Komşumun Psikopatlığı

Aytoldu_xx

A ❣️
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
61
5
3
İyi günler sevgili hanımlar.
Başımızda bir komşu var iyice korkmaya başladım sizinle paylaşmak istedim.
Üst katımdan geceleri öyle sesler geliyor ki sanırsınız adam doğruyorlar. Öyle bağırmalar, ağlamalar... İnanın duyunca moralim bozuluyor telaşa kapılıyorum. Karı koca yaşıyorlar 30 lu yaşlarda. Çocukları yok.

Kadına bir gün kek götürmüştüm içeri davet etti beni. Eşinin ona şiddet uyguladığını söyledi. O yüzden ses oluyormuş. Eğer kocasına bir şey olursa kendini savunurken olacakmış. Ama kadını görseniz kendine dayak attıracak bir tip değil zaten gözleri fıldır fıldır çok uyanık olduğu belli biri. Kocasından iri de zaten.
Neyse bunlar yine bir gün kavga ettiler. Eşim kapıyı açtı bunun eşini gördü adam Allah aşkına bakın kim haklı kim haksız herkes ben bir şey yapiyorum sanıyor halimi görün gibi şeyler söyledi. Eşim de merdivende konuştu kendisi ile. Adam boynunu vücudunu gösterdi yara bere içinde kafasında ezik varmış karısı yapmış bunları. Adam resmen ağlıyor. Ben uyurken yapiyor ben de irkiliyorum tepki veriyorum sonra bağıra bağıra ağlıyor diyor. Uyurken kapısını kilitliyormuş artık. Bir de odaya çekilip cinlerle filan konuştuğunu söylüyormuş onlar diyormuş bunu yap diye eşine kendini böyle savunuyormuş. İnanın gece korkuyorum kapı kilitli olmasına rağmen eşim dışarı çıksa yine korkuyorum. Evim de çok güzel 1 sene sonra tayinim çıkacak 1 sene için taşınmak istemiyorum. Bu komşunun derdi nedir kızlar

Eskiden böyle kadınlara üzülüyordum ama bir tanıdığım kendisini nişanlıyken dövüp çocuğunun düşmesine sebep olan biriyle evlendi dayak yemeye devam...

Hayır böyle fantezileri olabilir de milleti niye rahatsız ediyorlar

Kadin dayak yemiyor , kocasini dovuyormus

Kadın eğer adamın anlattığı doğruysa psikolojik hasta. Adam haklı olabilir anlattığı ile ilgili. Ama gözünüzle görmeden bilemezsiniz. Adama doktora gidip konuşmasını söyleyin. Böyle durumlarda bir ekip gelip kadını tedavi ve gözlem için götürürler. Siz polis çağırabilirsiniz, gece olan olaylar için. Hatta eğer psikiyatristten görüş almazsanız sizin için tehlikeli bu durum biz polisi çağırmak zorundayız dersiniz. Sonuçta ikisi de geldiğinde ortaya çıkar her şey.

Çok korkunç gerçekten. Allah sabır versin size. Cin muhabbeti filanda yalannn, ne yaşıyo bunlar yaa çok merak ettim ay akıl sağlığı bozuk. Acilen bi kliniğe yatırılmalı. Saatli bomba gibi.

Astoria özur dileyerek sizi etiketleyerek dogru yonlendirme yapmak istiyorum
konu sahibinin komsusu muhtemelen sizofren saldirganlikta varmis uykuda falan cinlerlede konustugunu soyluyormus.
boyle saldirganlistigi bir anda nereyi aramalari gerekir
belki bayanin esini bilgi sahibi etmek isterler

babamda boyle bir odaya girer kendi kendine konusur cinleri oldugunu soyler bazen kendini peygamber ilan ederdi ayni boyle uykuda ruya gorup saldirirdi cok tehlikeli
yapmaniz gereken sey esini uyarip bir sekilde bu kadinin ruh ve sinir hastaliklari hastanesine yatmasini saglamak.

Korku filmi gibi, bir de gece..
Kadının psikolojik sorunları var demek k, yok c.... konuşuyorum falan tövbe tövbe. Biran önce psikolog şart. Siz de münasebetinizi kesin, merhaba merhaba sadece bu. Evine falan asla gitmeyin, kapınızı çalarsa da açmayın bence. Güven vermediler. 1 sene daha seslere katlanın, bunun için taşınmak olmaz. Kolay şey de değil ki taşınmak. İsterseniz yatak odanızın yerin değiştirin, gece şu korkunç sesleri daha az duyarsınız belki

En son parktaki kadını kurtaran genç çocuk hapiste o sebeple kimsenin evinin içi ce yaşadıkları umrumda değil ne halleri varsa görsünler kimse zorla birlikte değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…