklenen 24.000 civari dediler.seyma hocada sgk gecmedigi icin muhtemelen 30 olur en az diye dusunuyorumKızlar konak doğum ücreti ne kadar olmuş 2024’te bilginiz var mı? Şeym hanım ve diğerlerinün ücreti nedir
Sadece fiyat almak icinse gitmeyin isterseniz benim cuma kontrolum var.suit oda farki gunluk 1.500 tl imis ben sormustumBende çarşamba gidip fiyat alıcam suit oda ücretinide sorucam buradan yazarım sizlere
Yok kontrolum varSadece fiyat almak icinse gitmeyin isterseniz benim cuma kontrolum var.suit oda farki gunluk 1.500 tl imis ben sormustum
Hadi bakalim guzel haberler insallah bu hafta sizede gün verebilir sanirimYok kontrolum var