Komşum ve bebeği

nisanyagmurumm

Bakışın güzelse hayatında güzeldir...
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
2.442
4.159
53
34
Merhaba kızlar

Konuyu fazla uzatmadan yazicam komşum bebeğini bana baktırmak istiyor.

Kendisi askeri ücretli bir ise girecek.

Bana bugün geldi bebegime lütfen bak sana 500 tl vereyim dedi. Çok zor durumda. Eşinin kazancı evi gecindiremiyor. Benim de 5 aylık bebeğim var.

Ne yapacağımı ne diyecegimi şaşırdım kaldım. Çok da iyi anlaştığım bir komşum.

Son düzenleme:
Sizin bebeğiniz de çok küçükmüş.Her ikisine birden bakabilecekmisiniz?Komşunuzun durumu gerçekten üzücü ama bildiğim kadarıyla 500 tl den çok daha fazla alıyor çocuk bakanlar

Askeri ücret mi

Zor durumdaymış ama senin bakman iyi olmaz. 1 yaşındaki bi bebekten bahsediyoruz sen lavaboya filan girdiğinde bebeğine bişey yapsa. Yada o da değil o çocuğun başına bişey gelse nasıl cevap verilir. Çok zor bi durum ama cevap tek.
Hayır bakamam diyeceksin

İkisi de bebek bakamazsanız .
İkisi de aynı anda ağlar, birbirlerini uyandırırlar,
Emzirme seanslarınız bozulur....
olmaz yani iki bebek

Ben bazen ev işine kendimi o kadar kaptiriyorum ki kendi bebegimi bile ihmal ettiğim oluyor. Biraz titiz bir bayanim. Evimin temiz olmasına çok özen gösteriyorum. Ona rağmen eşimin utulerini bile bu aralarda yapamaz oldum adam söyleniyor

BİR odanı tamamen tehlikeli eşyalardan arındıracaksın mobilyaların sivri yetilerine silikon takacaksın büyük bir halı ve ortadan hiç kalkmayan oyuncaklar. Kapı devamlı kapalı olacak sen iki bebekle oturacaksın. İkisini uyuttuğunda rahat edersin.

Sizin bebeğiniz de çok küçükmüş.Her ikisine birden bakabilecekmisiniz?Komşunuzun durumu gerçekten üzücü ama bildiğim kadarıyla 500 tl den çok daha fazla alıyor çocuk bakanlar
Ablam da akrabasına 1000₺ ve mutfak masrafını veriyor tv ile çocuk büyütüyor o kadında ((

500 tl 1 yaşında bir bebeğe bakmak için az bir ücret. Millet "asgari" ücretten aşağı bakmıyor. Ayrıca kendi bebeğiniz daha anneye muhtaç, yeterli ilgiyi görmesi lazım. Komşuluk ayağına söğüşleyecek gibime geldi, bakmayın.

Ben baskasinin cocugun mesuliyetini kabul edemezdim sahsen.
Basina birsey gelir,birsey olur Allah korusun.
Kendinize guveniyorsaniz bakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…