KOMŞUM KÖPEĞİMİ ZABITAYA ŞİKAYET EDECEKMİŞ.

şu insanları anlayamıyorum gerçekten. birde açıkça söylenmiş zehirlenmeyi düşündüm diye. evde beslediğim bir köpeğim var bırakın zehirlenmesi bir insan ona ufacık zarar verse dünyayı başına yıkarım.hala doğal ortamı sokaklar diyosunuz.hayır heryere ev yapmaktan park bahçe mi bıraktınız. o canların doğal ortamı caddeler mi. zaten artık kim insan kim hayvan ayırt edemiyorum ben. konu sahibinin sorununa gelince zabıta gelip asla köpeğinizi alamaz lütfen haklarını bilin ve koruyun. benim köpeğim asla havlamaz ama yan komşum illa şikayet edecek ya köpeğin yüzünden evim kokuyor dedi. böyle bir mantık var mı. arada duvarlar var. üstelik en nasıl durayım koksa kendi evimde. koku duvardan nasıl geçer ki. insanları anlamak zor. herkesin doğayı ve hayvanları sevdiği bir dünya dileğiyle..

Ülkemizde bahceli mustakil ev dedikleriniz villa oluyor yalnızca belli bir gelir düzeyine sahip kişilere uygun. Veyahutta bahce katı apartman dairesi onlarda da bahce tamamen kendilerine ait olamıyor ne yazıkki. Ayrıca bu söyledikleriniz çok abes cunku hayvanlar insanlar gibi düşünemezler. Ah şu evden bir yalnız cıkıpta dolaşamıyorum hiç özgürlüğüm yok kısıtlanıyorum demezler. Özellikle köpekler siz serbest bıraksanızda sizin yanınızdan ayrılmazlar sizinle gezmek isterler. Yaptıgınız kıyas yanlış o sebeple.
Sizin kafa yapınızla dusunursek bu ülkenin yarısından cok cok daha fazlası evinde hayvan besleyemez.

O evinizde beslemeyin doğal ortamında yasasınlar diyenler sözde duyarlı hayvanseverler işte. Sokakların haline bakmadan, insanların hayvanlara duydugu nefrete bakmadan gelişigüzel konusuyorlar.

En iyisi bahçeli bir evin olacak. Hayvana da yazık apartman dairesinin içinde...

Evcil sonuçta o kadar bağırsa herkes şikayetçi olur...

Bu arada o hayvanlar tabi ki sokaklarda yaşayamazlar.

"HAYVAN SEVERLER" için özel olarak ıslah edildiklerinden doğal ortamda yaşayabilme becerilerini kaybediyorlar maalesef .

Seni çok iyi anlıyorum. Benimde 2 kedim var. Sokakta baktığım kedilerimde var. Hayvan sevgisi taşımayan "kötü insanlara" çok fazla denk geliyorum. Kapı önüne koyduğum mamadan sudan rahatsız olanlar var. Sitede oturuyorum. Hayvanların mamasını suyunu dış kapının önüne değil sitenin de dışına koyuyorum. Kendileri yapmadıkları gibi benim yapmamdan rahatsız olanlar var. Neymiş kediye alerjileri varmış. Bu durum da her hayvan sevmeyenin tescilli bahanesi oldu. Üstelik benim gerçekten kediye, toza, polene alerjim var buna rağmen aynı evde yaşayabiliyorum bir şekilde. Site dışındaki kedi seni nasıl etkiliyor, etkilese sokağa da adımını atmaman gerekir. İnsanlar çok tuhaf.. İnsanlar çok kötü.. Ve ben içinde hayvan sevgisi taşımayan kimsenin iyi bir insan olabileceğine inanmıyorum. Rabbim, hayvanlar benim sessiz kullarımdır der. Ve onlara merhamet etmeyenin merhamet de bulamayacağını söyler. Sana tavsiyem eğer gerçekten zabıta çağırırsa köpeğinden vazgeçmek yerine evini değiştir. Köpeğinle yaşayabileceğin daha uygun bir yer bul. Asla onu terketme. Allah herkese ev, araba, paradan önce vicdan nasip etsin...

iğrenç bir insansınız. daha da iğrenç olanı, bu düşüncelerinizi normalmiş gibi buraya yazabilmeniz.

2 kedim 1 köpeğim var evde besledigim
şartlar farklı olsaydı da sokakta yasasalardi keşke

Asla doğal ortamla ev bir değil
asla o kadar mutlu olamazlar

O köpeğin sahibi ben olsaydım da bi parcalasaydim seni
Kpss öncesi sinir krizi geçirirken bir de ben gelip ağzına ağzına vursaydim söyle

Köpek bu havlayacak
dünya sadece senin mi ?
Yoldan geçen arabanın sesinden rahatsız olmuyorsun da hayvan sesinden mi rahatsız oluyorsun

Adını da vegan yapmış bir de
nereden duyduysa

Ah o kriz geçirdiğin anda ben de orada olsaydimmmmm

Katil seni

Evet : )
Zaman zaman sokaktan aldıklarım oluyor tedavi sahiplendirme için o zamanlar nufusumuz artıyor ama demirbaş olarak 2kedi 1 köpek :)
Benim köpek demirbaş kedilerden biri kör kimse almadı kiyamadim diğeri de bi şekilde dahil oldu bize =)) çok mutluyuz .
öptüm yavruslari kocamannnnnn

oha ya bir canlıyı öldürme planlarını buraya yazmış. inş daha da delirtir o köpek seni.

şu doğal ortam muhabbeti de bitmedi. evcil köpeğin doğal ortamı neresidir? ormanda bir tane terrier görebilir misiniz. evcil hayvan insan eliyle, onunla yaşasın diye üretilmiştir. sokaklar da yaşam alanı değildir. evet apartman,ev köpeğin doğal ortamıdır. av için olan bazı köpekler hariç.

konu sahibi hiç bi halt yapamazlar. alttan da alma.

bunalıma girmiş, ağlayan köpek görmediniz sanırım...

zevk için petshoplardan gidip hayvan alınıp minicik yerde büyütülmesine karşıyım... köpeklerinin yavrularını sahip edindirirken ev ortamını araştıranları duymadınız, galiba.

muhabbet kuşu dahi olsa zevk için bir yere kapatılıp beslenmesine karşıyım... akılları yok diye her istediğimiz şeyi yapamayız.

Tamam en duyarlısı, en bilinçlisi sensin. En hayvansever sensin. Sorun çözüldü hadi iyi akşamlar...

o zaman sadece kendi zevkiniz için bir canlıyı besleyemezsiniz. elinizde imkan yoksa üzgünüm o köpeğe bakamazsınız...
Bakarım ve gayet mutlu:) Buna da etrafımdaki insanlar karar veremez.
Doğal ortamı mevcut bir hayvanı ortamından kopartır evime alırım işte o zaman yazık etmiş olurum.
Olmayan ortamın nesinde yaşasınlar, beton kaldırımlarda mı?
Bu arada bizim ortak bahçemiz de var komşularımız da çok şükür anormal insanlar değiller, başka apartmandan çocuklar bile gelip seviyorlar.

Konu sahibesi,
kimse köpeğinize birşey yapamaz merak etmeyin, benimde bir köpeğim var Dünyalar Tatlısı birşey.
Sahiplendiğimizde 2,5 aylıktı Şimdiyse 7 aylık.
Köpek denip geçilmesin onlar evlat gibi, karnesi varsa ve saldırgan vs değilse hiçbirşey yapamazlar.
Köpek bu arada tıkırtı duyduğunda elbette havlar, benim köpeğimde sakin uysaldır, bizle yatar bizle kalkar, bir insanın çıkarabileceği seslerden daha az ses çıkarıyor üstelik.
Doğal ortam denmiş lakin bazı ırklar vardır ki doğal ortamda yapamazlar, sahiplenip korunmak zorundalar, benim köpüşümde öyle, küçük bir Irk ve doğal ortamda 1 saat bile yaşayamaz, ya insanlar zarar verir ya da büyük Köpekler Parçalar, asıl kötülük bu zavallıcıkları önce sahiplenip sonra sokağa terk etmektir zira burda terk edilmiş birçok küçük Irk köpek araba altlarında ve sokaktaki büyük köpek çetelerince boğazlanarak öldürüldüler.

Bunu bile bile kuzumu sokağa bırakamam, onunda bir psikolojisi var, terk edilmişliği yaşatamam.

Hem de hirkasi olmazsa usur o pitircik

Hem de hirkasi olmazsa usur o pitircik
Evet üşüyor bıcırığım ve Koalina 'ya da katılıyorum, hayvanların doğal ortamı kalmadı heryer beton, burada Kaplumbağalar dahi betonların arasına sıkışmış durumda hayvanların alanını gasp ediyoruz resmen, onlarda bizden kaçmak isterken eziliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…