- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
Onun bebeği bir yaşında ve yürüyor sürekli takip etmek gerekir herşeyi ağzına atma eğiliminde oluyorlar ve benim de bebeğim var nasıl bakabilirim yapabilir miyim ki?Bakmak istiyorsan bak
Askeri ücret miMerhaba kızlar
Konuyu fazla uzatmadan yazicam komşum bebeğini bana baktırmak istiyor. Kendisi askeri ücretli bir ise girecek. Bana bugün geldi bebegime lütfen bak sana 500 tl vereyim dedi. Çok zor durumda. Eşinin kazancı evi gecindiremiyor. Benim de 5 aylık bebeğim var. Ne yapacağımı ne diyecegimi şaşırdım kaldım. Çok da iyi anlaştığım bir komşum.
Ben bazen ev işine kendimi o kadar kaptiriyorum ki kendi bebegimi bile ihmal ettiğim oluyor. Biraz titiz bir bayanim. Evimin temiz olmasına çok özen gösteriyorum. Ona rağmen eşimin utulerini bile bu aralarda yapamaz oldum adam söyleniyor500 tl cok az bebek bakmak icin.Hadi parasını yardımım dokunsun ihtiyaç sahibi diye önemsemediniz ama sizinde bes aylık bir bebeginiz varmış.Yardım edeceğim diye kendi bebeğinizi ihmal etmeniz büyük olasılık.Ben olsam sırf bu sebepten kabul etmezdim.
Ablam da akrabasına 1000₺ ve mutfak masrafını veriyorSizin bebeğiniz de çok küçükmüş.Her ikisine birden bakabilecekmisiniz?Komşunuzun durumu gerçekten üzücü ama bildiğim kadarıyla 500 tl den çok daha fazla alıyor çocuk bakanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?