Yani sen doğru olanı yapmışsın ama bence de boşver bir daha görsen de görmemezlikten gel maalesef bu zamanda komşuluk ilişkileri olmadığı gibi aksine düşmanlık ilişkisi başladı. İnsanlar birbirine kin nefret duyuyor sadece yüz ifadeleri gülümsüyor o kadar. Ben de anneme o yüzden müstakili dört tarafı bahçeli olsun komşu momşu görmek istemiyorum ağaçlarla kapatacağım her yeri kimse bizi görmesin dedim
bizde de aksine manyak bi komşu vardı gelen her misafirimizi sorgular gözetlerdi. Geçen sene kuzenim köyde yaşadığı için dersaneye gideceğinden dolayı bizde kalmak istedi haftada iki gün biz de tamam dedik anahtarı verdik ona ertesi hafta o çılgın komşumuz mahallenin meraklı melahatı kendisi bize karşılaşınca '' yaa sizin eve biri geliyor sürekli '' dedi bizde şaştık kaldık lan biri geliyor ne deme korktum önce acaba hırsız mı sapık mı kim ki diye sonra kim nasıl biri deyince ne bileyim bi kadın işte kapalı böyle dedi tövbe Allah'ım kuzenim aklıma geldi zaten hayır anahtarı ile giriyor kadın dediğin sanki zorluyor kapıyı da öyle giriyor üşenmemiş orada bi saat izlemiş kızı düşün ne kadar işsiz olduğunu. Öyle değişik tipler var ki inanamazsın sattık o evi müstakildi o da annem içi yana yana sattı
ama tabi diğer komşularımız yüzündendi o ayrı uzun bi mesele şimdi Allah'ın izniyle kimseyle çok muhatap olmayacağım bi müstakile geçmeyi bekliyorum. Yani şükret beterleri var ben nelerle kimlerle uğraştım. Sen de sadece gül selam ver geç bence