• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşunun densizliği

Sizden şüphe duymakla hiç bir ilgisi yok bu durumun. Ben aynı şeyi yaşasam koşup gidip bir an önce almak isterim anahtarımı. Neden evimin anahtarı akşama dek birinde kalsın ki bu çok gereksiz

Bence hiç alınganlık yapmanıza gerek yok. Yaptığınız bir iyilik, onların yaptığı da doğal bir şekilde bir an önce anahtarlarına kavuşma tepkisi

Üstelik dünyanın binbir türlü hali var. Ben olsam bir an önce anahtarı teslim almalarını isterdim açıkçası

Kızlar merhaba

Olayı kısaca özetlemem gerekirse aynı apartmanda 4 yıldır oturuyorum komşuluk ilişkileri yok denecek kadar az. Ben her sabah bebeğimi alır onunla yürüyüşe çıkarım yine bir sabah çıktığımda yan komşunun anahtarı kapının üzerinde kalmış olduğunu fark ettim zili çaldım açan olmadı. Apartman kapısı da genelde açık olduğuna için rahat etmedi komşumuzu aradım dedim anahtarınız kapının üzerinde kalmış fark etmediniz sanırım o da aaa öyle mi sabah işe çıkarken acele çıkmıştık unutmuşuz demekki dedi. Bende tamam x abla merak etme anahtarı ben alıyorum dedim tamam kapıyı kilitle al dedi. Sonra ben yürüyüşten geldim baktım arıyor açtım sanki sorgular gibi evdemisin dedi evet dedim işte hayırdır nasıl gördün anahtarı falan dedi. Dedim markete çıkmıştım hem oğlanı yürüyüse çıkardım o an gördüm falan dedim zile de bastım açan olmayınca aradım sizi. Bu başladı Allah razı olsun vs havada uçuşuyor. X abla önemli değil kim olsa aynı şeyi yapardı. Tamam o zaman x abin (kocası) yolda 2 dk ya orada olur anahtarı verirsin. Bende oğlanı uyutuyorum abla dedim yok yok gelir şimdi dedi kapadı ortalama 3-4 dk sonra eşi geldi (oğlan uyumak üzereydi zile uyandı bu arada)anahtarı aldı gitti. Sonradan kafama dank etti bunların iş yeri uzak koşa koşa gelip anahtarı almaları zoruma gitti sanki girip evlerini karıştıracağım hayır öyle bi maksadım olsa (allah korusun) aramam etmem. Yani nedir bu telefonda sorguya çekmeler bu yarz hareketler vs. Sizce ben mi yanlış anladım olayı kötü niyetli davranmak isteniyorum ama içim içimi yiyor. Bu saatten sonra selamdan
Öte olmayan muhabbetimizi de tamamen kesmek istiyorum ama gördüğümde de bi şey demezsem içim rahat etmez sizce ne yapmalıyım ? Gerçekten zoruma gitti.
Yani sen doğru olanı yapmışsın ama bence de boşver bir daha görsen de görmemezlikten gel maalesef bu zamanda komşuluk ilişkileri olmadığı gibi aksine düşmanlık ilişkisi başladı. İnsanlar birbirine kin nefret duyuyor sadece yüz ifadeleri gülümsüyor o kadar. Ben de anneme o yüzden müstakili dört tarafı bahçeli olsun komşu momşu görmek istemiyorum ağaçlarla kapatacağım her yeri kimse bizi görmesin dedim :D bizde de aksine manyak bi komşu vardı gelen her misafirimizi sorgular gözetlerdi. Geçen sene kuzenim köyde yaşadığı için dersaneye gideceğinden dolayı bizde kalmak istedi haftada iki gün biz de tamam dedik anahtarı verdik ona ertesi hafta o çılgın komşumuz mahallenin meraklı melahatı kendisi bize karşılaşınca '' yaa sizin eve biri geliyor sürekli '' dedi bizde şaştık kaldık lan biri geliyor ne deme korktum önce acaba hırsız mı sapık mı kim ki diye sonra kim nasıl biri deyince ne bileyim bi kadın işte kapalı böyle dedi tövbe Allah'ım kuzenim aklıma geldi zaten hayır anahtarı ile giriyor kadın dediğin sanki zorluyor kapıyı da öyle giriyor üşenmemiş orada bi saat izlemiş kızı düşün ne kadar işsiz olduğunu. Öyle değişik tipler var ki inanamazsın sattık o evi müstakildi o da annem içi yana yana sattı :D ama tabi diğer komşularımız yüzündendi o ayrı uzun bi mesele şimdi Allah'ın izniyle kimseyle çok muhatap olmayacağım bi müstakile geçmeyi bekliyorum. Yani şükret beterleri var ben nelerle kimlerle uğraştım. Sen de sadece gül selam ver geç bence

O kdar samimiyet olmadigi icin bence gelip almalari iyi bile olmus. Bosuna alinganlik etmeyin siz insanlik gorevinizi yapmissiniz kadincagizda tesekkur etmis sizide daha fazla sorumlu birakmadan gelip almislar. Iyide olmus ne olur ne olmaz bu devirde siz insanlik edersiniz, ama hersey bi kuru iftiraya bakar Allah korusun. Ben olsam gorunce merhabalasip x abide ogun anahtari iyiki aldi sorumluluk almak istemiyordum ama sizinde zor durumda kalmanizi istemedim vs . girisli guzel.bir konusma yapardim miss😊

istersen çok yakın ol yine normal bence bu devirde. benim en yakın akrabam olsa bile yine anahtarı hemen gidip alırım 😅
Ya ben evimin anahtarini eşimin teyzesine boşken daha taşınırken ...vermek istememiştim
Girip kapıları domuz yağıyla yağlar, okur üfler huzur kacirmalik işler yani, belki gizli düşmanlık besliyordur kim bilir filan yapar neme lazım diye😅😅😅😅😅

Evet kabul ediyorum büyük paronaya ama 😅
Vermem yani
Ben evcilimi bile bırakamadım eşe dosta, dövecek mi bipecek mi belli olur mu diye düşündüm hep inanın 🤷

Hayir. Anahtar disaridayken biz eşimle evdeydik zaten eve biri girse farkederdik o kadar kocaman değil evimiz. 😁
Ben anahtarı kapıda unuttumda kapıyı da açık unutmuşum bir de .
Koridorda bı güzel de seviştik 🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Saf saf bide diyorum ki apartmandan sesler evin içinde gbi geliyor niyeyse, yakın yakın geliyor neden acaba filan 😂😂😂hey Allahım 😅😅😅

Yani sen doğru olanı yapmışsın ama bence de boşver bir daha görsen de görmemezlikten gel maalesef bu zamanda komşuluk ilişkileri olmadığı gibi aksine düşmanlık ilişkisi başladı. İnsanlar birbirine kin nefret duyuyor sadece yüz ifadeleri gülümsüyor o kadar. Ben de anneme o yüzden müstakili dört tarafı bahçeli olsun komşu momşu görmek istemiyorum ağaçlarla kapatacağım her yeri kimse bizi görmesin dedim :KK70: bizde de aksine manyak bi komşu vardı gelen her misafirimizi sorgular gözetlerdi. Geçen sene kuzenim köyde yaşadığı için dersaneye gideceğinden dolayı bizde kalmak istedi haftada iki gün biz de tamam dedik anahtarı verdik ona ertesi hafta o çılgın komşumuz mahallenin meraklı melahatı kendisi bize karşılaşınca '' yaa sizin eve biri geliyor sürekli '' dedi bizde şaştık kaldık lan biri geliyor ne deme korktum önce acaba hırsız mı sapık mı kim ki diye sonra kim nasıl biri deyince ne bileyim bi kadın işte kapalı böyle dedi tövbe Allah'ım kuzenim aklıma geldi zaten hayır anahtarı ile giriyor kadın dediğin sanki zorluyor kapıyı da öyle giriyor üşenmemiş orada bi saat izlemiş kızı düşün ne kadar işsiz olduğunu. Öyle değişik tipler var ki inanamazsın sattık o evi müstakildi o da annem içi yana yana sattı :KK70: ama tabi diğer komşularımız yüzündendi o ayrı uzun bi mesele şimdi Allah'ın izniyle kimseyle çok muhatap olmayacağım bi müstakile geçmeyi bekliyorum. Yani şükret beterleri var ben nelerle kimlerle uğraştım. Sen de sadece gül selam ver geç bence
Bizim bir komşumuz TV den binanın kapısının önündeki kamerayı açıp izliyordu. TV de bir kanaldan binada ortak yayın olarak çıkıyordu. Kadın dizi izler gibi izliyormuş 🤦

Aman Allah ım ne kadar alıngansınız yaaa
bende alınganımdır ama böyle bişey olsa hiç de alınmam
devir kötü.. sonuçta hiç tanımıyor sizi
birde gerçekten ismini cismini nasıl biliyorsunuz samimi olmadığınız komşunuzun :)

Komşuluk yok demişsiniz. Samimiyet olmayınca insan tedirgin olur tabi ki.
Ama komsuluk yoksa neden numarasi var onu da anlamadim.

İyiki almış bence.dusunun sizden önce biri girmiş olsa eve ve bı şeyler götürmüş olsa suçlu kim olacaktı?dün arkadaşım aradı 1gunlugune anahtarım sende kalabilir mi dedi kendi şehir dışına çıkmak zorunda ve evine usta gelme ihtimali varmış,ilk sorum evinde altın para var mı varsa alamam anahtar dedim.ve 10 yıllık yakın arkadaşım bu da

Bence sizin için en iyisi olmuş. Allah korusun hırsızın gireceği tutar, bir şey olur başınıza kalır. Sonuçta çok tanımıyor bir de sizi. Alınacak bir şey yok bence🤷🏻‍♀️
Ben şahsen beni tanımayan komşumun anahtarını da almak istemem. Görevliye söylerim, o arasın söylesin ne yapmak istiyorlarsa yapsınlar.

Güvende hissetmemiş, kişisel algılamayın.
Hafif de panik insanlarsa çok garip değil aslında.
Sizin tarafınızdan bakınca hoş değil tabii.

Gayet normal bir durumu samimiyetiniz yok malum ortam kötü.Ben olsam bende alırım anahtarı bunda alınacak birşey yok bana göre

Back