- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Ben zaten çok cool bi şekilde kahvemi içmeye devam ettim baktım ki bunlar susmuyor devam ediyor ama kız kardeşimin gözler fal taşı olduAbla yavas sevisin uyuyamiyoruz mu diyeceksiniz :))
Saka bir yana, uygun dille soylerseniz gurultu geldigini anlayisli olur bence.
Keşke sadece inleseHerkesin inlemesine kimse karışamaz
Bir defa olduysa sorun etmeyin
Ama sürekli olursa çok rahatsız ediyorlarsa kapıya not bırakın
kavga gürültü olduğunda uyarabilirsiniz ya da yönetici varsa onunla konuşabilirsiniz. ama sevişme sesi geliyorsa yalıtım iyi değildir diye düşünüyorum yani.
Sevişme sesleri çok komi geldi bize ama niye bilmiyorum da kadın ses çıkarttıkca bz gülmeye başlıyoruz psikolojim bozulur böyle benmBizim yan komşumuzdan hep kavga gürültü sesleri geliyor hemde baba çocuklara belden aşağı bir şekilde küfür ediyordu bi ara hatta geçen polis ve ambulans geldi tabii ne olduğunu bilmiyoruz karı koca öğretmenler.inanın sevişme seslerini tercih ederdim
ya çok alakasız ama sizin yorumlarınıza hep denk geliyorum konularda ve italik yazı kullandığınız için çook zor okunuyor kelimeler hatta uzun yazılarda okunmuyo pek onu bir güncelleyin istersenizderin bi nefes alır gibi batıyoruz yükümüz ağır,
yeni bir söz söylemek için ölmek mi gerekir?
hadi bi cesaret,sende taşın altına koy elini,
inadına inadına sevişmeli bağır çağır..
Diyorsa demek
ya çok alakasız ama sizin yorumlarınıza hep denk geliyorum konularda ve italik yazı kullandığınız için çook zor okunuyor kelimeler hatta uzun yazılarda okunmuyo pek onu bir güncelleyin isterseniz
Sessiz Sevişin olan var olmayan varKeşke sadece inlese
Not mu ?
Bırakamam ya utanırım ne yazcam biraz daha sessiz lütfen bekarlar var
Sizi KK’nın en “cool” kişisi seçtim C captain pricekavga gürültü olduğunda uyarabilirsiniz ya da yönetici varsa onunla konuşabilirsiniz. ama sevişme sesi geliyorsa yalıtım iyi değildir diye düşünüyorum yani.
Sizi KK’nın en “cool” kişisi seçtim C captain price
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?