- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Parasında değilim kadın zaten 1. 400 alacak. Bana 500 tl verecek. Evi kira. Bunun pazari var marketi var.
Kesınlıkle yapamazsın benımde bebegım 6 aylık çok ilgı beklıyor günü gununu tutmuyor ek gıda gecıyorsun heryer batıyor bır yasında cocuk zaten herseyı keşfetme derdınde oluyor hıc olacak iş mı bu teklıfOnun bebeği bir yaşında ve yürüyor sürekli takip etmek gerekir herşeyi ağzına atma eğiliminde oluyorlar ve benim de bebeğim var nasıl bakabilirim yapabilir miyim ki?
Ona başka nasıl yardımcı olabilirimK
Kesınlıkle yapamazsın benımde bebegım 6 aylık çok ilgı beklıyor günü gununu tutmuyor ek gıda gecıyorsun heryer batıyor bır yasında cocuk zaten herseyı keşfetme derdınde oluyor hıc olacak iş mı bu teklıf
Ee annesı kayınvaldesı yok mu onlar baksa keske ücretsiz o işe gıttıgınde yemegını yaparsınız akşama rahat eder bı tek bu olabılır galıbaOna başka nasıl yardımcı olabilirim
Kv bile kadını yanına çağırıyor hizmet bekliyor. 76 yaşındaki kv annesi de yaşlı.Ee annesı kayınvaldesı yok mu onlar baksa keske ücretsiz o işe gıttıgınde yemegını yaparsınız akşama rahat eder bı tek bu olabılır galıba
Çok zor bence yapmayın. Kendi çocuğunuzla da ilgilenemezsiniz.Merhaba kızlar
Konuyu fazla uzatmadan yazicam komşum bebeğini bana baktırmak istiyor. Kendisi askeri ücretli bir ise girecek. Bana bugün geldi bebegime lütfen bak sana 500 tl vereyim dedi. Çok zor durumda. Eşinin kazancı evi gecindiremiyor. Benim de 5 aylık bebeğim var. Ne yapacağımı ne diyecegimi şaşırdım kaldım. Çok da iyi anlaştığım bir komşum.
Tabı kı edın izin vermıyor de gec kendı çocuğunu nasıl ıhmal etceksın çok durumun ıyıyse pazar masrafını falan gör arada ne yapılır kı başkaKadın isterse 2000 versin eşim diyor ki benim bebeğim paradan daha değerli. Oğlumu ihmal edersin diyor.
Gerçekten çok zorlaniyorumTabiki bakmayin. Cocugunuza da yazik. Tum ilginizin onda olmasini hakediyor suanda. Neden baska bir cocukla paylassin ki?
Ya inanın parasinda değilim. Kendi çocuğum sayar yine bakarım. Ama başına bir şey gelse Allah korusun düşse ihmal etsem falan düşününce bile kötü oluyorum. Ben o zaman ne yaparım. Onunla oturup oyun oynamak sevmek okşamak gerek benim de bebeğim var. Ya sonra...1400 maas alip 500 sana verip kalanla nasil gecinecek ? Evi de kiraymis eger paraya ihtiyacin yoksa bakma derim ki zaten her ay tikir tikir 500 u sana verecegini de sanmiyorum yeei gelecek bu ay beni idare et diyecek ve sen komsun yuz ustu kalmasin diye idare edeceksin
Hadi parasini da gectim iki cocuga ayni anda bakmak hele biri emanetse cok zor iyi dusun derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?