Komşumun ( Arkadaşımın ) Biten İlişkisi .

Babası sağ olsa böyle olmazdı diyor , kaba bi tabir ama ben de dedim öküz öldü sizin ortaklık bozuldu .

Bir de diyor ki , çocuğun babası için yemek yapıp falan götürsün müymüş ?
Rahmetli alınır mıymış?
Valla apla söz sende ben demiyorum bi şey 😂
Yok artık birde oraya yemek mi yapıp götürecekti yoksa,dur şuraya bayılayım hemen.
Doğru anladım demi arkadaşın yemek götürecekti oraya.

Hanımlar merhaba , pandemi günlerinde daha da yakınlaştığım 25 yaşındaki arkadaşım , komşu kızımın isteğiyle yazıyoruz .

Şöyle ki benim bu komşu kızının neredeyse 4 seneye gelen bir ilişkisi var - dı .

Şöyle ki çocuğun babasını maalesef ki pandemiden dolayı , koronadan kaybettiler .
Arkadaşımı da çocuğun babası severmiş ama annesi istemiyormuş , yani bayramlarda vs gittiğinde elini öptürmemiş , hediye götürmüş açmamış vs bu nedenle böyle düşünmüş.

Babası tanışmak istemiş bizim kızın ailesiyle annesi erken falan diyormuş . ( 4 sene de erkense 😂 )
Neyse ;

Malum pandemi bizim kız canezeydi şuydu buydu kendi anne babasını düşünerek gitmemiş . Tüm aile geçirmişler koronayı .

Çocuğun 2 kardeşi daha varmış , akraba evliliğinden dolayı gözlerinde görme kaybı varmış .
Çocuk babası öldükten sonra yok ben abime abilik edicem işte yok ben onların gözleri olucam efendime söylim bensiz yapamazlar artık kafasına girmiş .

Ben şey demiştim şmdi babasının kaybıyla bir şeyleri sırtlanmak istemesi normal diye düşünmüştüm . Arkadaşıma da sabret demiştim .

Galiba çocuğun annesinden yana tartışmışlar sonrasında bizim kız işte hep annen istemedi diye böyle oldu bilmem ne demiş . İşte sen beni değiştirmeye çalışıyorsun demiş , ben dayanamıyorum vs demiş .

En sonda çocuk dün gece bizimkinden ayrılmış . Bu ilişkinin sonunu göremiyorum diyerek . Annemle husumetin hoşuma gitmiyo bilmem ne aklınıza ne gelirse işte . Karşılıklı bi kinlenmişler çocuğun annesiyle .

Bizim kız sorar der ki KK ‘nın engin tecrübeli bayanları bu çocuk döner mi ?
Bence bu iş bitmiş .
Döner mi
Bitmiş mi
Bitmemiş mi bilemiyorum da
Bit me li

Hanımlar merhaba , pandemi günlerinde daha da yakınlaştığım 25 yaşındaki arkadaşım , komşu kızımın isteğiyle yazıyoruz .

Şöyle ki benim bu komşu kızının neredeyse 4 seneye gelen bir ilişkisi var - dı .

Şöyle ki çocuğun babasını maalesef ki pandemiden dolayı , koronadan kaybettiler .
Arkadaşımı da çocuğun babası severmiş ama annesi istemiyormuş , yani bayramlarda vs gittiğinde elini öptürmemiş , hediye götürmüş açmamış vs bu nedenle böyle düşünmüş.

Babası tanışmak istemiş bizim kızın ailesiyle annesi erken falan diyormuş . ( 4 sene de erkense 😂 )
Neyse ;

Malum pandemi bizim kız canezeydi şuydu buydu kendi anne babasını düşünerek gitmemiş . Tüm aile geçirmişler koronayı .

Çocuğun 2 kardeşi daha varmış , akraba evliliğinden dolayı gözlerinde görme kaybı varmış .
Çocuk babası öldükten sonra yok ben abime abilik edicem işte yok ben onların gözleri olucam efendime söylim bensiz yapamazlar artık kafasına girmiş .

Ben şey demiştim şmdi babasının kaybıyla bir şeyleri sırtlanmak istemesi normal diye düşünmüştüm . Arkadaşıma da sabret demiştim .

Galiba çocuğun annesinden yana tartışmışlar sonrasında bizim kız işte hep annen istemedi diye böyle oldu bilmem ne demiş . İşte sen beni değiştirmeye çalışıyorsun demiş , ben dayanamıyorum vs demiş .

En sonda çocuk dün gece bizimkinden ayrılmış . Bu ilişkinin sonunu göremiyorum diyerek . Annemle husumetin hoşuma gitmiyo bilmem ne aklınıza ne gelirse işte . Karşılıklı bi kinlenmişler çocuğun annesiyle .

Bizim kız sorar der ki KK ‘nın engin tecrübeli bayanları bu çocuk döner mi ?
Bence bu iş bitmiş .
Anne istemiyorsa çocuk da anneciyse olmaz. Yakında o kadın oğluna kendi istedigi birini bulur. Oğlu da aaa annem bu kızı sevdi ne güzel eski iliskkmdeki gibi değil der ve söz nişan evlilik geçmiş olsun. Yaşadım çünkü. Anne istemiyorsa olmaz olmaz olmaz

Anne istemiyorsa çocuk da anneciyse olmaz. Yakında o kadın oğluna kendi istedigi birini bulur. Oğlu da aaa annem bu kızı sevdi ne güzel eski iliskkmdeki gibi değil der ve söz nişan evlilik geçmiş olsun. Yaşadım çünkü. Anne istemiyorsa olmaz olmaz olmaz

Erkekler için ne kadar kolay değil mi bazı şeyler ?😂 sinir bozucu gerçekten .

Babası sağ olsa böyle olmazdı diyor , kaba bi tabir ama ben de dedim öküz öldü sizin ortaklık bozuldu .

Rahmetli alınır mıymış?

evlenmeden bu kadar muhattap olmak hataymış. İlişkiler vıcıklaşmış işte. Herkese söylüyorum bunu. Nişan falan olmadan aile içine girmeye gerek yok.
kayınvalidem de kaynaşmayı çok sever. Beni çok aradı evlenmeden valla telefonumu açmadım. Tanışmak istedi gitmedim. Banane. Ortada ciddi bir şey yok evlilik tarihi yokken kendime yeni bir ilişki çıkaramazdım.
Babalar iyi polisi oynar genelde. Ve annelern bazı saçma hareketlerini dizginler de. Baba politiktir bu olaylarda. Ama o hayatta olsaydı da bozulacaktı bence.

Babasini kaybettigi icin yasadigi travma ile keskin kararlar almasi bana cok olagan bir durum gibi geldi.Olay sıcakken insan bazen canım daha fazla yanamaz en agirini yasadim zaten diye bakıyor.Zaman gectikce 4 sene bu dile kolay..belki geri gelir.Ama ailesine olan baglılıgı babasinin kaybi yüzünden daha da artacaktir .İş ciddi bir yola girip evlilikte sonlansa bile hayatiniz ikinizin yonlendirmesi ile yol alamayabilir.Hakkınızda hayırlısı🌸

Son düzenleme:
Babasini kaybettigi icin yasadigi travma ile keskin kararlar almasi baha cok olagan bir durum gibi geldi.Olay sıcakken insan bazen canım daha fazla yanamaz en agirini yasadim zaten diye bakıyor.Zaman gectikce 4 sene bu dile kolay..belki geri gelir.Ama ailesine olan baglılıgı babasinin kaybi yüzünden daha da artacaktir .İş ciddi bir yola girip evlilikte sonlansa bile hayatiniz ikinizin yonlendirmesi ile yol alamayabilir.Hakkınızda hayırlısı🌸

Bence de babasının kaybından sonra ikisinin birlikte bir hayatı olması çok zor , özerk yaşamaları hele imkansız .

Erkekler için ne kadar kolay değil mi bazı şeyler ?😂 sinir bozucu gerçekten .
Tabi. Mesela yeni birini bulana kadar senin için acı çekerler. Birini buldukları saniye sen yoksundur. Seni de hiç sevmemiştir zaten. Gözüne bir erkek baksa dün kıskanan adam şimdi seni kaçırıp götürseler umrunda olmaz. Hep sahteler. Yaşadım bunları. Ana kuzusu erkeklerden Allah korusun

Tabi. Mesela yeni birini bulana kadar senin için acı çekerler. Birini buldukları saniye sen yoksundur. Seni de hiç sevmemiştir zaten. Gözüne bir erkek baksa dün kıskanan adam şimdi seni kaçırıp götürseler umrunda olmaz. Hep sahteler. Yaşadım bunları. Ana kuzusu erkeklerden Allah korusun
Gercekten nokta atısı..Erkekler gercekten boyle

Adam zaten dertli olunca bir dert daha çekmek istememiş. Belli etmeseler bile kaynana gelin muhabbetleri çok yıpratıyor gözü korkmuş ayrılmış. Annesi birden ermişlere karışıp iyilik meleği olup gelinim de gelinim diye tutturmazsa dönmez adam. Olmayacağı varmış olmamış bazen cidden bir şey hayırsızsa böyle her şey üst üste gelip o iş olmuyor bu durumda da böyle bir şey sezdim ben

O adam evlenemez kolay kolay zaten evlense de annesinden ayrı yaşamaz bunları komşu kabul edecekse barışsın

Rahmetli alınır mıymış?
1 buçuk senelik ilişkim vardı o dönem. Daha 2 sene olmuş ve aldatılmış değildim henüz. Gececi olarak çalışıyorum. Bir gece aradı ağlıyor babam öldü diye. Memlekete gidicem babamın cenazesini almaya diye. Tek dediğim şey ne zaman gidiyoruz oldu. Asla yalnız bırakmadım. Hiç tanımadığım sülalesinin içine girdim 10 saatlik yolculukla üstümde iş kıyafetlerimle karda kışta cenazesi için kosturdum. Ayrıca ailemin haberi yoktu. Anneme ve babama yalan söyledim. Çalışıyorum dedim. Aradıklarında kırk takla attım yakalanmamak için. 2 gün perişan oldum. Ve geçen hafta beni seviyor numarası yaptığını sevmediğini başkasıyla sozlendigini çok kötü bir dille söyledi ailesiyle birlikte. Şu an evlilik hazırlığı yapıyor. Yani yanıma kâr kaldı. Söyleyince de ben mi zorladım gelmeseydin dedi. Yapmasaydın dedi güvenmeseydin inanmasaydın kızım kafana silah mı dayadım bana inan diye dedi..bana aşkından ağlayan adam yaptı bunları.
Kimsenin ölüsü cenazesi için yırtınmana değmez kısacası. Sonu yapmasaydın * olur.

Dönse ne olur?
Aman aman, arkadaşınız 4 yıllık bir gençlik aşkı olarak bıraksın bu işi. Öyle ansın.. Bitti gitti.
Aklını kullansın ve tamamen silsin bu çocuğu.
O da annesinin 'uygun' gördüğü biriyle olur muhtemelen.. Yazık, kimin başını yakarlar acaba....

1 buçuk senelik ilişkim vardı o dönem. Daha 2 sene olmuş ve aldatılmış değildim henüz. Gececi olarak çalışıyorum. Bir gece aradı ağlıyor babam öldü diye. Memlekete gidicem babamın cenazesini almaya diye. Tek dediğim şey ne zaman gidiyoruz oldu. Asla yalnız bırakmadım. Hiç tanımadığım sülalesinin içine girdim 10 saatlik yolculukla üstümde iş kıyafetlerimle karda kışta cenazesi için kosturdum. Ayrıca ailemin haberi yoktu. Anneme ve babama yalan söyledim. Çalışıyorum dedim. Aradıklarında kırk takla attım yakalanmamak için. 2 gün perişan oldum. Ve geçen hafta beni seviyor numarası yaptığını sevmediğini başkasıyla sozlendigini çok kötü bir dille söyledi ailesiyle birlikte. Şu an evlilik hazırlığı yapıyor. Yani yanıma kâr kaldı. Söyleyince de ben mi zorladım gelmeseydin dedi. Yapmasaydın dedi güvenmeseydin inanmasaydın kızım kafana silah mı dayadım bana inan diye dedi..bana aşkından ağlayan adam yaptı bunları.
Kimsenin ölüsü cenazesi için yırtınmana değmez kısacası. Sonu yapmasaydın * olur.

Of of of çok beter bu baya şerefsizlik ama , hiç sevmedim falan . Ailesi de o da şerefsizmiş ağır .
Üzülüyorum ikiniz için de şu an .

Bok var bu oğluşlarının hayatını bu kadar kafes yapacak .

Of of of çok beter bu baya şerefsizlik ama , hiç sevmedim falan . Ailesi de o da şerefsizmiş ağır .
Üzülüyorum ikiniz için de şu an .

Bok var bu oğluşlarının hayatını bu kadar kafes yapacak .
500 yorumluk konu açtım ona. Öyle pis bir insanki ayrılmayı bile beceremedi. Annesi benim ağlamami duya duya dedi ki oğlumun ilişkisini bozma ben buldum istedigim gibi kız oğluma çok da mutlular dedi. Kız dediğinde çocuk bulmuş kaç yaş küçük bizden. Oğlunun benle yediği haltlar için de oğlum su döker arınır sen pis kalırsın dedi. Bana şeytan olanlar şimdi o kıza melek. Bana da kâr kaldı yaptıklarım. Ama hakkım haram. Anneci erkeklerden nefret ediyorum. Annesiyle iyi anlasan bir kız değil annelerine köle olacak yalakalık yapacak birini arıyorlar. Ben yapmadım sevilmedim. Lanet olsun Kaynanalar ve ana kuzusu ogullariiii

500 yorumluk konu açtım ona. Öyle pis bir insanki ayrılmayı bile beceremedi. Annesi benim ağlamami duya duya dedi ki oğlumun ilişkisini bozma ben buldum istedigim gibi kız oğluma çok da mutlular dedi. Kız dediğinde çocuk bulmuş kaç yaş küçük bizden. Oğlunun benle yediği haltlar için de oğlum su döker arınır sen pis kalırsın dedi. Bana şeytan olanlar şimdi o kıza melek. Bana da kâr kaldı yaptıklarım. Ama hakkım haram. Anneci erkeklerden nefret ediyorum. Annesiyle iyi anlasan bir kız değil annelerine köle olacak yalakalık yapacak birini arıyorlar. Ben yapmadım sevilmedim. Lanet olsun Kaynanalar ve ana kuzusu ogullariiii

Allah ıslah etsin başka hiç bir şey diyemiyorum . Muhtemelen benim arkadaşın da böyle olacak , annesi köyden bir kız bulucak diye düşünüyorum.
Evlendirmeye niyetlenirse o da .
Yazık valla tepesine vururum gene de göndermem arkadaşımı oraya .

Arkadaşınız canına susamış herhalde sevse neden terk etsin. Şimdi ağlar sızlar 1 sene sonra ohh iyiki ayrılmışım der buna eminim. Üstelik annesi de sevmemiş arkadaşınızı daha ne istiyor ki.

X