Komşunun aşırı derecede sinir eden lafı

Acaba komşular camlarım hakkında ne diyordur allah bilir
Çok umrum dışı,sıkma sen de canını
Bazıları öyle her yere sokmaya meraklı birseylerini
Canın ne zaman isterse o zaman yaparsınız

eski ve yaşlı nesil çok tehlikeli karı-kocaya nasıl birbirine düşüreceğini çok iyi biliyor , komşu monoton hayatına renk katmak istemiş değişik hareket ederek o komşu ne yaptığının farkında !!!!!!!

Esiniz diyememis mi “Teyze tuvalet bozuldu klozeti buraya taktıracaz bundan sonraki daha beter yazık bize.” diye.

Dalganızı geçin gidin.

aşırı tepki veriyorsunuz ortada bu kadar mahçuplar olacak sinirler zıplayacak durum yok , klasik yaşlı işte he denir geçilir

benim karşı binadaki komşum da annem bende balkondayken balkon çok karışık değil mi nasıl rahat ediyorsunuz gibi bir şey demiş. komşum diyorum ama kadını tanıdığım yok yani annem tarif etti kim olduğunu bile çıkaramadım. annem de göz zevkinizi bozduğumuz için kusura bakmayın demiş gülmüş. karışık balkon dediği de ufak plastik masa, üstünde kılıf içerisinde iki tane katlanır sandalye ve yanında da normal sandalye var yani. bazen de kovada çöp koyarım kenara ama öyle dökülme vs olmaz, zaten biriktirmeden atarım. bazıları işsizlikten böyle laflar ediyor da siz niye bu kadar alındınız, hele ki eşinize mahcup olma kısmını anlayamadım. adam ne güzel balkon da yıkıyormuş

Gerçekten bazı insanlar aşırı görgüsüz ve herşeye burnunu sokuyorlar bende bu sebebten hiç çıkmasak bile sürekli temiz tutuyorum balkonumu yan taraftaki kadın sürekli kafasını uzatıp inceliyor bi kaç kere ben oradayken yaptı beni görmedi bende hayırdır dedim çekiverdi kafasını kendisinin kide cam balkon Allah bilir nasıl sanki kendileri temizlik abidesi

Tamam sinir bozucu ama o kadar da değil. Neden bu kadar kafaya takıp içerlediniz.

Neden bu kadar alınganlık yaptin ki ? Surekli temizlediginiz balkon icin boyle dese hadi bir derece diyecegim ama 6 aydir temizlenmemis bir balkondan bahsediyorsun neyine alindin Alınacaksa eşinde alınsın 6 aydır ikinizde temizlememissiniz neticede. Ama cidden evinize ait bir balkon 6 ay temizlenmeyince nasil bir hal almistir acaba

amaaan o kim ya. bizde de 2 balkon var ben arada sigara için küçük balkona çıkıyorum. bitişikteki binada bir alt balkon toz kir içinde. belli ki ilgilenmiyorlar orası ile. hem ilgilenilse ne olacak her gün yıkamak lazım çok çabuk toz oluyor bizimkinden biliyorum. aklıma geldikçe yıkarım ben balkonu. herkesin hayat tarzı kendine, kimseyi ilgilendirmez. eşiniz neden elalemin sözü yüzünden sizin hakkınızda kötü düşünsün o da ayrı bir saçmalık.
değmez, hayat kısa.

Var boyle haddini bilmez meraklı komsu teyzeler , mesela bana da kayınvalidemin yanında kac yaşındasın , çocuk dusunuyor musun diye sordu yasimi soyleyince de hadsizce gec kalmissin dedi alayı manyak bunların

Niye eşine mahcup oldun ki? Eğer eşin duyunca utandiysa,kullanmadığı balkonun pisliginden rahatsız oluyorsa daha sık yıkasın. O da mı senin görevin?

yıllar önce annemin karşı komşusu böyle buna benzer bir dengesiz hareket yapmıştı

annemin pencereleri eski tahtadan olduğundan yağmur yağdığında içeri su sızmasın diye sarı köpük şu plastik olanlardan sıkmış karşı komşuda balkonda oturup yemek yerken kadının kusası geliyormuş köpüğü boka benzettiğinden gitmiş kapıcıya şikayet etmiş annemde ağlayarak ve siniri bozularak o köpüğü kazımış ve artık o komşu ile muhatap olmamış bir şey de dememiş Allaha havale ettim demiş di annem bana anlatırken ama işte o gün hep ağlamış sonraki günler bu komşunun oğlu

havuza yanlış atlamadan dolayı oğlu felç kalmış ona bakmak içinde o ev satılığa çıktı zaten yazlık evdi annemin oturduğu da yazlık evdi neyse yıllar geçti annem penceresini yeniledi ama annemi ağlatan kadın da sonra başka sebepten ağladı

Ben kullandığım camlarımı 6 ayda siliyorum valla
Camlardan veya temizlikten sorumlu bakan filan da değilim
Kimseye mahçup olamam bu konuda
En fazla pis derler
Umrumda mı?
Hiç değil

Siz bi balkona bu kadar içerlediyseniz sizi bu hayatta çok üzerler

Balkon yıkamayı neden üzerinize vazife görüyorsunuz, ben onu anlamadım.
Eşiniz 6 değil 2 ayda bir yıkasın o zaman.
Kendisinin bir mahcubiyeti yoksa sizde neden var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…