- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi sevdacicegi2243
Sırf vicdanınızı rahatlatmak için suçu komşuya atmışsınız. Başınıza silah mı dayadı al bunları çantana sok diye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kendi profiline bak istersen 20 yaş öğretim görevlisi yüksek lisans ve çocuk var evli yazıyorInsanlık adina bisey kalmamia sizde. Agzi olan konuşmuş ben profilime oyle bisey yazmadim ogretim gorevlisi falan diye. Ben gidip para odedim markete anlattimda kadinida biliyolar vicdanimi temizledik ama siz bu kadar suclamaya nasil temizlersiniz bilemem....
Var ama onları koyduğu yere bakmıyomuş öyle dedı
bende sok oldum ve çok kotuyum duan[/QUOT
Ne yaptınız çaldıklarınızı kırıştınız mı şaka bir yana tek bir lokma dahi yemeyin ve yarın gidip ödemenizi yapın..Arkadaşınızı hayatınızdan çıkarmayın ama yaptığınızın çok kötü bir şey olduğunu öğretin, öğrenin...Allah kimseyi açlıkla sınamasın...
Marketw gidip durumu anlattim ve parami ödedim arkadaş lar..
görürüz bakalım ödemiş misin ödememiş misin
bir webihbardan bildireyim de öğreniriz !!
en dandik dükkanda bile kamera var artık..garanti izlendiniz..komşun hırsızmış sende ona uymuşsun..Mrb bayanlar bugün komşum yüzünden çok kotu bisey yaptım. Birlikte markete gıttık ben cantamı aldım ama cuzdanımı evde unutmuşum kendisi çok ıhtıyaclı ben eve gıdıp cüzdanımı alacagımı soyledım dur bır dk dedi. Elindeki peynırle cıkolatalı bana aniden uzattı al at dedı nereye dedım cantama uzattı bende panıkle attım çok utanıyorum cantam doldu taştı tam çıkarken kasıyer çocuk anlamış gıbı baktı ben çok korktum anıden çıktık ve çocuk pesımızden çıktı bızde farkedince hemen koştuk nolcak şımdı polısler bızı gelır bulur mu ne dıycem ben aıleme napıcam kı off of yardımmm