- 21 Şubat 2011
- 861
- 595
- 323
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Cok iyiiymiiisSiz de boyle birsey yapin en iyisi
Bu bagir cagir sevişenler komsularindan utanmiyorlar anladik da cocuklarindan da mi utanmiyorlar
Asdafsdaf koptum ya bı konu anca bu kadar eğlendirebilir çok yasayin sizBen anladım böyle yapıyolarki sıkıyosa girin hadi evimize,hadi gelin komşuluğa hadii hadiii demek istiyolar :)
Tabi canım dost var düşman var benim niye aklıma gelmediki bu yav bi partner bulmaya gidiom ben:)Asdafsdaf koptum ya bı konu anca bu kadar eğlendirebilir çok yasayin siz
Bende onu diyorum işte anlatamiyorum :))Yalıtım olmayan evlerin sıkıntısı
Bağrışma sesleri hadi gelir de sevişme sesi nasıl o kadar anlaşılacak seviyede geliyor garip. Demek ki çok vahşice sevişiyorlar
Bak şimdi kendimden de emin olamamaya başladımBende onu diyorum işte anlatamiyorum :))
Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
Yulaf lapası (vücudumda acayip şişlik var midem de de canım hiç kahvaltı yapmak istemedi)
1 kasik Chia 1 kasik tahin 2 ceviz 1 muz var içinde
Ara
Yarım elma
Öğle
Misafirliğe gittim bişeyler olur diye yememiştim arkadaşında bebeği var yapamamış hazır kurabiye ikram etti
1 minik kurabiye yedim bide cay bununla saat 5 e kadar dayandım eşim etli ekmek yiyelim mi dedi yedim hem öğle hem akşam yemeğim oldu 1 dilimini yiyemedim :))
1 bardak yayık ayran
Bugün biraz değişik bi gün oldu benim için
Bide akşam 8 gibi cısss yedimmorordek bana sütlü tatlı hakkı vermiştin yerine sayar misin yoksa ceza mı yazarsın bilemicem
ve bi zahmet günü kapatayım demi
Suyu 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum
Spor : 7350 adım hafif tempo yürüyüş @ayvacicegi
Naptın kızMenüm
Sabah
Ilık limonlu su
Yulaf lapası (vücudumda acayip şişlik var midem de de canım hiç kahvaltı yapmak istemedi)
1 kasik Chia 1 kasik tahin 2 ceviz 1 muz var içinde
Ara
Yarım elma
Öğle
Misafirliğe gittim bişeyler olur diye yememiştim arkadaşında bebeği var yapamamış hazır kurabiye ikram etti
1 minik kurabiye yedim bide cay bununla saat 5 e kadar dayandım eşim etli ekmek yiyelim mi dedi yedim hem öğle hem akşam yemeğim oldu 1 dilimini yiyemedim :))
1 bardak yayık ayran
Bugün biraz değişik bi gün oldu benim için
Bide akşam 8 gibi cısss yedimmorordek bana sütlü tatlı hakkı vermiştin yerine sayar misin yoksa ceza mı yazarsın bilemicem
ve bi zahmet günü kapatayım demi
Suyu 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum
Spor : 7350 adım hafif tempo yürüyüş @ayvacicegi
Hiç sorma yaa :)Naptın kız
Komşunun evinden gelen sesler sana menü yazmayı mı hatırlattı
Naptın kız
Komşunun evinden gelen sesler sana menü yazmayı mı hatırlattı
Sayende bdv'ye yazılmış mesajım da olmuş oldu ya :)Hiç sorma yaa :)
Orgazm taklidi mi yapıyor acaba kocası üzülmesin diye yazık ya eğer öyleyse... bilemedim.
Ben seni anliyorum canım anlamayanlar olabilir ama :))Bak şimdi kendimden de emin olamamaya başladım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?