Komşunun evinden gelen sesler

Sevişme de basit sevişme sesi değil ki
Duvarların dili olsa da konussa tek kale maç vardı sanki
Kadın bağırıyor hadi daha hızlı vs. diye o klasik çıkan sesleri geçtim ben
Yönetici de yok
Höh artık bağırıyo muydu bu kadar kendini tutamayıp bağır çağır ses duyurulcak bi olay değil

İstemsizce o neydi gıııı diyesim geldi

kavga ve hzurusuzluk sesinden çok daha iyi bence :)
baya doruklarda yaşıyorlar demekki duygularını
1 kere mi oldu bu arada bu muhabbet ? daha sonradan oldu mu bidaha ?

Bize de anca aksırık tıksırık, horlama sesi gelsin. Genç ve sevişgen komşu istiyorum.

Sizin gene iyiymiş alt komşumun cazgır kaynanası bağrınıp duruyo hemen hemen hergün kavga, üst komşumun da artık 5 kişiden hangisi bilemiycem koltuğa değil de parkeye oturup zattiri zottiri salıyo Allahım ölücem bigün hergün o sesi duymaya mecburum sanki

Siz de boyle birsey yapin en iyisi
Ay durup durup buna gülüyorum 3. kat ahlayıp ohlamayın. Çok iyiymiş. Ben de "halı silkelemeyin" mi yapsam acaba wi-fi adımı.
Ay böyle bir konu olunca kavga sesinden iyidir diyenleri anlayamıyorum. Çok sinir bozucu. İnsan önemsemese bile sinirleri sanki birileri karatahtaya bir şey çizer de gıc gıc gıcık bir ses gelir de gerilir ya istemese de öyle geriliyor. Bizim de vardı öyle komşu ama taşındık. O zamanki çözümüm ben daha çok ses yapıyordum. Son ses Türk televizyonu falan açıyordum. Üstüne asla alınmazdı ama en azından kendi çapımda sinirimi atıyordum. Bizim Türk kadınları yine iyi bacım. Uyarırsan utanır bir çoğu dikkat eder. Bir de gurur duyan var onu napcan.

Her gurultu de tolere edilemiyor malesef. Bence de cok sinir bozucu. Hani cocuk olur, gunduz vakti evde kosar, ses yapar, neyse dersin ama buna kimse katlanmak zorunda degil. Benim de orta yasin ustunde bir komsum vardi. Mutfagi yatak odamla bitisikti. Sabaha kadar oklava sesi dinlerdik. Neyse ki tasindim. Bazi insan laftan anlamiyor. O zaman da tek cozum tasinmak.

Bir de bulunduğum ülkede de sessiz sevişmek ayıp mıdır nedir kaç ev değiştirdim hepsi aynıydı bu son ev dışında. Bu apartmanda da sevişen yok ondan ses yok yoksa olurdu. Yaşlılar vs. Yani insan kendini tutamaz ses çıkar falan ama kesintisiz ve abartısız 2 saat bas bas bağırmak ne oluyor. Sinirlendim yine. İnsan ayırt ediyor sevişme sesi de olsa hangi ses bilerek bas bas bağırarak sırf rahatsızlık vermek ve bakın nasıl sevişiyorum en çok ben sevişiyorum demek için falan filan. Kediler bile belli aralıklarla ses çıkarır iç güdüyse diye savunuluyorsa ama bu görgüsüzler bildiğin boş boş bağırıyor kesintisiz.

Ayni binada yuz yuze baktigin insanlardan utanir insan ya. Bazi insanlarin apartmanda yasamamasi lazim.

İşte diyorum ya bilerek yapıyorlar die marifet sanıyorlar burada bir kaç sahis ta bana yüklenmiş dalga geçmisler sanırım kendileri de gösteriş yapıyorlar ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…