Komşumun ( Arkadaşımın ) Biten İlişkisi .

Aklından zoru yoksa ilk önce kendi terketmeliydi zaten yahu bu ne böyle yeşilçam gibi. Alsın anasını otursun aşağı. Koloni gibi birlitke yaşarlar yoksa

Böyle biri dönsün mü gerçekten?

Okutuyorum kendisine bir yandan , böyle şeylerde maalesef gerçekçi olmak gerekiyor .
Başkalarına sormak en iyisi o nedenle . İnsan içindeyken göremiyor .

Dönmez açık ve net,ortada arkadaşınızı istemeyen bir anne varken dünya yıkılsa bu iş olmaz.

Aynı hatayı benim başka bi arkadaşımda yapmıştı , ne kadar istemezse istemesin erkeğe yansıtmamak gerekiyor işte .
Hele şu psikolojideyken biraz da kendisi yapmış .
Burada bir istememezlik durumu var,arkadaşında bunu gayri ihtiyari belirtmiş erkek arkadaşına.
Bu evlilik olursa ki olmaz zaten ayrılmışlar birde,karşı taraf fedakarlık beklerken arkadaşın o fedakarlığı görememiş nedense.
Neden istenmedi annesi tarafından,burada en önemli neden bu aslında bana göre.

Okutuyorum kendisine bir yandan , böyle şeylerde maalesef gerçekçi olmak gerekiyor .
Başkalarına sormak en iyisi o nedenle . İnsan içindeyken göremiyor .
Evliliğin getirdiği sorumlulukları, cicim ayları bitince o büyük aşkların ne hale gelebildiğini tecrübe etmiş olsaydı arkasına bile bakmadan kaçardı. Gerçi çevresinde ki bazı evlilikleri analiz etmesi bile yeter.
Yeni aşklara yelken açsın, hayatını yaşasın. Şu pandemi bitince bol bol sosyalleşsin. Kv tavrıyla nasıl baş edeceğini düşüneceğine, arkadaşlarıyla gideceği tatillerin, göreceği illerin/ülkelerin planını yapsın. Yazık etmesin kendisine.

Yani işte o muamma 3 yıldır bayram seyran özel gün daha çok babasıyla ve kız kardeşiyle ama çocuğun ailesiyle görüşüyormuş .

Kadına hediye götürmüş falan kadın açıp bakmamış bile , işte yaz günü dondurma almış gitmiş iş çıkışı servis ettirmemiş kaldırmış, böyle ufak ufak şeylerden bizimki bi hallenmiş .
Yani düşündüğü gibiyse oğlunu kıskanmış sahiplenmiş olabilir ya da bizimki hüsnü kuruntu ediyordu 2 sinden biri .
Tamamen muallak

Bence erkek ailesiyle bu kadar görüşme olması gitmek çok doğru gelmiyor bana.
Helede hediye alıp açmaması insana saysızlıktır,ikramlık alıyor onuda servis ettirmemiş çok ilginç aslında.
Bunları yaşayıp görüp o eve gitmek bence saçmalık.
Anne kesinlikle o kıymetli oğluşunu kıskandı yar etmek istemedi arkadaşına bence..

Bir detay daha varmış onu da ekliyorum, çocuğun kız kardeşiyle arası iyiymiş ama bi gün kızkardeşle beraberken şöyle demiş bizimkine . Ailelerden konuşuyorlarmış .
Abimle aranızda ciddi bir şey olsaydı dayılarım seni de çık severdi vs gibisinden bir şey söylemiş
Zaten bizimki hemen çocukla kavga etmiş bunun üstüne. Bu kavgalar ondan sonra başlamış .
Çocuk da sen yanlış anlıyorsun daha nişanlanmadık o yüzden o öyle söyledi sana vs demiş .
Bizimkine göre çocuğun annesi kızına öyle söyletmiş .

Babasıyla birbirlerini severlermiş o yüzden gider gelirmiş , babası hep kızım kızım diyormuş .

Ama bizim kızın annesi de gitmesini istemezdi hiç , büyüklerin bi bildikleri var işte .

Geçen gün TLC kanalında ana kuzusu diye bir program vardı cumartesileri günleri veriyor,orada bile erkek anneleri dehşetti seyredin bence..

Ay ben eğlencesine izlerim onu

Bencede neden olması anne için itici bir güç buda.

Babasıyla birbirlerini severlermiş o yüzden gider gelirmiş , babası hep kızım kızım diyormuş .

Ama bizim kızın annesi de gitmesini istemezdi hiç , büyüklerin bi bildikleri var işte .
Onun için diyorum ya biraz anne sözü dinleseler keşke..
Boşuna buradan kızınca genç kızlarımıza terlik fırlatıyorum biraz akılları başlarına gelsin diye..

Kesin seyret onu cumartesileri 13:50'de başlıyor ne analar var orada

Kesin seyret onu cumartesileri 13:50'de başlıyor ne analar var orada

Babası sağ olsa böyle olmazdı diyor , kaba bi tabir ama ben de dedim öküz öldü sizin ortaklık bozuldu .

Bir de diyor ki , çocuğun babası için yemek yapıp falan götürsün müymüş ?
Rahmetli alınır mıymış?
Valla apla söz sende ben demiyorum bi şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…