Komşunun evinden gelen sesler

açıkçası çok üzülüyorum böyle konuları okuyunca duyunca . en mahrem konular çünkü . komşunuz bilse sesi geliyor inanın çok utanır , bilmiyorum nasıl deseniz . sizide anlıyorum , evli olsanız bile neden seslerini çekesiniz.
evlerde yalıtımlar öyle ince öyle kötü...

duvaralar çok geçirgen.şifon sesı öncesındekı sesler bıle gıdiyorken o ses haylı haylı gıder.bizim bir komşuda anlatıyor ustundekılerden ses gelıyormuş kaç defa çıktım uyardım dedi ben şaştım kaldım.oha dedım.kocası ayrı kendı ayrı uyarmış.yatak oadsını taşımalarını bıle soylemeiş.kendısının evı yıktığından haberı yok.bende en alt kattadyım o zaman.ev sonuçta ozel alan bırtek evimizde özgur oluyoruz.ama okadarda apartmanı ınletecek ne yapıyolar orasıda ayrı muamma.yap gtsın.

Valla evliyim ona ragmen benm bile psikolojim bozuluyodu ))))))
Yani sevmek guzel seyde bagris cagris benm hosuma gitmiyor. Herkesin kendi fantazisi))
Hele bide sonra yuzlerne bakmak:))) ne yalan soylym bizde esimle gorunce tuhaf hissedyrz. Bide komik olan asagidan sesler geliyo biz uyumaya calisiyoruz yada bebegmi uyutmaya calisiyrm)

Geçenlerde aynısı bize oldu sesin kaynapı belli değil ama geliyor .eşimle çok güldük abiye ablaya helal olsun dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…