komşum yüzünden:( acıl bakarmısınız

valla anlayamadım ben durumu. niye paniklediniz? Hayır diyemediniz? Anlayamadım ben. Komşudan uzak durun. Markete de parayı ödeyin. Zaten sizinde vicdanınız rahat değil. Yaptığiniz yanlış.

Bu konunun gerçekliğine inanmıyorum fake bence. Yada ..... Neyse

Polisi aramazlarsa, sorun yokmu?
Komsuyla market ALİSverisine devammi edeceksiniz?
Vicdaninizi rahatlatin diyecegimde gerek varmi bilemedim

Fake falan degıl gece gece böyle bisey. Uydurcak degılım!!zaten onları calcak kadarda dusmedim yarın gıdıp hepsını odıcem. Komşumla ilişkimide kestim. Vıcdanımı rahat ettırıcem . Polisten korkuyorum kı cunku gerçekten hırsız degılım yapmam da bu kadar ıyı duruma şaşırır ınsanlar yapcagıma .

O nasil komsu ya , ayrica sende bir alemsin panikle olsa bile cantana nasil atarsin..
Bence birdaha o komsuyla gorusme sen!!

Ayrica herhaman gittigin bir marketse , gidip durumu acikla parasini öde.

Herkes kırıcı yorum yazmışta ben sabah kalkar kalkmaz gıdıp oducem zaten. Ayrıca çantamda olan hıc bırseyı vermedım dırekt cope attım o sınırle. Haram da yemesını ıstemem. ama yarın gıdıp hepsını odıycem

boş çantayla girip dolu çantayla çıkarsan kasiyer çocuk tabi ki anlar:KK53:, komşun seni de alet etmiş kötü emellerine:KK45:marketçi şikayetçi olursa aynı ifadeyi verirsin savcıya sana bişey olmazkomşun yer cezayı, ayrıca aldıklarının parasını verirseniz ceza da almazsınız

X