- 18 Aralık 2016
- 415
- 488
- 103
- 37
- Konu Sahibi new_yorker
-
Arkadaşlar hortum buymuş, fiyatı Türkiye de 45 TL
Ay hortum marka model belirtilmesine iyice taktım, Türkiye de hortumunuz pahalı değil.
Komsunuza tavrınızı koyarsanız malınıza zarar gelmez.
Sırf merakımdan 5 sayfayı da okudum kadın Türk mü diye merak ettim, ancak konu sahibi bu soru birçok kez yazılmasına rağmen cevaplamamış. Boşuna okudum o kadar sayfayı
Ahahah anacuğum sen misin"G.tüyle dağ deviren" deyişinin vücut bulmuş hali
Açık açık söyleyeceksiniz.Hortum bu evet burada en kucuk boyu $28. Bozdugu kisim musluga takilan plastik basi. Kirik mi, catlak mi anlamadim, takinca ve de skinca sular fiskiriyor yoksa hortumun uzeri falan delik, parcalanmis degil.
Yani parasinda degilim ki defalarca soyledim, ben bu hortumu henuz yeni aldim balkon icin, bahcem icin ve sadece bir defa kullandim, ikinci de bozuk. Pizza makinemi 1 yil once aldim $30 idi ve 3-4 kez ya kullandim ya kullanmadim, ama bozuk. Yenisi $45 su an. Ayrica bisikleti yeni aldim ogluma bu yaz icin, pandemi vardi disari cikip binmedik bile dogru duzgun ve bozdu kolunu. Ayakkabimi gecen yil almistim, bayramdan bayrama giyiyorum, o gun de bayram diye giydim ve hem sahsi esyam, hem de en nefret ettigim seylerden biridir ayakkabi arkasina basilmasi, kizima bile asla giydirmem ayakkabilarimi. Esim diyor ki pizza makinesi ve hortumu ver onun olsun, yenisini al. Mesele vallahi parasi degil, ben henuz kendim bile kullanmadigim sahsi esyalarima zarar vermesinden igreniyorum resmen.
Ve evet komsum turk, bu sene tasindi bu siteye daha birkac aydir taniyorum, kizimin arkadasinin annesi.
Kadın malınızı hor kullansa da komşuluğun olumlu yönlerini de gösteriyor. Gurbette kaç kişi komşusuna yemek götürüyor. Her halükarda komşu komşunun külüne muhtaçtır. Madem çocuklar oynuyor ve yüz yüze bakılıyor kadını ikaz ede ede törpülemeniz gerekiyor. Ya da ipleri koparacaksınız.Evet Turk. Cok canayakin, evde ekmek yapsa yollar bana, borek yapsa ver bir tepsi de sana yapayim falan der. Ben de ona yollarim. Cocuklari cocuklarimla oynar falan. Ama iste son 1-2 ayda verdigi bu zararlardan cok rahatsiz oldum.
Ben herhalde bir şey diyemezdim ya demekki fark etmiyor kötü niyetli değil. Yerinizde olsam ben de kararsız kalırdım şimdi nasıl denir ki böyle komşuya veremem eşya diyeEvet Turk. Cok canayakin, evde ekmek yapsa yollar bana, borek yapsa ver bir tepsi de sana yapayim falan der. Ben de ona yollarim. Cocuklari cocuklarimla oynar falan. Ama iste son 1-2 ayda verdigi bu zararlardan cok rahatsiz oldum.
Ya gerçekten aynısını ben de yaptım 5 sayfa okudum boşuna ,her soruya cevap yazmış Türk mü onu cevaplamamışSırf merakımdan 5 sayfayı da okudum kadın Türk mü diye merak ettim, ancak konu sahibi bu soru birçok kez yazılmasına rağmen cevaplamamış. Boşuna okudum o kadar sayfayı
Acaba Trump 'a da ilk tavuk bacağı yedirmeyle mi başlamıştı herşeyGerçi Komşunuz Flipinli mi acaba? Genelleme yapmak istemem ama bu tür abuk sabuk davranışları onlar da yapıyor tavuk ayağından yaptıkları bir kızartma var, onu zorla ikram etmeyle başlıyor sonra herşeye karışma hakkı buluyorlar asla izin vermemek gerek Asyalılar beni de delirmişti
Konu sahibi ; evet Türk ve çok cana yakın diye bahsetmiş ya atladınız sanırım.Ya gerçekten aynısını ben de yaptım 5 sayfa okudum boşuna ,her soruya cevap yazmış Türk mü onu cevaplamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?