Konak hastanesi tüp bebek yaptıran var mı

Başlıyor musun canım sürece

Benim dondurulmuş olmuştu rahim dinlendirme yaptı. Yani yumurtalar toplandı döllendi donduruldu. 1 ay adet geçti. Transfer oldu kuzum. Taze transfer Şeyma hocadan hiç duymadım bende bahsetmedi bile bilmiyorum

Benim de dondurulmuş oldu canım 1 ay dinlendirip transfer etti Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsiin
Bugün sordum hastanın durumuna göre değişiyor ama genelde dondurulmuş transfer yapıyoruz dedi.
Evet gonal f 250 ile başlıyoruz çok şükür

Ayy heyecanlı Allahın izniyle inşallah pozitif gör sağsalim kucağına al bebeğini canım
Ay amin inşallah çok heyecanlı gerçekten

Peki dondurulmuş olursa şu an adetliyim ya şubat ayındaki adette mi mart ayında mi transfer oluyor

Ay amin inşallah çok heyecanlı gerçekten

Peki dondurulmuş olursa şu an adetliyim ya şubat ayındaki adette mi mart ayında mi transfer oluyor
Bence mart adetine sarkıtırlar canım çünkü şuan gonalf başlamışsın ya adetin şuan, bitecek adetin sonra yumurtalar toplanacak onları donduracaklar derken şubat adetin gelir yumurta toplamadan sonra ohss olabilirsin yumurtalıklarında sancı şişme olabilir benim olmuştu o yüzden riske atmayıp martta yaparlar bence

Ay hadi ya o kadar sarkar mı eylülden beri gidiyorum geliyorum sabırsızlanıyorum artık

Ay hadi ya o kadar sarkar mı eylülden beri gidiyorum geliyorum sabırsızlanıyorum artık
Sabırsızlığını çok iyi anlıyorum canım bende 2. Transferi 4 ay gecikmeli olmuştum bir türlü süreç tam ilerlemiyordu bi covid oluyordum bi stresten rahmim kalınlaşmıyordu bir adet olamıyorum derken 4 ay beklemiştim ama emin ol vakti ne zamansa o zaman olsun en hayırlısı güzeli ne zamansa o zaman olmasında vardır bir hayır merak etme dualarım seninle

Benim 22 yumurtadan 7 tane empriyo oluştu ilkinde taze tek transfer oldu ama tutmadı. Geri kalan 6 empriyo dondurmustum İki yıl sonra donuk embriyo transferi yapıldı iki tane bi tanesi çok şükür tuttu 24+4 olduk Rabbim sana da güzel haberler aldırmayı nasip etsin ama bence donuk transfer ol 1_2 ay bekle

Evet araştırmalarımda da hep dondurulmuş trasnferin daha iyi olduğunu gördüm.

Hayırlısı inşallah bakalım ne olacak.Çok teşekkür ederim kızlar

Kızlar konak doğum ücreti ne kadar olmuş 2024’te bilginiz var mı? Şeym hanım ve diğerlerinün ücreti nedir

Kızlar konak doğum ücreti ne kadar olmuş 2024’te bilginiz var mı? Şeym hanım ve diğerlerinün ücreti nedir
Ben erkan beye gidiyorum gecen hafta sordugumda henuz zam gelmemisti ama beklenen 24.000 civari dediler.seyma hocada sgk gecmedigi icin muhtemelen 30 olur en az diye dusunuyorum

Bende çarşamba gidip fiyat alıcam suit oda ücretinide sorucam buradan yazarım sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…