• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik, ses duyulması, komşu erkeklerle çalışma ihtimalim.. Kafam da deli sorular 😀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayyy kimsede annelik falan kalmamış herkes dişilik, seks peşinde.eee madem bu kadar dişilik, seks peşindesiniz.bu kadar çoluk çocuk ne oluyor ? Linçleyen de linçlesin valla.madem seks seks diye ölüp bitiyorsunuz benim gibi hergün 3 partnerle sevişin evlenmeyin.bu ne tutarsızlık.kimsede maneviyat falan kalmamış ha.bizim ülkede vur deyince öldürüyor.
Puhahahahahahajaha 🤣🤣🤣🤣

Konunun özeti: Biz çok sevişiyoruz, sesli sevişiyoruz, çok fena seks hayatımız var, sevişmeden duramayız, ne biçim de sevişiyoruz, sert sevişiyoruz, çok sevişik bir çiftiz. :KK76:

Ok tamam, en çok sevişen, en sesli sevişen, sevişmeyi en çok seven çift sizsiniz. Hepimiz onayladık. Sizinle gurur duyduk. Siz de kendinizle gurur duyun. :halay:

Konu açılış amacına ulaşmıştır. :KK45:
:confused:Hee valla eleştirenlerede kıskanç der şimdi ahahahah bağırmaksa bağırırız canım ama gerek yok yani 😂😂😂😂

5 yıllık evliyim cinsellik sırasında neden bağırılır hala anlamış değilim. Çok zevk alsan bile evde iki çocuk varken insan kendini dizginlemeli. Annemle babamı çok duyup görmüşlüğüm var bir kez bile söylemedim benim içinde hep uykusu ağır bilirler.. bu durum onlara bakış açımı çok etkilemişti benim. Düşünmeniz gereken elalem değil kendi çocuklarınız bence
Gordunuz mu ya cidden😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back