Komşumla Kavga Ettik.

Polisler bu tarz vakalarla çok uğraşmıyor bildiğim kadarıyla ama zabita ya da bekçilere şikayet edin mutlaka. Evinizin önüne su atmak ne demek resmen taciz ediyor sizi. Fotoğraf video kanıt bulundurun uğraşın bu vicdansız müslüman olduğunu zanneden yaratıkla. Böyleleri kibarlıktan, insanlıktan anlamaz. Anlayacak olsa o yavrulara bu zulmü yapmaz. Deli deliyi görünce sopasını saklar misali bunun karşısında bundan deli bundan çirkef olun

Ayy buna bayıldımm
Sana ölüm muskası yaptırıcam bahçene gömücem bir daha su atarsan de. Atarsa da yaptırdım gömdüm gerisini seyredeceğim zevkle de. Valllahi süper
Aman bende pek korkarım böyle şeylerden. Arkadaşıma da demiştim ya şimdi o da tutup sana muska vs falan bisey yaptirirsa diye. Artık arkadaşımın cani ne kadar yandiysa gözü filan karşılık verir mi acaba diye görmemişti açıkçası. O dönem için çözüm oldu ama ona.

Valla böylelerinin hakkından anca sosyal medya gelir. Çek evinin resmini, yaz altına yaptığını. Bak bakalım evden çıkacak hali kalacak mı. Ya da yanından geçerken fısılda, seni tenhada kıstırıp icabına bakacağım diye, korkutup dur. Şikayet ederse aptala yatar deli diye söylenti çıkarırsın 🤣
Kesmeşeker'in storilerinde görmüştüm. Hayvan öldüren bir adamın İstanbul'da esnaf olduğu öğrenilince hayvan dernekleri çağrı yapmış,yüze yakın insan; kadın erkek çoluk çocuk, adamın dükkanının oraya gidip eylem yapmışlar, adamın nasıl bir insan olduğuna dair slogan atmışlar, duvarlara bir şeyler asmışlar. Yedi duvel duymuş yaptigi rezaleti, Adamın insan içine çıkacak hali kalmamiş. iki gram insansa mahalleli,bundan sonra alışveriş yaparken onu da es gececeklerdir.
Çok güzel bir eylemdi. O kadar hoşuma gitti ki,imkanım olursa bir dahakine ben de gitmek istedim
Aslında keşke orgutlensek, böyle utanç verici şeyler yapan pislikleri düzenli olarak rezil etsek ne kadar güzel olur. Belki boyunları yere eğer

Zabıtaya haber verseniz işe yarar mı acaba? Falancanın çocuğu zehirlendi diye korkutsanız ya da kadını? Olmayacak şey değil, şeker sanıp yerse ya bir çocuk??
Evin arka Bahcesıne dökmüş ama. Oraya çocuklar gelmıyor. Kadının kızı üst düzey bir işte calısıyor. Tam bılmıyorum. Ama felaket kıyamet koptu mahallede.Ki bu kadın en az 70 yaşında kedılere su döküyormuş. Evımızın arka tarafına hep kediler gelıyor.Günahını almıyayım da kedısı zehirlenen kız kedıler ıcın koydu dıyor. Kadında bahce ıcın koydum dıyor. 2 ay önce falan oldu bu olay

Cahillik çok sevdiğim bir söz Aptal arkadaşım olacağına Akıllı düşmanın olsun.Burda da var öyle manyaklar.Kus ya kırlangıç yuva yapiyir diye saçma sıkıp kuşu öldürdüler.Hic mi korkmazsiniz anlamadım.Brnim balkonun ortasında yuvaları var 3 yıldır bozamiyorum.Kediler kapımda geziyor,sokak köpekleri beni buluyor ben cagirmiyorum ama şu koyarım beslerim elimden geldiğince ama suçlu biz ölürüz bizim kedi zannedip yok siz getiriyorsunuz diyorlar.Allah vicdan versin ne diyim

Savaş baltalarını hazırlayın, bu kadını o kadar bıktırın ki, sonunda arkasına bakmadan kaçsın. Size sürtük derken iyiydi, polis geldi tırstı. Bir kere karakolluk olun, sonra sesi kesilir. Sizi kendinden daha zayıf görürse, vazgeçmez. Survivor gibi bir hayat yaşıyoruz, kimin gücü kime yeterse.

Kızlar öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ❤ Topluca bir cevap vermek istiyorum, öyle bir yaratık ki, evimdeki böceği alıp bahçeye koyan kıyamayan ben yemin ederim bu kadını parçalayacaktım. Müsaade etmediler. Bir hayvanseverin haberi olmuş, köpeklere bakmaya gelmiş ilan açmak için, büyük bir kitlesi var kendisinin. Ona da aynı şeyi yapmış. Korkmuş o kişi de. Bana rica etti hayvanlara bir şey yapmaz dimi diye, ben varken o buraya inemez, bir daha da su dökerse cidden artık naparım bilmiyorum.

Etrafı kapatma konusunda da, aslında baya önlem aldım da yavrular hareketlendi artık gezmek istiyorlar, geçen çıkmış bizim merdivende oynuyorlardı zıp zıp. Kıyamıyorum, çok dar alanda kalacaklar çok kapatırsam. Onlar da birer çocuk sonuçta.

Ben anlamadım nasıl bir yaratık bu. Kayıt altına da alamıyorum bir türlü denk gelmiyor, bir de bebeğim var yoksa kapıda nöbet tutacağım bunu rezil etmek için elimden gelse. Öyle nefret ettim.

Onların en alt katında kanser hastası bir komşumuz vardı. Durumları da pek iyi değildi, tüpü bitmiş yenisini alamamış, mecbur çay demlemek için sobayı yakmış. Bacadan su dökmüş bu kadın. Soba sönsün diye. Şimdi komşumuz rahmetli oldu, hep anlatır ah ederdi. Saf kötü yani. Neyden korkar böyle birisi bilmiyorum inanın, bu kadar kötü olmaktan korkmuyorken.

Kızlar öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim ❤ Topluca bir cevap vermek istiyorum, öyle bir yaratık ki, evimdeki böceği alıp bahçeye koyan kıyamayan ben yemin ederim bu kadını parçalayacaktım. Müsaade etmediler. Bir hayvanseverin haberi olmuş, köpeklere bakmaya gelmiş ilan açmak için, büyük bir kitlesi var kendisinin. Ona da aynı şeyi yapmış. Korkmuş o kişi de. Bana rica etti hayvanlara bir şey yapmaz dimi diye, ben varken o buraya inemez, bir daha da su dökerse cidden artık naparım bilmiyorum.

Etrafı kapatma konusunda da, aslında baya önlem aldım da yavrular hareketlendi artık gezmek istiyorlar, geçen çıkmış bizim merdivende oynuyorlardı zıp zıp. Kıyamıyorum, çok dar alanda kalacaklar çok kapatırsam. Onlar da birer çocuk sonuçta.

Ben anlamadım nasıl bir yaratık bu. Kayıt altına da alamıyorum bir türlü denk gelmiyor, bir de bebeğim var yoksa kapıda nöbet tutacağım bunu rezil etmek için elimden gelse. Öyle nefret ettim.

Onların en alt katında kanser hastası bir komşumuz vardı. Durumları da pek iyi değildi, tüpü bitmiş yenisini alamamış, mecbur çay demlemek için sobayı yakmış. Bacadan su dökmüş bu kadın. Soba sönsün diye. Şimdi komşumuz rahmetli oldu, hep anlatır ah ederdi. Saf kötü yani. Neyden korkar böyle birisi bilmiyorum inanın, bu kadar kötü olmaktan korkmuyorken.
Hangi şehirdesn geleyim ben bi güzel yolalım bu kadını🤬

Neyde korkar biliyo musun alicaksin eline bi sopa yuruceksin uzerine hadsizin. Gece gece cikdirdim keske tutmasalarmis sizi o lafin uzerine kavga ciksaymis da sikayetci olabilseymissiniz. Tam dayaklik :sinirli:

Vicdansızlar !!! Sıcaktan kavruluyor her yer . Dışarda bir saat fazla kalsan susuzluktan mahvoluyorsun , peki o savunmasız minnacık hayvanlar ne yapsınlar ? Ne bir gölet nede su var sokakta . İnsanalar bunu sağlamazsa susuzluktan ölür yavrucuklar . O komşu insan olamaz hele hayvan asla olamaz , yaratık o resmen 😠. Allah böylelerinden ırak tutsun bizi …

Neyde korkar biliyo musun alicaksin eline bi sopa yuruceksin uzerine hadsizin. Gece gece cikdirdim keske tutmasalarmis sizi o lafin uzerine kavga ciksaymis da sikayetci olabilseymissiniz. Tam dayaklik :sinirli:

Keşke tutmasalardı. Bizimkilere de kızdım zaten ne tutuyorsunuz, ayırsaydım şunun bacaklarını diye de onlar da elimde kalır diye korkuyorlar. Bir denk getirsem şöyle elimin tersiyle vursam rahatlayacağım yani. Bizim teras onun balkonundan yüksek. Yarın çıkıp, balkona çıktığı an hortumla suyu indireceğim tepesine. Madem su dökünce bir yaptırım yok, bana da olmasın artık napalım. Hortum elimden kayıverdi derim en kötü 🤭

O bir müslüman değil münafik
Islamiyet de hayvanlar pislik değildir Allahın sessiz kullarıdır sadece susuz kedilere köpeklere su verdiği için kurtuluşa erenler var islamiyeti katmayın islamiyete çamur atmak isteyen her yaptığı serefsizlikte ben müslümanım diyor

Hanımefendi, ben kendim pek inançlı biri değilim fakat Islâm'da hayvanların yerini bildiğim için şok oldum zaten böyle demesine. Ki sadece hayvana değil, insana da kötü bu kişi. Nefretine kılıf buluyor aklınca işte. Kimsenin inancını kattığım yok, bu manyağın dediğini aktarıyorum sadece. İnsanların pisliklerini din, gelenek, görenek vs. ile örtmeye çalıştıkları konusunda ise haklısınız.

Kesmeşeker'in storilerinde görmüştüm. Hayvan öldüren bir adamın İstanbul'da esnaf olduğu öğrenilince hayvan dernekleri çağrı yapmış,yüze yakın insan; kadın erkek çoluk çocuk, adamın dükkanının oraya gidip eylem yapmışlar, adamın nasıl bir insan olduğuna dair slogan atmışlar, duvarlara bir şeyler asmışlar. Yedi duvel duymuş yaptigi rezaleti, Adamın insan içine çıkacak hali kalmamiş. iki gram insansa mahalleli,bundan sonra alışveriş yaparken onu da es gececeklerdir.
Çok güzel bir eylemdi. O kadar hoşuma gitti ki,imkanım olursa bir dahakine ben de gitmek istedim
Aslında keşke orgutlensek, böyle utanç verici şeyler yapan pislikleri düzenli olarak rezil etsek ne kadar güzel olur. Belki boyunları yere eğer

Zerrece utanması yok. Kimse yüzüne bakmıyor zaten. Ölüyorum dese bir bardak su vereni olmaz. Herkesi nefret ettirdi iyice. Böyle oldukça daha çok nefret doluyor sanki. Ben istiyorum ki şunun aklını alayım, yavrulara ve çocuklara zarar veremesin artık. İnsanlar ellemiyor bir şey olur başımıza kalır diye ondan cesaret alıyor.

Canım keşke hemen ilan acmasaydiniz.cunku o kadın bu kavgadan sonra bunuda görünce .aklına gelicek herşeye burnunu sokmaya devam edicek .istemiyorsa kendi defolup gitsin ozaman hayvan olmayan bır yere .tabi bu mümkünse

Canım keşke hemen ilan acmasaydiniz.cunku o kadın bu kavgadan sonra bunuda görünce .aklına gelicek herşeye burnunu sokmaya devam edicek .istemiyorsa kendi defolup gitsin ozaman hayvan olmayan bır yere .tabi bu mümkünse

İlânı açalı baya oldu aslında. Anneyi kısırlaştırmak için bir yerle anlaştık falan. Bayramın bitmesini bekliyorduk, bir de mamaya geçmelerini. Umarım bana hepten kontrolümü kaybettirecek bir şey yapmaz.

Müslümanmis ya Allah tez zamanda belasını misli ile versin amin.
Konuya gelecek olursak HAYDİ diye bir uygulama var telefonunuza indirin. Bu emniyet müdürluklerinde sadece hayvanlar için açılmış bir birim.
İndirdikten sonra basıyorsunuz sizin adrese geliyorlar.
Bu pisliği şikayet ediyorsunuz,elinizde goruntuler olursa daha da şahane sonra da şikayet ediyorsunuz hayvana eziyet diye sonra uğraşıyor o pislik git gel karakola...
Tekrar söylüyorum Allah bir köpeğe ,bir kediye muhtaç etsin onu ...

X