- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
-
- Konu Sahibi Random Access
Böyle biri dönsün mü gerçekten?
Okutuyorum kendisine bir yandan , böyle şeylerde maalesef gerçekçi olmak gerekiyor .Çok sevdiğin kişinin ailesinin özel durumu için fedakarlık yapman gerekiyorsa yaparsın. Ama karşında ki bunun değerini biliyorsa.
Kendi ailesinin özel durumu için ona hayat arkadaşlığı yapacak kişinin yaşayacağı sıkıntıları bilip, ona göre davranıyorsa.
Annesinin eşi olacak kişiye saygı göstermesini sağlıyorsa.
Bu kız o adamın arkasında duracak, sevgisi için bazı şeylere göz yumacak ama onun arkasında duracak, minnet gösterecek bir eşi olmayacak sanki.
Adam hem kızdan fedakarlık bekliyor hem burnundan kıl aldırmıyor. Kızın kafasında ki karışıklıkları gidermektense ayrılmayı seçiyor.
Tüm bu gelişmelere rağmen kendi evliliğin sorumluluğunun yanında erkek arkadaşının ailesinin maddi manevi sorumluluğuna da göze alan bu kız neden kendini bile bile ateşe atmayı seçiyor? Neden hala geri dönmesini istiyor? Dertsiz başına dert mi arıyor? Kendisine bunu sorar mısın lütfen?
Dönmez açık ve net,ortada arkadaşınızı istemeyen bir anne varken dünya yıkılsa bu iş olmaz.Hanımlar merhaba , pandemi günlerinde daha da yakınlaştığım 25 yaşındaki arkadaşım , komşu kızımın isteğiyle yazıyoruz .
Şöyle ki benim bu komşu kızının neredeyse 4 seneye gelen bir ilişkisi var - dı .
Şöyle ki çocuğun babasını maalesef ki pandemiden dolayı , koronadan kaybettiler .
Arkadaşımı da çocuğun babası severmiş ama annesi istemiyormuş , yani bayramlarda vs gittiğinde elini öptürmemiş , hediye götürmüş açmamış vs bu nedenle böyle düşünmüş.
Babası tanışmak istemiş bizim kızın ailesiyle annesi erken falan diyormuş . ( 4 sene de erkense)
Neyse ;
Malum pandemi bizim kız canezeydi şuydu buydu kendi anne babasını düşünerek gitmemiş . Tüm aile geçirmişler koronayı .
Çocuğun 2 kardeşi daha varmış , akraba evliliğinden dolayı gözlerinde görme kaybı varmış .
Çocuk babası öldükten sonra yok ben abime abilik edicem işte yok ben onların gözleri olucam efendime söylim bensiz yapamazlar artık kafasına girmiş .
Ben şey demiştim şmdi babasının kaybıyla bir şeyleri sırtlanmak istemesi normal diye düşünmüştüm . Arkadaşıma da sabret demiştim .
Galiba çocuğun annesinden yana tartışmışlar sonrasında bizim kız işte hep annen istemedi diye böyle oldu bilmem ne demiş . İşte sen beni değiştirmeye çalışıyorsun demiş , ben dayanamıyorum vs demiş .
En sonda çocuk dün gece bizimkinden ayrılmış . Bu ilişkinin sonunu göremiyorum diyerek . Annemle husumetin hoşuma gitmiyo bilmem ne aklınıza ne gelirse işte . Karşılıklı bi kinlenmişler çocuğun annesiyle .
Bizim kız sorar der ki KK ‘nın engin tecrübeli bayanları bu çocuk döner mi ?
Bence bu iş bitmiş .
Dönmez açık ve net,ortada arkadaşınızı istemeyen bir anne varken dünya yıkılsa bu iş olmaz.
Burada bir istememezlik durumu var,arkadaşında bunu gayri ihtiyari belirtmiş erkek arkadaşına.Aynı hatayı benim başka bi arkadaşımda yapmıştı , ne kadar istemezse istemesin erkeğe yansıtmamak gerekiyor işte .
Hele şu psikolojideyken biraz da kendisi yapmış .
Evliliğin getirdiği sorumlulukları, cicim ayları bitince o büyük aşkların ne hale gelebildiğini tecrübe etmiş olsaydı arkasına bile bakmadan kaçardı. Gerçi çevresinde ki bazı evlilikleri analiz etmesi bile yeter.Okutuyorum kendisine bir yandan , böyle şeylerde maalesef gerçekçi olmak gerekiyor .
Başkalarına sormak en iyisi o nedenle . İnsan içindeyken göremiyor .
Yani işte o muamma 3 yıldır bayram seyran özel gün daha çok babasıyla ve kız kardeşiyle ama çocuğun ailesiyle görüşüyormuş .Burada bir istememezlik durumu var,arkadaşında bunu gayri ihtiyari belirtmiş erkek arkadaşına.
Bu evlilik olursa ki olmaz zaten ayrılmışlar birde,karşı taraf fedakarlık beklerken arkadaşın o fedakarlığı görememiş nedense.
Neden istenmedi annesi tarafından,burada en önemli neden bu aslında bana göre.
Bence erkek ailesiyle bu kadar görüşme olması gitmek çok doğru gelmiyor bana.Yani işte o muamma 3 yıldır bayram seyran özel gün daha çok babasıyla ve kız kardeşiyle ama çocuğun ailesiyle görüşüyormuş .
Kadına hediye götürmüş falan kadın açıp bakmamış bile , işte yaz günü dondurma almış gitmiş iş çıkışı servis ettirmemiş kaldırmış, böyle ufak ufak şeylerden bizimki bi hallenmiş .
Yani düşündüğü gibiyse oğlunu kıskanmış sahiplenmiş olabilir ya da bizimki hüsnü kuruntu ediyordu 2 sinden biri .
Tamamen muallak
Bence erkek ailesiyle bu kadar görüşme olması gitmek çok doğru gelmiyor bana.
Helede hediye alıp açmaması insana saysızlıktır,ikramlık alıyor onuda servis ettirmemiş çok ilginç aslında.
Bunları yaşayıp görüp o eve gitmek bence saçmalık.
Anne kesinlikle o kıymetli oğluşunu kıskandı yar etmek istemedi arkadaşına bence..
Geçen gün TLC kanalında ana kuzusu diye bir program vardı cumartesileri günleri veriyor,orada bile erkek anneleri dehşetti seyredin bence..
Bencede neden olması anne için itici bir güç buda.Bir detay daha varmış onu da ekliyorum, çocuğun kız kardeşiyle arası iyiymiş ama bi gün kızkardeşle beraberken şöyle demiş bizimkine . Ailelerden konuşuyorlarmış .
Abimle aranızda ciddi bir şey olsaydı dayılarım seni de çık severdi vs gibisinden bir şey söylemiş
Zaten bizimki hemen çocukla kavga etmiş bunun üstüne. Bu kavgalar ondan sonra başlamış .
Çocuk da sen yanlış anlıyorsun daha nişanlanmadık o yüzden o öyle söyledi sana vs demiş .
Bizimkine göre çocuğun annesi kızına öyle söyletmiş .
Onun için diyorum ya biraz anne sözü dinleseler keşke..Babasıyla birbirlerini severlermiş o yüzden gider gelirmiş , babası hep kızım kızım diyormuş .
Ama bizim kızın annesi de gitmesini istemezdi hiç , büyüklerin bi bildikleri var işte .
Kesin seyret onu cumartesileri 13:50'de başlıyor ne analar var oradaBabasıyla birbirlerini severlermiş o yüzden gider gelirmiş , babası hep kızım kızım diyormuş .
Ama bizim kızın annesi de gitmesini istemezdi hiç , büyüklerin bi bildikleri var işte .
Ay ben eğlencesine izlerim onu
Kesin seyret onu cumartesileri 13:50'de başlıyor ne analar var orada
Dönmesin bir zahmet öylesiBizim kız sorar der ki KK ‘nın engin tecrübeli bayanları bu çocuk döner mi ?