- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
Biz komşularımızla şirket ağzıyla konuşuyoruz. Siz diyince fark ettim. Bey hanım.Siz komşularınızla şirket ağzı ile mi konuşuyorsunuz :)
Her allahın günü kapıda sabah akşam karşılaştığım insana nezaketen ismini sorarım hal hatır sorarım merhaba derim. Ayrıca yönetici oldukları için bende değil bütün apartmanda numaraları var. Komşuluk ilişkisinden kastım gidip gelme samimiyet mahiyetinde.
Her allahın günü kapıda sabah akşam karşılaştığım insana nezaketen ismini sorarım hal hatır sorarım merhaba derim. Ayrıca yönetici oldukları için bende değil bütün apartmanda numaraları var. Komşuluk ilişkisinden kastım gidip gelme samimiyet mahiyetinde.Komşumun değil telefonunu adlarını dahi bilmiyorum. Evden cikarken denk geldikçe merhaba merhaba deriz bu kadar.
Bakiniz benim anahtarim icin kapiyi çalan olmadi.
X abla diyorsa ve telefon numarasi varsa komşuluk var yani.
Korkmadın mı? Bende hamilelikten dolayı bu aralar anahtarı dışarıda çok fazla unutur oldum. Babam kızımı almaya geldi kapıyi açtım baktım anahtar dışarıda babama dur siz burda bekleyin ben bi evin içini bi dolaşıp geleyim dedimBizim anahtar cuma gunu kapida kalmiş pazar ögle disari cikarken kendimiz farketmiştik.Bir kişi de kapiyi çalmamiştı. En iyisi ellememek herhalde.
Korkmadın mı? Bende hamilelikten dolayı bu aralar anahtarı dışarıda çok fazla unutur oldum. Babam kızımı almaya geldi kapıyi açtım baktım anahtar dışarıda babama dur siz burda bekleyin ben bi evin içini bi dolaşıp geleyim dedimbiri varsa babam varken göreyim çünkü babam gelmeden önce bi ses duymuştum önemsememiştim... O ses aklıma geldi panik olmuştum. Sonra da tamam temiz hadi gidin dedim
İyi bari bende evdeydim de kapı sesi bir ses duymuştum kızım odasında uyuyordu o uyandı sandım bekliyorum yanıma gelecek diye gelmedi gittim baktım uyuyor. Sonrasında uyandı bende hamilelikten dolayı çok fazla midem bulanıyor babamı aradım çocuk uyandı götürebilir misiniz diye babam gelince farkettim o kapı sesi geldi aklıma ama çok korkmuştum balkonlara kadar her yere baktım kimse yoktu Allah'tanHayir. Anahtar disaridayken biz eşimle evdeydik zaten eve biri girse farkederdik o kadar kocaman değil evimiz.
Bunda alıncak ne var?Kızlar merhaba
Olayı kısaca özetlemem gerekirse aynı apartmanda 4 yıldır oturuyorum komşuluk ilişkileri yok denecek kadar az. Ben her sabah bebeğimi alır onunla yürüyüşe çıkarım yine bir sabah çıktığımda yan komşunun anahtarı kapının üzerinde kalmış olduğunu fark ettim zili çaldım açan olmadı. Apartman kapısı da genelde açık olduğuna için rahat etmedi komşumuzu aradım dedim anahtarınız kapının üzerinde kalmış fark etmediniz sanırım o da aaa öyle mi sabah işe çıkarken acele çıkmıştık unutmuşuz demekki dedi. Bende tamam x abla merak etme anahtarı ben alıyorum dedim tamam kapıyı kilitle al dedi. Sonra ben yürüyüşten geldim baktım arıyor açtım sanki sorgular gibi evdemisin dedi evet dedim işte hayırdır nasıl gördün anahtarı falan dedi. Dedim markete çıkmıştım hem oğlanı yürüyüse çıkardım o an gördüm falan dedim zile de bastım açan olmayınca aradım sizi. Bu başladı Allah razı olsun vs havada uçuşuyor. X abla önemli değil kim olsa aynı şeyi yapardı. Tamam o zaman x abin (kocası) yolda 2 dk ya orada olur anahtarı verirsin. Bende oğlanı uyutuyorum abla dedim yok yok gelir şimdi dedi kapadı ortalama 3-4 dk sonra eşi geldi (oğlan uyumak üzereydi zile uyandı bu arada)anahtarı aldı gitti. Sonradan kafama dank etti bunların iş yeri uzak koşa koşa gelip anahtarı almaları zoruma gitti sanki girip evlerini karıştıracağım hayır öyle bi maksadım olsa (allah korusun) aramam etmem. Yani nedir bu telefonda sorguya çekmeler bu yarz hareketler vs. Sizce ben mi yanlış anladım olayı kötü niyetli davranmak isteniyorum ama içim içimi yiyor. Bu saatten sonra selamdan
Öte olmayan muhabbetimizi de tamamen kesmek istiyorum ama gördüğümde de bi şey demezsem içim rahat etmez sizce ne yapmalıyım ? Gerçekten zoruma gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?