- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 34
- Konu Sahibi sevdacicegi2243
Okuyorum canim zaten okuyorum ki cevap yaziyorum degil mi Okuyorum ama anlamiyorum niye boyle bostan yere insan belaya sokar basini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayıp olmuş polis sizi bulmaz hangi market kişisel marketse bulur kurumsallar bulmaz araştırmaz. Ama sizi afiş etmislerdir çalışanlara gittiğinizde rahatsiz edebilirler. Ben daha once 3 markette çalıştım. 2.sinde çalınti oldu ama kurumsal olduğu icin ve sahibine ulaşmak imkansiz olduğu icin polis filan cagirmiyoruz. Masgaza personelinin cebinden kesiliyo yani büyük günahtasin. Allah affetsinMrb bayanlar bugün komşum yüzünden çok kotu bisey yaptım. Birlikte markete gıttık ben cantamı aldım ama cuzdanımı evde unutmuşum kendisi çok ıhtıyaclı ben eve gıdıp cüzdanımı alacagımı soyledım dur bır dk dedi. Elindeki peynırle cıkolatalı bana aniden uzattı al at dedı nereye dedım cantama uzattı bende panıkle attım çok utanıyorum cantam doldu taştı tam çıkarken kasıyer çocuk anlamış gıbı baktı ben çok korktum anıden çıktık ve çocuk pesımızden çıktı bızde farkedince hemen koştuk nolcak şımdı polısler bızı gelır bulur mu ne dıycem ben aıleme napıcam kı off of yardımmm
Ayıp olmuş polis sizi bulmaz hangi market kişisel marketse bulur kurumsallar bulmaz araştırmaz. Ama sizi afiş etmislerdir çalışanlara gittiğinizde rahatsiz edebilirler. Ben daha once 3 markette çalıştım. 2.sinde çalınti oldu ama kurumsal olduğu icin ve sahibine ulaşmak imkansiz olduğu icin polis filan cagirmiyoruz. Masgaza personelinin cebinden kesiliyo yani büyük günahtasin. Allah affetsin
Cikolqta icin ali ve murat Ülker mağazası şok market işlem yaptirmadi.Polis nasıl bulmaz? Kamera varsa o görüntüler polise verilir komşunun daha önce vukaati varsa gayette güzel buluyor. Bizzat yaşadık amcamla.
Kurumsal mağaza derken ben öğrenci iken Carrefour da calıştım 2-3 kere suçüstü yakaladık ve polis çağırdık. Bir kerede telefon çalındı onun içinde kamera görüntüsünü verdik polise. İlk defa böyle bir şey duydum.