Komşumun ( Arkadaşımın ) Biten İlişkisi .

bence bıtmıs adam kırmadan bıtırmıs mantıklı dusunmus kızın beklentılerı hayatda yolu baska adamın ıstegı hayata karsı almak ıstedıgı sorumlulugu baska
kız sımdı uzuluyor ama aslında mantıklı olan bu
en bastan kaynana ıstememıs cocukta belkı kayınvalıdeyle bırlıkte yasayacak kafada kız arayısına gırecektır yanı donmesını beklemek sacma olur neden donsun ne ıcın olmamıs nıye zorla oldurmaya calısılsın

25 yas erken kayınvalıde haklı daha erken dıyerek 4 sene gecırmıs olabılırler ama daha yenı 25 yasamıslar yas kucukken gencken verılen evlılık kararları dogru ve saglıklı olmaz buyuk cogunlukla ondan erken demıs ıyıkıde aıleler tanısıp ısı cıddıyete bındırmemısler

500 yorumluk konu açtım ona. Öyle pis bir insanki ayrılmayı bile beceremedi. Annesi benim ağlamami duya duya dedi ki oğlumun ilişkisini bozma ben buldum istedigim gibi kız oğluma çok da mutlular dedi. Kız dediğinde çocuk bulmuş kaç yaş küçük bizden. Oğlunun benle yediği haltlar için de oğlum su döker arınır sen pis kalırsın dedi. Bana şeytan olanlar şimdi o kıza melek. Bana da kâr kaldı yaptıklarım. Ama hakkım haram. Anneci erkeklerden nefret ediyorum. Annesiyle iyi anlasan bir kız değil annelerine köle olacak yalakalık yapacak birini arıyorlar. Ben yapmadım sevilmedim. Lanet olsun Kaynanalar ve ana kuzusu ogullariiii
Canım okurken cok üzüldüm ve sinirlendim.
İyilik gercekten yaramıyor.Ben kücük yasta evlendim.Düsünüyorum da eger simdi bekar olsaydım nasıl güvenirdim bilemiyorum. Sosyal medya cok bozdu zaten ..Erkekler nimet sayildi .Kadin cinayetlerine adı karisan adamlara ozelden kadinlarin ask itirafları kan dondurdu.Gercekten su zamanda güvenmek inanmak cooook zor..Allah tüm bekarlarin karsisina hayirli insan çıkarsın. Seninde emeklerinin bedeli ondan kat kat cıkar.Bin pisman olur o kisi insallah

Canım okurken cok üzüldüm ve sinirlendim.
İyilik gercekten yaramıyor.Ben kücük yasta evlendim.Düsünüyorum da eger simdi bekar olsaydım nasıl güvenirdim bilemiyorum. Sosyal medya cok bozdu zaten ..Erkekler nimet sayildi .Kadin cinayetlerine adı karisan adamlara ozelden kadinlarin ask itirafları kan dondurdu.Gercekten su zamanda güvenmek inanmak cooook zor..Allah tüm bekarlarin karsisina hayirli insan çıkarsın. Seninde emeklerinin bedeli ondan kat kat cıkar.Bin pisman olur o kisi insallah
İnşallah canım amin

Sorun anne ile surtusme degil
Adamda is yok
O da annesinin agzina bakip.kiza cikismis
Bir de yok ona goz olacagim yok anam yalniz kaldi, evlenseler gel anneme hizmetci ol gikini çıkarma der
Adam yeterince olgun degil bence ilişkiyi de bugune kiz idare ederek tasimis adam da kosulsuz arkam sivazlansin yoksa ayrilirim moduna girmiş
Boşverin yaa ugrasmaya degmez gelmesin gelse bile bu hanim kizimiz reddetsin yoluna baksin
herkesin annesi babası var ama annem de annem babam da babam diye kendini adayan tipler evlenince de mutlu olamazlar çünkü hep esinden ayni fedakarlığı bekler. Gerek yok cekmeye
Hayat kısa, kız kendi degerini bilip onu hak edecek insanlara sans versin

Bence kendi yoluna baksın arkadaşınız.

Anne zaten kızı istememiş. Ee baba yok 2 görme engelli kardeş, ister istemez sevgilisi annesiyle sık sık görüşecek.
Evlenince o 4 senelik alışkanlığı keşke silseydim de evlenmeseydim der.
O yüzden ne güzel daha fazla uzamadan ayrılmışlar. Ayrılık acısı elbet olacak o da zamanla geçecek.

Sorun anne ile surtusme degil
Adamda is yok
O da annesinin agzina bakip.kiza cikismis
Bir de yok ona goz olacagim yok anam yalniz kaldi, evlenselere gel anneme hizmetci ol gikini çıkarma der
Adam yeterince olgun degil bence ilişkiyi de bugune kiz idare ederek tasimis adam da kosulsuz arkam sivazlansin yoksa ayrilirim moduna girmiş
Boşverin yaa ugrasmaya degmez gelmesin gelse bile bu hanim kizimiz reddetsin yoluna baksin
herkesin annesi babası var ama annem de annem babam da babam diye kendini adayan tipler evlenince de mutlu olamazlar çünkü hep esinden ayni fedakarlığı bekler. Gerek yok cekmeye
Hayat kısa, kız kendi degerini bilip onu hak edecek insanlara sans versin

Bence kendi yoluna baksın arkadaşınız.

Anne zaten kızı istememiş. Ee baba yok 2 görme engelli kardeş, ister istemez sevgilisi annesiyle sık sık görüşecek.
Evlenince o 4 senelik alışkanlığı keşke silseydim de evlenmeseydim der.
O yüzden ne güzel daha fazla uzamadan ayrılmışlar. Ayrılık acısı elbet olacak o da zamanla geçecek.

İşte bir karar vermesi lazım onun da , barışsalar bile bu durum geçmeyecek bunu anlaması lazım.

Gel başka şehire gidelim seninle demiş çocuğa ben annemi , kardeşlerimi asla bırakmam moduna girmiş .
Böyle olunca ne bayramı bayram olur ne tatili olur ne sakin baş başa günü olur .
Allah gönlünü soğutsun inşallah .

Bir insan aman o benim annem, aman o benim kardeşim dedimi hayır gelmez tabiki ailesidir destek olucak, onlara sırtını dönemez ama bir adamda kendini ailesine adamışsa ondan arkadaşınıza ne köy olur ne kasaba söyleyin dönersede kabul etmesin çok pişman olur.

Bulunmaz hint kumasi bir erkek vqr karsinizda..Amqn ha kacirmasin sizin komsu kizi! Anasi istemiyor kendi istemiyormus ammma babasi rahmetli istiyormus iste..of bu konu gercek mi

Arkadaşımında öyle bi niyeti yok zaten , hemen evlilik vs demiyor o da , işte adamcağız ölmeden önce çok söylemiş , her bayram konuşurmuş babasıyla gider elini falan öpermiş . Adamın ölümüne de çok üzüldü zaten . Severlermiş babasıyla birbirlerini .
İçinde kalmış o yüzden .
Rahmetli baba sağlığında tanışmak istiyor kızın ailesi ile ama anne istemiyor, baba rahmetli oluyor, sevgili ailesinin derdine düşüyor haliyle, aralarında kavga oluyor, kız diyor ki sevgilisine '' Annen beni sevemedi, sen beni değiştirmeye çalışıyorsun, ben dayanamıyorum. '' diyor, sevgilisi arkadaşınızı terkediyor. 4 yıllık ilişki. Hımm. Bir evlilik beklentisi varmış er geç yani.
Bir detay daha varmış onu da ekliyorum, çocuğun kız kardeşiyle arası iyiymiş ama bi gün kızkardeşle beraberken şöyle demiş bizimkine . Ailelerden konuşuyorlarmış .
Abimle aranızda ciddi bir şey olsaydı dayılarım seni de çık severdi vs gibisinden bir şey söylemiş
Zaten bizimki hemen çocukla kavga etmiş bunun üstüne. Bu kavgalar ondan sonra başlamış .
Çocuk da sen yanlış anlıyorsun daha nişanlanmadık o yüzden o öyle söyledi sana vs demiş .
Bizimkine göre çocuğun annesi kızına öyle söyletmiş .
Eee yağnii. Yukarıyı yazıyordum bunu gördüm. Arkadaşınız oyuna mı gelmiş burda, ben doğru mu anladım? 😦 Eğer öyleyse ex kaynana adayı fenaymış. Şimdi bunu yapan, evlenince tek ayak üstüne diker valla.

Çocuğun dönmemesi arkadaşın içinndaha hayırlı, o alenin yükünü bunsaattennsonra her bayan kaldıramaz. Çocuk kendini sorumlu hissediyor ve bundan sonra da hep hissedecek

Rahmetli baba sağlığında tanışmak istiyor kızın ailesi ile ama anne istemiyor, baba rahmetli oluyor, sevgili ailesinin derdine düşüyor haliyle, aralarında kavga oluyor, kız diyor ki sevgilisine '' Annen beni sevemedi, sen beni değiştirmeye çalışıyorsun, ben dayanamıyorum. '' diyor, sevgilisi arkadaşınızı terkediyor. 4 yıllık ilişki. Hımm. Bir evlilik beklentisi varmış er geç yani.

Eee yağnii. Yukarıyı yazıyordum bunu gördüm. Arkadaşınız oyuna mı gelmiş burda, ben doğru mu anladım? 😦 Eğer öyleyse ex kaynana adayı fenaymış. Şimdi bunu yapan, evlenince tek ayak üstüne diker valla.

Evet cidden fenalarmış , yani düşünüyorum kıymetli oğluşun için bu kadar genç bir kızın üstüne gitmeye gerek var mı?
Bizim kız annen beni sevemedi işte kardeşinde böyle böyle söylemişti vs açık kart işte ne varsa söylüyor .
Hatta ailen bu işi ciddi görmüyorsa eğer ayrılalım demiş , çocuk o zaman ( baba sağ) çok dil dökmüş ayrılmamışlar.

En sonda olay günü çocuk sen beni değiştiriyonda , ben annemi kardeşlerimi bırakamam da işte sen kötü niyetlisin kardeşimin dediğini yanlş anladın da , bir kavga akabinde ayrılma .

Ooy benim bile anlatırken içim şişiyor valla .

Evet cidden fenalarmış , yani düşünüyorum kıymetli oğluşun için bu kadar genç bir kızın üstüne gitmeye gerek var mı?
Bizim kız annen beni sevemedi işte kardeşinde böyle böyle söylemişti vs açık kart işte ne varsa söylüyor .
Hatta ailen bu işi ciddi görmüyorsa eğer ayrılalım demiş , çocuk o zaman ( baba sağ) çok dil dökmüş ayrılmamışlar.

En sonda olay günü çocuk sen beni değiştiriyonda , ben annemi kardeşlerimi bırakamam da işte sen kötü niyetlisin kardeşimin dediğini yanlş anladın da , bir kavga akabinde ayrılma .

Ooy benim bile anlatırken içim şişiyor valla .
İyi ki adam korkup bitirmiş, yoksa gümbür gümbür geliyormuş kaynana.

Geri dönse bile anneyle hep sorun yaşayacaklar ve aile büyük ihtimalle çocuğa bağımlı yaşayacak bundan sonra.
Bence bittiğiyle kalsın sonradan çok pişman olur.

Dönmesin zaten, bazı kızların ilişki ve evlilikten beklentileri sadece ;”olması”..
Aman sevgilim olsun kocam olsun da ne olursa olsun, hoş bu komşunuz da muhtemelen vasat zekalı bir kızcagızdır, anca o kadarını hakediyordur.

Dünden bugüne ne oldu arkadaşınızın cephesinde bilemiyorum ama bu adamdan ona hayırlı koca olmaz. Hayat boyu annem, kardeşlerim, akrabalım bir tarafta sen bir taraftasın dramı yaşatacak. O kv bunundan getirecek ve çocuğu olunca komple sı..çtı zaten, geçmiş ola! Çocuğun kaderi vasat duygularla vasat mutluluklarla ömrünü tüketmek olacak. Vasat adama layık bir kader. Komşu kızı aklını başına toplasın kendini gerçekten sevip, koruyup-kolayacak, her koşulda arkasında duracak ve samimi bir adam bulsun. Yazıl etmesin gençliğine yıllar sandığından çabul akıp gidiyor. En güzel yıllarını kurban etmesin seviyorum ama aşıkım diye.

Hanımlar merhaba , pandemi günlerinde daha da yakınlaştığım 25 yaşındaki arkadaşım , komşu kızımın isteğiyle yazıyoruz .

Şöyle ki benim bu komşu kızının neredeyse 4 seneye gelen bir ilişkisi var - dı .

Şöyle ki çocuğun babasını maalesef ki pandemiden dolayı , koronadan kaybettiler .
Arkadaşımı da çocuğun babası severmiş ama annesi istemiyormuş , yani bayramlarda vs gittiğinde elini öptürmemiş , hediye götürmüş açmamış vs bu nedenle böyle düşünmüş.

Babası tanışmak istemiş bizim kızın ailesiyle annesi erken falan diyormuş . ( 4 sene de erkense 😂 )
Neyse ;

Malum pandemi bizim kız canezeydi şuydu buydu kendi anne babasını düşünerek gitmemiş . Tüm aile geçirmişler koronayı .

Çocuğun 2 kardeşi daha varmış , akraba evliliğinden dolayı gözlerinde görme kaybı varmış .
Çocuk babası öldükten sonra yok ben abime abilik edicem işte yok ben onların gözleri olucam efendime söylim bensiz yapamazlar artık kafasına girmiş .

Ben şey demiştim şmdi babasının kaybıyla bir şeyleri sırtlanmak istemesi normal diye düşünmüştüm . Arkadaşıma da sabret demiştim .

Galiba çocuğun annesinden yana tartışmışlar sonrasında bizim kız işte hep annen istemedi diye böyle oldu bilmem ne demiş . İşte sen beni değiştirmeye çalışıyorsun demiş , ben dayanamıyorum vs demiş .

En sonda çocuk dün gece bizimkinden ayrılmış . Bu ilişkinin sonunu göremiyorum diyerek . Annemle husumetin hoşuma gitmiyo bilmem ne aklınıza ne gelirse işte . Karşılıklı bi kinlenmişler çocuğun annesiyle .

Bizim kız sorar der ki KK ‘nın engin tecrübeli bayanları bu çocuk döner mi ?
Bence bu iş bitmiş .
Arkadaşımız bence göbek atmalı .Yuzunu erken gordugu ıcın.

X