- Konu Sahibi new_yorker
-
Bende aynı şeyi düşündüm. Bu komşu fesat geldi bana. Birde kıskançÇok ilginç gerçekten. Farklı bişey midir bilmiyorum ama burda da var o hortumlardan. 15 metreliğini 18 liraya almıştım. Üstüne basıp ezsem ucu kırılmaz gibi. Bilerek yapıyor olabilir mi arkadaşınız?
Hayer hic fesat degil bir arkadas demis ya hayati saka tadinda yasiyor sadece hicbirseyi umursamiyor, kendi esyalari benimkinden bin kat kirik dokuk, ben olsam kocama acirim yazik adam Allah in gurbetinde gece yarisi gidiyor da ise yepyeni mobilyalar almis birkac sene kullanalim bari derim.Bende aynı şeyi düşündüm. Bu komşu fesat geldi bana. Birde kıskanç
Sırf merakımdan 5 sayfayı da okudum kadın Türk mü diye merak ettim, ancak konu sahibi bu soru birçok kez yazılmasına rağmen cevaplamamış. Boşuna okudum o kadar sayfayı
Merakım kursağımda kaldı, uzun uzun iki cevap yazacağına kısaca şu milletten deseydi. Bu vereceğimiz cevapları da etkilerdi. Bazı milletler daha rahat oluyor titizlik konusunda vs yanievet ya. konu sahibi niye ısrarla cevaplamıyor anlamadım.
Konu sahibi bayramlaştık yazmıştı. En azından bizim coğrafyadan bir komşuevet ya. konu sahibi niye ısrarla cevaplamıyor anlamadım.
Konu sahibi bayramlaştık yazmıştı. En azından bizim coğrafyadan bir komşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?