Komsunuzun haline cok üzüldüm. Hicbir anne evladini zorda olmasa komsusuna lütfen beneyime bak diye sana ????? Para verim diye adeta yalvarmaz. Evet cok zor sizinde bebeyiniz cok kücük komsunuzunda bebeyi cok kücük. Ama yapilmicak sey deyil. Eyer sizde kendinize hergün bir pilan hazirlarsaniz üstesinden gelirsiniz. Aksamlari ertesi günün yemeklerini yaparsaniz ev islerinizi yaparsaniz, gündüzleride iki bebeye bakmak icin bol bol vaktiniz olur. Uyku saatlerini ayni zamana denk getirkn gün icerisinde lnlar uyurkende banyonuzu yaparsiniz veya bir kahve icip kafanizi dinlarsiniz. Benimde allahim bagislasin äc tane evladim var ve aralarinda hep birbucuk yas fark var ve allahima sükür zorlanmiyorum. Sizde yapabilirsiniz. Bakim parasinada takilmayin bence demekki gücü okadar vermeye yetiyor zaten asger maas diyorsunuz. Belki cok fazla bir para almicaksiniz ama hayir duasini alicaksiniz. Hem sizede gelir olur kendinize birikim yaparsiniz. Ama burda en önemli klnu bence olurda bakarsaniz iki kendi cocugunuza tolereli davranip o bebeye kisitlamalar getirmeyin. Veya ikisi kavaga ettiyinde cocugunuzu karuyup diyer bebeyi dislamayin. Eyer bunu yapabilicekseniz bakin ama yapamicaksaniz hic bakmaya kalkismayin derim ben.