- 16 Ocak 2013
- 3.940
- 10.152
- Konu Sahibi willedwoman
aynısını bende dedim böyle daha kötü olur sevgisiz büyüyor dedim. asla diyo şimdiden başını ezecen gözünü korkutucanki ilerde yanlış yapmaya korkacak diyor.
Yavrum ya kıyamam.
geçenlerede çocuğu çarşıya götürmüş çocuk yaramazlık yapmış çarşıda. çocuğu iki gün odaya kitlemiş sadece yemek ve tuvalet için çıkmasına izin vermiş. bide bunu övünerek anlatıyo artık sıkıysa çarşıda yaramazlık yapsın diyo
Ne yaramazlık yapmış olabilir ki. Olsa olsa koşmak istemiş yada bişeyler almasını istemiştir annesinden. Ne kadar üzüldüm anlatamam.
Ayrıyetten bir şey daha dikkatimi çekti. Ben uzun zamandır BDV'de çok aktif değildim son 3-5 gündür yeniden aktif olmaya başladım. Ve görüyorum ki insanların tahammülü yok. BDV'nin girişinde bir yazı var. Bugün canınız mı sıkkın fikir mi almak istiyosunuz yada sadece anlatıp paylaşmak mı istiyorsunuz diye. Bazen insanların dertleşmek için yada sadece birine anlatamadıkları için sıkıntılarını buraya açmalarını anlamayıp ve durup durup bunun için mi açtınız bu konuyu yazılarını görüyorum bu da çok büyük bir hata. İstemeyen yorum yapmayabilir bence. Ama kişiyi açtığı konuyla iligli bununla alakalı mı açtınız demek doğru gelmiyor bana