Komşunun evinden gelen sesler

Bundan 10 sene once bir arkadasimda yatili kalmistim,onun odasının penceresi karsi dairenin yatakodasina bakıyordu. Yani icerdeki perdeyi acsa gorurdunuz,seslerde oyle. değişik bir mimarisi vardi evin. Yeni evli bir cift oturuyormus orda. Oda dert yyanmisti. Surekli sevisiyorlar ve ben seslerinden kadinin cigliklarindan uyuyamiyorum rahatsiz oluyorum demisti istemsizce gulme tuttu haha

işte hayırhah komşu diye buna derim

Aklıma şeyy geldi bizim apartmana benim 2 kat üstüme yeni bir gelin taşınmıştı, herkes öok tanışmak istiyor, hoşgeldine gidelim falan kapıda milleti görüyor hoş sobet muhabbet bizlerin evinde nasılsa karşı dairenin yatak odası senin yatak odanın yanı olmuş oluyor:) neyse bu kızın karşısında oturan abla başladı ayy bir seviyorım, ayy bir civelek, ayyy bir konuşkan oturmaya gidelim falan neyse öve öve bitiremedi ama daha sonra bu komşu abla bir türlü gidelim demedi meğerse kızdan tiksinmiş hergün bir sevişme sesleri,anıra anıra, böğüre böğüre kadının midesi bulanmış resmen psikolojimi bozdu dedi sonra o kız taşındıda Allahtan komşu abla rahata erdi :)

Birde ben evlenmeden önce annemlerin karşısına yeni gelin getirdiler dualar falan içeriye aldılar bizim ev 2 kat karşı daireninde öyle neyse saat gece 2 oldu kızkardeşimle kitap okuyoruz bir gülüşme sesleri :))) nerden geliyor dedim bu ses abla bamyodan dedi sonra yıkanmaya başladılar ama alenen ne dediği duyuluyor biz şok geçiriyoruz kardeşimle bekarız neyin ne olduğunuda bilmiyoruz üşüyorum beni ısıtsana, üzerime su döksene vs. Cilveleşiyor sonra oğlan kıza diyorki aşağıdamı yatalım yukarıdamı kız yukarıda olsun dedi neyse 5 10 dk sesler kesildi ohh dedik uyuyabiliriz artık demeye kalmadı kız bağırmaya başladı yavaş, canım acıyor, şöyle yap böyle yap sesler sesler sesler o an neye uğradığımızı şaşırdık sabah kardeşim diyorki bu yaşananlar bir rüyaydı dimi abla biz böyle bişeye şahit olmadık dimi :)) ama olduk hatta o çifti daha sonra pencere tül açıkken karşı apartmanda öyle görmüş keşke kulaklarım hiç şahit olmasaydı çok kötü birşey

Bunlar kayınvalidenin yada annelerinin evine gidince napıyorlar acaba evde birileri olunca yani :) esim benimde yatak odasına yeni evlendiğimzde tv koymustu hahaha hep acardı malum olayda sesimizde yoktu ama adam paikopat iste :)(

Sende de ne hikayeler varmış eee başka başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…