Komşumun Psikopatlığı

Çok bir bilgim yok ama kadın muhtemelen şizofreni hastası. Bizim apartmanda da vardı böyle bir kadın. Eşinden boşanmıştı kızıyla yaşıyordu. Kızının onu öldüreceğini düşünüp bağırıp çağırıyordu sürekli. Kız bir gün annem beni öldürecek diye bağıra bağıra aşağıya indi, kadın elinde bıçakla arkasından. Sonra bildiğim kadarıyla kadın hastaneye yatırıldı.
Erkek de olsa korkabilir eşinden, insan sonuçta. Keşke boşansalar.
Siz muhatap olmayın. Seslerin şiddeti artarsa polisi arayın. Onlar gerekeni yaparlar diye düşünüyorum.

Kadın Hastaa..Bu manevi bi rahatızlıkta olabilir şizofreni de 😣😣😣

Korku filmi gibi, bir de gece..:uykucu:
Kadının psikolojik sorunları var demek k, yok c.... konuşuyorum falan tövbe tövbe. Biran önce psikolog şart. Siz de münasebetinizi kesin, merhaba merhaba sadece bu. Evine falan asla gitmeyin, kapınızı çalarsa da açmayın bence. Güven vermediler. 1 sene daha seslere katlanın, bunun için taşınmak olmaz. Kolay şey de değil ki taşınmak. İsterseniz yatak odanızın yerin değiştirin, gece şu korkunç sesleri daha az duyarsınız belki
Aynen öyle sesleri çekip arkadaşıma attım bu ne korku filmine efekt olur dedi

Kadının psikolojik sıkıntıları var gibi.
Siz muhatap olmayın karışmayın sakın.
Çok gürültü olursa polisi arayın.

Kapının yanına oklava falan koyun ya da katana kılıcı lazım olabilir :KK64:Adamda boşansın yani ne diyelim.Çok gürültü olursa polisi arayın.

Astoria Astoria özur dileyerek sizi etiketleyerek dogru yonlendirme yapmak istiyorum
konu sahibinin komsusu muhtemelen sizofren saldirganlikta varmis uykuda falan cinlerlede konustugunu soyluyormus.
boyle saldirganlistigi bir anda nereyi aramalari gerekir
belki bayanin esini bilgi sahibi etmek isterler

Ailenin başvuru yapması lazım, komşu zaten içgörüsü olmadığı için kendisi başvurmayacaktır. Şizofreni hastalarının evlenmesi de yasal değil aslında, eşi eğer kadın tanı alırsa yasal haklarını kullanarak boşanabilir. 112'yi arayıp evde ağır psikiyatrik hasta olduğu, şiddet uygulandığını söylerlerse kliniğe alınması mümkün olabilir ama COVID vakaları varken şu an ne kadar uygun olur bilmiyorum. Toplum Sağlığı Merkezleri'ne başvurarak da işlem yaptırmaları mümkün. Yine de tek tarafı dinleyerek bir tarafa şizofreni tanısı koymak doğru olmaz, ailenin komple incelenmesi gerekir.

Kadın ruh ve sağlık hastanesine yatırılması gerekiyor o kadar çok psikolojik hastalık varki hangisi olduğunun biz bilemeyiz onu hekim araştırıp bulması gerekiyor bugün yine haberler de vardı 46 yaşındaki şizofreni hasta annesini kemerle boğmuş,

İyi günler sevgili hanımlar.
Başımızda bir komşu var iyice korkmaya başladım sizinle paylaşmak istedim.
Üst katımdan geceleri öyle sesler geliyor ki sanırsınız adam doğruyorlar. Öyle bağırmalar, ağlamalar... İnanın duyunca moralim bozuluyor telaşa kapılıyorum. Karı koca yaşıyorlar 30 lu yaşlarda. Çocukları yok.

Kadına bir gün kek götürmüştüm içeri davet etti beni. Eşinin ona şiddet uyguladığını söyledi. O yüzden ses oluyormuş. Eğer kocasına bir şey olursa kendini savunurken olacakmış. Ama kadını görseniz kendine dayak attıracak bir tip değil zaten gözleri fıldır fıldır çok uyanık olduğu belli biri. Kocasından iri de zaten.
Neyse bunlar yine bir gün kavga ettiler. Eşim kapıyı açtı bunun eşini gördü adam Allah aşkına bakın kim haklı kim haksız herkes ben bir şey yapiyorum sanıyor halimi görün gibi şeyler söyledi. Eşim de merdivende konuştu kendisi ile. Adam boynunu vücudunu gösterdi yara bere içinde kafasında ezik varmış karısı yapmış bunları. Adam resmen ağlıyor. Ben uyurken yapiyor ben de irkiliyorum tepki veriyorum sonra bağıra bağıra ağlıyor diyor. Uyurken kapısını kilitliyormuş artık. Bir de odaya çekilip cinlerle filan konuştuğunu söylüyormuş onlar diyormuş bunu yap diye eşine kendini böyle savunuyormuş. İnanın gece korkuyorum kapı kilitli olmasına rağmen eşim dışarı çıksa yine korkuyorum. Evim de çok güzel 1 sene sonra tayinim çıkacak 1 sene için taşınmak istemiyorum. Bu komşunun derdi nedir kızlar
O komşunun derdi edepsizlik başka birşey değil bizim gelinde bir bardak su verirmisin dedinmi anasına küfür etmiş gibi abime bagirip cagirirdi kirmadik kapı pencere TV birakmadi şimdide anasının evinde

Üst katımdan geceleri öyle sesler geliyor ki sanırsınız adam doğruyorlar. Öyle bağırmalar, ağlamalar... İnanın duyunca moralim bozuluyor telaşa kapılıyorum. Karı koca yaşıyorlar 30 lu yaşlarda. Çocukları yok.

Kadına bir gün kek götürmüştüm içeri davet etti beni. Eşinin ona şiddet uyguladığını söyledi. O yüzden ses oluyormuş. Eğer kocasına bir şey olursa kendini savunurken olacakmış. Ama kadını görseniz kendine dayak attıracak bir tip değil zaten gözleri fıldır fıldır çok uyanık olduğu belli biri. Kocasından iri de zaten.
Neyse bunlar yine bir gün kavga ettiler. Eşim kapıyı açtı bunun eşini gördü adam Allah aşkına bakın kim haklı kim haksız herkes ben bir şey yapiyorum sanıyor halimi görün gibi şeyler söyledi. Eşim de merdivende konuştu kendisi ile. Adam boynunu vücudunu gösterdi yara bere içinde kafasında ezik varmış karısı yapmış bunları. Adam resmen ağlıyor. Ben uyurken yapiyor ben de irkiliyorum tepki veriyorum sonra bağıra bağıra ağlıyor diyor. Uyurken kapısını kilitliyormuş artık. Bir de odaya çekilip cinlerle filan konuştuğunu söylüyormuş onlar diyormuş bunu yap diye eşine kendini böyle savunuyormuş. İnanın gece korkuyorum kapı kilitli olmasına rağmen eşim dışarı çıksa yine korkuyorum. Evim de çok güzel 1 sene sonra tayinim çıkacak 1 sene için taşınmak istemiyorum. Bu komşunun derdi nedir kızlar
Gerçekten manyakmış bence boşanmalılar

Ben inanmıyorum adamın da sucu vardır. Kadım da yapıyordur ama adamı da masum girmedim ben. Hangi erkek kendisine şiddet gösteren psikolojisi bozuk biriyle evli kalır ? Adam da karisini dövüyordur ben eminim

Okurken korktum yaa o sesleri duymak bile insanı kötü etkiler siz herzaman kapınızı kitli tutun kadınlada adamla da muhabbeti kesin en iyisi

Sakin sakın bulaşmayın hicbirsey yapmayın. Kadında sıkıntı varsa size de zarar verir. Polis arasanız? En azında şikayetler olursa da gerçi işe yaramaz ki.

Back