-
- Konu Sahibi Random Access
Sorunlu ilişkilerde dönmesin daha iyi diyorum. Acidan beslenmesin arkadaşınız. Olmayan şeyde bı hayir vardır desin. Önüne baksın.Hanımlar merhaba , pandemi günlerinde daha da yakınlaştığım 25 yaşındaki arkadaşım , komşu kızımın isteğiyle yazıyoruz .
Şöyle ki benim bu komşu kızının neredeyse 4 seneye gelen bir ilişkisi var - dı .
Şöyle ki çocuğun babasını maalesef ki pandemiden dolayı , koronadan kaybettiler .
Arkadaşımı da çocuğun babası severmiş ama annesi istemiyormuş , yani bayramlarda vs gittiğinde elini öptürmemiş , hediye götürmüş açmamış vs bu nedenle böyle düşünmüş.
Babası tanışmak istemiş bizim kızın ailesiyle annesi erken falan diyormuş . ( 4 sene de erkense)
Neyse ;
Malum pandemi bizim kız canezeydi şuydu buydu kendi anne babasını düşünerek gitmemiş . Tüm aile geçirmişler koronayı .
Çocuğun 2 kardeşi daha varmış , akraba evliliğinden dolayı gözlerinde görme kaybı varmış .
Çocuk babası öldükten sonra yok ben abime abilik edicem işte yok ben onların gözleri olucam efendime söylim bensiz yapamazlar artık kafasına girmiş .
Ben şey demiştim şmdi babasının kaybıyla bir şeyleri sırtlanmak istemesi normal diye düşünmüştüm . Arkadaşıma da sabret demiştim .
Galiba çocuğun annesinden yana tartışmışlar sonrasında bizim kız işte hep annen istemedi diye böyle oldu bilmem ne demiş . İşte sen beni değiştirmeye çalışıyorsun demiş , ben dayanamıyorum vs demiş .
En sonda çocuk dün gece bizimkinden ayrılmış . Bu ilişkinin sonunu göremiyorum diyerek . Annemle husumetin hoşuma gitmiyo bilmem ne aklınıza ne gelirse işte . Karşılıklı bi kinlenmişler çocuğun annesiyle .
Bizim kız sorar der ki KK ‘nın engin tecrübeli bayanları bu çocuk döner mi ?
Bence bu iş bitmiş .
Dünden bugüne ne oldu arkadaşınızın cephesinde bilemiyorum ama bu adamdan ona hayırlı koca olmaz. Hayat boyu annem, kardeşlerim, akrabalım bir tarafta sen bir taraftasın dramı yaşatacak. O kv bunundan getirecek ve çocuğu olunca komple sı..çtı zaten, geçmiş ola! Çocuğun kaderi vasat duygularla vasat mutluluklarla ömrünü tüketmek olacak. Vasat adama layık bir kader. Komşu kızı aklını başına toplasın kendini gerçekten sevip, koruyup-kolayacak, her koşulda arkasında duracak ve samimi bir adam bulsun. Yazıl etmesin gençliğine yıllar sandığından çabul akıp gidiyor. En güzel yıllarını kurban etmesin seviyorum ama aşıkım diye.
Ay herif dışarlarda fink atarken arkadaşınız elinde börekle kaynana aday adayı ile oturdu kaldı mı, yazık. Kaleyi içten mi fethedecek napcak? Kendi kendine edecek ne edecekse, es kaza bu iş olursa, Her kavgada '' Ben istemedim, kendi ayağınla geldin. '' lafını duyacak. En acısı da, bunun gerçek olması olacak.Bizim komşu kızı burda söylenenleri dinlemedi ve gitti evlerine , börek falan yapmış .
Çocuğun annesi çok iyi karşılamış onu söylediğine göre , çocukla da denk gelmişler akşam iş çıkışı annemlere bir şey belli etme falan demiş .
Ben anlamadım valla , değişik . Çocuk işte şu sıra sürekli arkadaşlarıyla falan takılıyormuş . Çocuğun kız kardeşi bizimkine öyle demiş .
Haklarına hayırlısı olsun valla ben ne diym bilemedim .
Böyle konularda arkadaşa bi yere kadar dur diyebiliyosun , sonrasnda bizim aramız bozulur yani , ben suçlu çıkmak da istemiyorum.
Çocuk annesini bahane ederek başkasını bulmasın?Bizim komşu kızı burda söylenenleri dinlemedi ve gitti evlerine , börek falan yapmış .
Çocuğun annesi çok iyi karşılamış onu söylediğine göre , çocukla da denk gelmişler akşam iş çıkışı annemlere bir şey belli etme falan demiş .
Ben anlamadım valla , değişik . Çocuk işte şu sıra sürekli arkadaşlarıyla falan takılıyormuş . Çocuğun kız kardeşi bizimkine öyle demiş .
Haklarına hayırlısı olsun valla ben ne diym bilemedim .
Böyle konularda arkadaşa bi yere kadar dur diyebiliyosun , sonrasnda bizim aramız bozulur yani , ben suçlu çıkmak da istemiyorum.
sevmek zorunda değillerdi zaten.İşin en ilginç kısmı da orası , ortada direkt bi tartışma yok ama kadın başından beri istemiyordu beni bende onu sevemedim diyor .
Valla benim de aklıma o geliyor .Çocuk annesini bahane ederek başkasını bulmasın?
E napsın kadın, kız elinde börek ile gelmiş kapıya. Kibarlık etti güler yüz gösterdi diye yarın babasından isteyecek değil. Başkası var mı bilemeyiz ama bu iş sırf sıkıntı.Valla benim de aklıma o geliyor .
Çünkü net istemeyen kadın evine gidince de sıcak davranmazdın. Bi haltlar karıştırıyor heralde . Erkek milleti işte
Orası öyle canım kimse kimseyi sevmek zorunda değil .sevmek zorunda değillerdi zaten.
Benim aklıma mevcut durumda 2 ihtimal geliyo ama , biri bu oğlan annesini bahane edip başkalarıyla konuşuyor .E napsın kadın, kız elinde börek ile gelmiş kapıya. Kibarlık etti güler yüz gösterdi diye yarın babasından isteyecek değil. Başkası var mı bilemeyiz ama bu iş sırf sıkıntı.
Bişey demeyin. O adam ile evlenebilmesinin tek yolu eş ailesine hizmetten geçiyor, bunu anlamış ve kabul etmiş, elinde börekle giderek. Kendi düşen ağlamaz.Benim aklıma mevcut durumda 2 ihtimal geliyo ama , biri bu oğlan annesini bahane edip başkalarıyla konuşuyor .
İkincisi de yine annesini bahane edip arkadaşlarıyla takılıyor , ayrılmaya çalışıyor.
Arkadaşım basireti bağlanmış gibi .
Ben de ne diycemi bilemedim işte bana da alındı çünkü .
Bişey demeyin. O adam ile evlenebilmesinin tek yolu eş ailesine hizmetten geçiyor, bunu anlamış ve kabul etmiş, elinde börekle giderek. Kendi düşen ağlamaz.
Dönse bile bu işin oluru yok...Haa ama arkadaşınız derse ki ben show ana habere “kayınvalidesinin zulmüne dayanamayan gelin cinnet getirdi” diye haber olmak istiyorum,o zaman başka...Şimdi o kadın iyice kıymetlendi,ağzından çıkan her söz oğlu için daha değerli olacak.Tüm fikirlerini oğluna kendi fikriymiş gibi benimsetip istediklerini her daim yaptıracak.Evlenirlerse o çocuğun iki evi iki rolü olacak. 1- Kardeşlerine babalık 2- Eşine kocalık. Tabi bu şartlarda hangisinin daha ağır basacağını söylememe gerek yoktur sanırım.
Bir ilişkide aileler istemiyorsa,hele ki istemeyen kişi erkeğin annesiyse ve erkekte “bu benim kararımdır” kafasında karakterinde biri değilse hiç zorlamanın alemi yok. Başıma geldi ordan biliyorum. 2 senemi heba ettim.
Mutluluklar dilerim o zaman ne diyeyimBörek yapmış götürmüş , dediğine göre kadın çok sıcakkanlı davranmış .