- 13 Nisan 2008
- 5.867
- 27.333
Çocukluğunuzdan gelen arkadaşlıklarınız dışında kimseyle aşşırı samimi olmayın benden tavsiye. Onu da, büyürken huyunu suyunu görüp biliyorsunuz diye diyorum. Mutlaka bir çizginiz olsun arada.Evet arkadasın esi cok nazik biri muhtemelen oda nezaketen yol gosterme amaclı elini beline koymustur canımlı ccimlide konusan biri bana bile bazen laf arasında, yok be canım oyle degil gibi kelimeler kullanır aslında bu konularda rahat ama arkdasım rahat degıl.ilçeye gidiyorlar kızlarda gidiyor ama kızlar gunduz erkekler gece calısıyor.eşine kızlar calısırken sen istirahat et odadan cıkma yemegi yemekhanede yeme onlarla aynı ortamda durma yanyana sakın nobet alma diyen biri. Oda xi cok seviyor ama kıskanclıktan acaba bunaldı da xin ithamları kıskanclıkları bosa gitmesin diye kendince biseyler mi yaptı ddk .y cok rahat hatta bana anlattıktan sonra kız bu x hani ben kocamdanç daha baskınım beni bulmus yatsın kalksın sukur namazı kılsın diyordu ee nolduu adam fındık kırıyor der gibi konusuyor.ben de o hala xe anlatmadgı için ben mı anlatsam dedm.her gorustugumzde de soruyorum naptın konustun mu diye ben ne anlatıcam sonra beni yalancı cıkarır falan sonra ben iftiracı gibi goruncem benm esmle aram bzlcak dedi.ben de hala bekliyorum sureklı birlikteyiz xle hiç acmasam iyi olaca
Hem x hem de y sorunlu insanlar. Sizle ilişkileri iyi olabilir, gezmeye yemeye kahve içmeye falan gidilir ama kendine güveni olmayan x gibi kişiler bir yerde size de arıza çıkartır. Eşine hem de görüntülü telefon edip çocukmuş gibi, sen önce ye kızlar sonra yesin, aynı ortamda oturma bakma kafanı çevir... diyen biri arızalı bir tiptir ve emin olun tepesi atarsa ibre size bile dönebilir. Kocasına böyle davranan birine ben arkadaş olarak güvenemezdim. Dediğim gibi dışarıda mesafeli görüşürdüm, madem az da olsa bir geçmişimiz var. Her gün dip dibe sabah gel akşam git yapmazdım.
Ben görmüş olsam hemen bak karısını aldatıyor demezdim. Siz de söylüyorsunuz adam çok kibar nazik biriymiş. Belki masum bir yemekti ve adam nezaket icabı öyle davranmış olabilir. Belki de hakikaten ilişkisi vardır ama bu görüntü kanıt değil benim için. Y bir adım sonrasını düşünmeden patavatsızlık yapmış sizi de ortak etmiş buna. Ya siz gidip hemen karısına söyleseydiniz ve altı boş çıksaydı? Bırakın sormayın artık, siz gözünüzle gördünüz mü? Evet ilişkisi var diyebiliyor musunuz? Gözünüzle gördüğünüz zaman dert edersiniz kendinize. Y kalabalığı bahane edip görüntü de almamış gelip sizin üstünüze atıyor yükü.