- 6 Mart 2020
- 601
- 1.879
- 63
- 29
- Konu Sahibi Aytoldu_xx
-
İnsanlar kolay kolay boşanmazlarnıye doguda hakimler sız bır cay ıcmeye gıdın belkı anlasırsınız mı dıyor ne alaka :)
Aynen öyle sesleri çekip arkadaşıma attım bu ne korku filmine efekt olur dediKorku filmi gibi, bir de gece..
Kadının psikolojik sorunları var demek k, yok c.... konuşuyorum falan tövbe tövbe. Biran önce psikolog şart. Siz de münasebetinizi kesin, merhaba merhaba sadece bu. Evine falan asla gitmeyin, kapınızı çalarsa da açmayın bence. Güven vermediler. 1 sene daha seslere katlanın, bunun için taşınmak olmaz. Kolay şey de değil ki taşınmak. İsterseniz yatak odanızın yerin değiştirin, gece şu korkunç sesleri daha az duyarsınız belki
Hasan Karacadağ duymasın. Bir sonraki filmi sizin apartmanda çekebilir.Aynen öyle sesleri çekip arkadaşıma attım bu ne korku filmine efekt olur dedi
esınden dayak yemenın daha kolay oldugunu dusunmuyorumİnsanlar kolay kolay boşanmazlar
Eee zaten "kolay -basit " bir dert değil ki adamın yaşadıkları !!İnsanlar kolay kolay boşanmazlar
Astoria özur dileyerek sizi etiketleyerek dogru yonlendirme yapmak istiyorum
konu sahibinin komsusu muhtemelen sizofren saldirganlikta varmis uykuda falan cinlerlede konustugunu soyluyormus.
boyle saldirganlistigi bir anda nereyi aramalari gerekir
belki bayanin esini bilgi sahibi etmek isterler
O komşunun derdi edepsizlik başka birşey değil bizim gelinde bir bardak su verirmisin dedinmi anasına küfür etmiş gibi abime bagirip cagirirdi kirmadik kapı pencere TV birakmadi şimdide anasının evindeİyi günler sevgili hanımlar.
Başımızda bir komşu var iyice korkmaya başladım sizinle paylaşmak istedim.
Üst katımdan geceleri öyle sesler geliyor ki sanırsınız adam doğruyorlar. Öyle bağırmalar, ağlamalar... İnanın duyunca moralim bozuluyor telaşa kapılıyorum. Karı koca yaşıyorlar 30 lu yaşlarda. Çocukları yok.
Kadına bir gün kek götürmüştüm içeri davet etti beni. Eşinin ona şiddet uyguladığını söyledi. O yüzden ses oluyormuş. Eğer kocasına bir şey olursa kendini savunurken olacakmış. Ama kadını görseniz kendine dayak attıracak bir tip değil zaten gözleri fıldır fıldır çok uyanık olduğu belli biri. Kocasından iri de zaten.
Neyse bunlar yine bir gün kavga ettiler. Eşim kapıyı açtı bunun eşini gördü adam Allah aşkına bakın kim haklı kim haksız herkes ben bir şey yapiyorum sanıyor halimi görün gibi şeyler söyledi. Eşim de merdivende konuştu kendisi ile. Adam boynunu vücudunu gösterdi yara bere içinde kafasında ezik varmış karısı yapmış bunları. Adam resmen ağlıyor. Ben uyurken yapiyor ben de irkiliyorum tepki veriyorum sonra bağıra bağıra ağlıyor diyor. Uyurken kapısını kilitliyormuş artık. Bir de odaya çekilip cinlerle filan konuştuğunu söylüyormuş onlar diyormuş bunu yap diye eşine kendini böyle savunuyormuş. İnanın gece korkuyorum kapı kilitli olmasına rağmen eşim dışarı çıksa yine korkuyorum. Evim de çok güzel 1 sene sonra tayinim çıkacak 1 sene için taşınmak istemiyorum. Bu komşunun derdi nedir kızlar
Gerçekten manyakmış bence boşanmalılarİyi günler sevgili hanımlar.
Üst katımdan geceleri öyle sesler geliyor ki sanırsınız adam doğruyorlar. Öyle bağırmalar, ağlamalar... İnanın duyunca moralim bozuluyor telaşa kapılıyorum. Karı koca yaşıyorlar 30 lu yaşlarda. Çocukları yok.
Kadına bir gün kek götürmüştüm içeri davet etti beni. Eşinin ona şiddet uyguladığını söyledi. O yüzden ses oluyormuş. Eğer kocasına bir şey olursa kendini savunurken olacakmış. Ama kadını görseniz kendine dayak attıracak bir tip değil zaten gözleri fıldır fıldır çok uyanık olduğu belli biri. Kocasından iri de zaten.
Neyse bunlar yine bir gün kavga ettiler. Eşim kapıyı açtı bunun eşini gördü adam Allah aşkına bakın kim haklı kim haksız herkes ben bir şey yapiyorum sanıyor halimi görün gibi şeyler söyledi. Eşim de merdivende konuştu kendisi ile. Adam boynunu vücudunu gösterdi yara bere içinde kafasında ezik varmış karısı yapmış bunları. Adam resmen ağlıyor. Ben uyurken yapiyor ben de irkiliyorum tepki veriyorum sonra bağıra bağıra ağlıyor diyor. Uyurken kapısını kilitliyormuş artık. Bir de odaya çekilip cinlerle filan konuştuğunu söylüyormuş onlar diyormuş bunu yap diye eşine kendini böyle savunuyormuş. İnanın gece korkuyorum kapı kilitli olmasına rağmen eşim dışarı çıksa yine korkuyorum. Evim de çok güzel 1 sene sonra tayinim çıkacak 1 sene için taşınmak istemiyorum. Bu komşunun derdi nedir kızlar
Reis bundan önce ki tayin yerim sirnakti millet çatır çutur boşanıyordu orası hangi doğu yaDoğuda boşanmak pek kolay değil.
Sakin sakın bulaşmayın hicbirsey yapmayın. Kadında sıkıntı varsa size de zarar verir. Polis arasanız? En azında şikayetler olursa da gerçi işe yaramaz ki.İyi günler sevgili hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?