Komşunun evinden gelen sesler

Merhaba hanımlar,
2 ay oldu yeni evimize taşındım
Tek kalıyorum şuan da arada sırada kız kardeşim falan geliyor yanıma sadece
Tek kaldığım için yatak odasını kullanıyorum evin diğer bölümlerinde eşya yok orada tv ve ebeveyn banyosu olması avantaj benim için

Tasındığım günden beri alt kat komşumuzun sesi bizim eve o kadar çok geliyor ki kavga ediyorlar sürekli yeni evliler daha ve kadın çok yüksek sesle kavga ediyor her söylediğini net duyuyorum.
Ama dün gece olanlar oldu saat 12 bucuk civarı kız kardesimle yatıyorduk sonra ben sesler duydum sokaktan kedi köpek sesi geliyo sandım bi de farkettim ki sevişiyorlar ve afedersiniz bildiğiniz bağır çağır
Sanki bizim yan odadalar sonra kız kardesm de abla bunlar sevişiyo mu diyo :halay:
5-10 dk boyunca onları dinledik resmen ama gülme krizine girdik ilk defa böyle birşey başımıza geldi :KK76:
Açıkcası bizim komiğimize bile gitti çok rahatsız olmadık ama böyle de devam etmesi hoş olmaz hem yarın öbür gün annem babam yerleşincede böyle sesler çıkartırlarsa hiç hoş olmaz
Bu arada daha kadınla 1 kere konustuk sanırım kadını görsem istemsizce duyduğum sesler gelir aklıma gülmeden duramam
Sizce kadınla bidaha karsılasırsak biraz daha dikkatlı olmaları gerektiğini laf arasında kadına ima etsem mi duvarlardardan da çok ses geliyo vs. diye

Benzer durumu bende yasadim alttakiler oyle kavgalar ediyolardi ki kapi carpmalari falan filan ust kattakilerin asiri ses yapmasi ben yillarca kizimi uyutamadim gidip guzelce soyledm kizimi uyutamiyrm diye ama isler daha kotu oldu kavga cikarttilar cok kotu insanlar var gercekten hayatta o kadar kotulerki sana onerim sakın muhatap olma net soyleme kotu sen oluyosun ama konusursaniz ya evler cok kotu yapilmis herses net bi sekilde duyuluyo falan de bence yoksa sananr benim ozel hayatimdan der kavgayida cikarabilir yani

Çok afedersiniz kimi kıssada içimden geleniyazacam..evi insanın tabiki en rahat ettiği yerdir..kimse kimseye karisamaz..fakat özgürüz diye bazı kurallarda olmasınmi..afedersiniz insanlar içinde özgürüm diye ne yapayım diye gaz çıkarmıyoruz.. rahatsız olmasın diye..bende doğal birşey diye kimsenin aile mahremiyet ilişki sesini çekemem.. eşimin ne münasebet sağdan soldan gelen gürültülü sesleri işitmesi hiçte hoşuma gitmez..giden varsada bilemem..tek konu buda değil.. yuksek seste müzik.. çocuk gürültüsü..nasıl dikkat edip tedbir almaya çalışıyorsak diğer konudada alınmalı.. zaten sorun yalıtım felan değil.. kaç tane yer değiştim..çok şükür saygılı insana demek rastlamışım.ne kavga sesi ne gürültü ne bağrış nede başka rahatsız edici ses duymadım.. istenilince oluyor demekki

Ne güzel insanlar özgürce yaşıyor. Biz aman ses olmasın, aman dikkatli olalım diye evde adımlarımıza bile dikkat ediyoruz. Nefsimiz çürüdü. 5 aylık evliyim 5 yıl gibi oldu. Hahhahah
Ama bence not bırakın ben olsam utanırdım yüzüne bişey demeye ne alakaysa, notta gece çok fazla sesiniz geliyor. Bilginiz olsun diye sadece dostani uyarı yapardım. Ondan sonra yine devam ederse zaten diyecek bişey olmaz. Bilinclidir. Kaliteli kulaklık almanızı tavsiye ederim :KK47:

Nasil bi zevk aliyosa kadin yeri gogu inletiyor demek:)) ya da herif isteksizse onu istaha getrmeye cslisiyodur. Her turlu sacma bu konu.. kavga sesinden iyi filan deniyor katilmiyorum.. milletin bagrisini niye duyayim ayol? Kendi evimde ailemle oturamiycakmiyim? Hee cinsellik cok dogal sey anladim, ee o zaman gelip yanimizda yapsinlar:)

Çok afedersiniz kimi kıssada içimden geleniyazacam..evi insanın tabiki en rahat ettiği yerdir..kimse kimseye karisamaz..fakat özgürüz diye bazı kurallarda olmasınmi..afedersiniz insanlar içinde özgürüm diye ne yapayım diye gaz çıkarmıyoruz.. rahatsız olmasın diye..bende doğal birşey diye kimsenin aile mahremiyet ilişki sesini çekemem.. eşimin ne münasebet sağdan soldan gelen gürültülü sesleri işitmesi hiçte hoşuma gitmez..giden varsada bilemem..tek konu buda değil.. yuksek seste müzik.. çocuk gürültüsü..nasıl dikkat edip tedbir almaya çalışıyorsak diğer konudada alınmalı.. zaten sorun yalıtım felan değil.. kaç tane yer değiştim..çok şükür saygılı insana demek rastlamışım.ne kavga sesi ne gürültü ne bağrış nede başka rahatsız edici ses duymadım.. istenilince oluyor demekki
Çok şanslısiniz bidahaki evimde bende böyle anlayışlı Komsular istiyorum çok çok amin

Valla burda katıldığım en guzel yorum elinize sağlık alkisliyorum sizi

Ses cikaranlar belki farkında değillerdir ses gittiğinin ama sesi duyupta burda hoşuna gidenler var anlam veremiyorum dogrusu

Musait bir zaman yorumlari okuyucam cok güldüm :-)arkadaslarinda yorum güçü oldukca yuksek.

Merhaba hanımlar,
2 ay oldu yeni evimize taşındım
Tek kalıyorum şuan da arada sırada kız kardeşim falan geliyor yanıma sadece
Tek kaldığım için yatak odasını kullanıyorum evin diğer bölümlerinde eşya yok orada tv ve ebeveyn banyosu olması avantaj benim için

Tasındığım günden beri alt kat komşumuzun sesi bizim eve o kadar çok geliyor ki kavga ediyorlar sürekli yeni evliler daha ve kadın çok yüksek sesle kavga ediyor her söylediğini net duyuyorum.
Ama dün gece olanlar oldu saat 12 bucuk civarı kız kardesimle yatıyorduk sonra ben sesler duydum sokaktan kedi köpek sesi geliyo sandım bi de farkettim ki sevişiyorlar ve afedersiniz bildiğiniz bağır çağır
Sanki bizim yan odadalar sonra kız kardesm de abla bunlar sevişiyo mu diyo :halay:
5-10 dk boyunca onları dinledik resmen ama gülme krizine girdik ilk defa böyle birşey başımıza geldi :KK76:
Açıkcası bizim komiğimize bile gitti çok rahatsız olmadık ama böyle de devam etmesi hoş olmaz hem yarın öbür gün annem babam yerleşincede böyle sesler çıkartırlarsa hiç hoş olmaz
Bu arada daha kadınla 1 kere konustuk sanırım kadını görsem istemsizce duyduğum sesler gelir aklıma gülmeden duramam
Sizce kadınla bidaha karsılasırsak biraz daha dikkatlı olmaları gerektiğini laf arasında kadına ima etsem mi duvarlardardan da çok ses geliyo vs. diye
Bence de yalnız bi kere olduysa uyarmayın ama sürekli devam ederse önce ima ederek sonra da normal bir sekilde uyarınızi yapın derim

Boyle birseyden rahatsiz oldugunuzu soylemek zordur. Onu yerine yattiginiz odayi degistirenez misiniz, diger odalar bissa. Sanirim bu daha kolay olur.

Muhtemelen seslerinin size geldiginin farkinda degiller. sizde ses yaparak onlari rahatsiz edin sesin iletilebilen birşey olduğu anlasınlar:))

Back