- 18 Aralık 2016
- 415
- 488
- 103
- 37
- Konu Sahibi new_yorker
Arkadaşlar hortum buymuş, fiyatı Türkiye de 45 TL
Ay hortum marka model belirtilmesine iyice taktım, Türkiye de hortumunuz pahalı değil.
Komsunuza tavrınızı koyarsanız malınıza zarar gelmez.
Hortum bu evet burada en kucuk boyu $28. Bozdugu kisim musluga takilan plastik basi. Kirik mi, catlak mi anlamadim, takinca ve de skinca sular fiskiriyor yoksa hortumun uzeri falan delik, parcalanmis degil.
Yani parasinda degilim ki defalarca soyledim, ben bu hortumu henuz yeni aldim balkon icin, bahcem icin ve sadece bir defa kullandim, ikinci de bozuk. Pizza makinemi 1 yil once aldim $30 idi ve 3-4 kez ya kullandim ya kullanmadim, ama bozuk. Yenisi $45 su an. Ayrica bisikleti yeni aldim ogluma bu yaz icin, pandemi vardi disari cikip binmedik bile dogru duzgun ve bozdu kolunu. Ayakkabimi gecen yil almistim, bayramdan bayrama giyiyorum, o gun de bayram diye giydim ve hem sahsi esyam, hem de en nefret ettigim seylerden biridir ayakkabi arkasina basilmasi, kizima bile asla giydirmem ayakkabilarimi. Esim diyor ki pizza makinesi ve hortumu ver onun olsun, yenisini al. Mesele vallahi parasi degil, ben henuz kendim bile kullanmadigim sahsi esyalarima zarar vermesinden igreniyorum resmen.
Ve evet komsum turk, bu sene tasindi bu siteye daha birkac aydir taniyorum, kizimin arkadasinin annesi.