Komşunun evinden gelen sesler

Benzer durumu bende yasadim alttakiler oyle kavgalar ediyolardi ki kapi carpmalari falan filan ust kattakilerin asiri ses yapmasi ben yillarca kizimi uyutamadim gidip guzelce soyledm kizimi uyutamiyrm diye ama isler daha kotu oldu kavga cikarttilar cok kotu insanlar var gercekten hayatta o kadar kotulerki sana onerim sakın muhatap olma net soyleme kotu sen oluyosun ama konusursaniz ya evler cok kotu yapilmis herses net bi sekilde duyuluyo falan de bence yoksa sananr benim ozel hayatimdan der kavgayida cikarabilir yani

Çok afedersiniz kimi kıssada içimden geleniyazacam..evi insanın tabiki en rahat ettiği yerdir..kimse kimseye karisamaz..fakat özgürüz diye bazı kurallarda olmasınmi..afedersiniz insanlar içinde özgürüm diye ne yapayım diye gaz çıkarmıyoruz.. rahatsız olmasın diye..bende doğal birşey diye kimsenin aile mahremiyet ilişki sesini çekemem.. eşimin ne münasebet sağdan soldan gelen gürültülü sesleri işitmesi hiçte hoşuma gitmez..giden varsada bilemem..tek konu buda değil.. yuksek seste müzik.. çocuk gürültüsü..nasıl dikkat edip tedbir almaya çalışıyorsak diğer konudada alınmalı.. zaten sorun yalıtım felan değil.. kaç tane yer değiştim..çok şükür saygılı insana demek rastlamışım.ne kavga sesi ne gürültü ne bağrış nede başka rahatsız edici ses duymadım.. istenilince oluyor demekki

Bence de dikkat etmeliler ama şu da var ki insanın kendi evi kendi yatak odası kendi alanı ikilemde kaldım

Ne güzel insanlar özgürce yaşıyor. Biz aman ses olmasın, aman dikkatli olalım diye evde adımlarımıza bile dikkat ediyoruz. Nefsimiz çürüdü. 5 aylık evliyim 5 yıl gibi oldu. Hahhahah
Ama bence not bırakın ben olsam utanırdım yüzüne bişey demeye ne alakaysa, notta gece çok fazla sesiniz geliyor. Bilginiz olsun diye sadece dostani uyarı yapardım. Ondan sonra yine devam ederse zaten diyecek bişey olmaz. Bilinclidir. Kaliteli kulaklık almanızı tavsiye ederim

Nasil bi zevk aliyosa kadin yeri gogu inletiyor demek:)) ya da herif isteksizse onu istaha getrmeye cslisiyodur. Her turlu sacma bu konu.. kavga sesinden iyi filan deniyor katilmiyorum.. milletin bagrisini niye duyayim ayol? Kendi evimde ailemle oturamiycakmiyim? Hee cinsellik cok dogal sey anladim, ee o zaman gelip yanimizda yapsinlar:)

Çok şanslısiniz bidahaki evimde bende böyle anlayışlı Komsular istiyorum çok çok amin

Valla burda katıldığım en guzel yorum elinize sağlık alkisliyorum sizi

Ses cikaranlar belki farkında değillerdir ses gittiğinin ama sesi duyupta burda hoşuna gidenler var anlam veremiyorum dogrusu

Musait bir zaman yorumlari okuyucam cok güldüm arkadaslarinda yorum güçü oldukca yuksek.

Bence de yalnız bi kere olduysa uyarmayın ama sürekli devam ederse önce ima ederek sonra da normal bir sekilde uyarınızi yapın derim

Boyle birseyden rahatsiz oldugunuzu soylemek zordur. Onu yerine yattiginiz odayi degistirenez misiniz, diger odalar bissa. Sanirim bu daha kolay olur.

Muhtemelen seslerinin size geldiginin farkinda degiller. sizde ses yaparak onlari rahatsiz edin sesin iletilebilen birşey olduğu anlasınlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…